Ondanks “deal”: Opnieuw meer migranten uit Turkije – niet alleen voor Wenen

screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

Angela Merkel en consorten hebben over de hele linie gefaald respectievelijk de burgers op hun geheel eigen wijze voor de gek gehouden. Erdoğan heeft miljoenen belastinggeld geïncasseerd, alleen maar om de EU daarna de middelvinger te laten zien:

journalistenwatch

Verleden jaar zijn er opnieuw duidelijk meer migranten uit Turkije de EU binnengekomen. “Het totaal aantal aankomsten uit Turkije in het jaar 2018 bedroeg 50.789”, staat er in een nieuw, vertrouwelijk rapport van de Europese Commissie, waarover de “Welt am Sonntag” bericht. Het jaar daarvoor zou dit aantal 41.720 zijn geweest.

Andere landen van aankomst waren Italië (2.383), Bulgarije (349) en Cyprus (118). Terwijl Turkije zich er eigenlijk in een akkoord met de Europese Unie toe had verplicht om de grenzen van het land vanaf 16 maart 2016 dusdanig te beveiligen dat er mogelijk geen illegale migranten naar Europa kunnen komen. Onder punt 3 van het akkoord wordt daarover gezegd: “Turkije zal alle noodzakelijke maatregelen treffen om nieuwe wegen over zee of land voor de illegale migratie uit Turkije naar de EU te verhinderen.”

Als tegenprestatie werden de regering in Ankara betalingen van de Europeanen van tot een bedrag van € 6 miljard toegezegd – vooral om de volgens Turkse informatie rond 3,6 miljoen beschermingzoekers in het land te verzorgen. Tot nu toe werden ongeveer € 3 miljard betaald. In het rapport verwijst de Europese Commissie ook naar een interne inschatting van het Europees Centrum voor Migrantensmokkel (EMSC) bij de Europese politie Europol in Den Haag: “Het Europees Centrum voor Migrantensmokkel van Europol schat dat 90% van de migranten die in de EU aankomen tijdens hun reis door criminele organisaties ondersteund werden.”

Mensensmokkel is tegenwoordig de op twee na grootste bron van inkomsten voor de internationale criminaliteit. En wie weet wie in Turkije met de welwillendheid van de dictator aan de Bosporus eveneens de hand ophoudt.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Algemeen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maffia, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ondanks “deal”: Opnieuw meer migranten uit Turkije – niet alleen voor Wenen

 1. henk zegt:

  Zoveelste bewijs ! er bestaat geen moslim die te vertrouwen is 🙂

  Geliked door 2 people

 2. Ruud zegt:

  Judasgeld loont niet. Was er niet genoeg voor gewaarschuwd? De onnozelheid regeert.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   “Als u in een land woont waar u wordt gestraft voor het vissen zonder visvergunning,
   maar niet voor de illegale grensoverschrijding zonder geldig paspoort, dan heb je het volste recht om te zeggen, dit land wordt geregeerd door idioten.”
   Dit citaat komt van Miloš Zeman, de sociaal-democratische Tsjechische ex-president.

   Geliked door 3 people

 3. Elisah zegt:


  Hoofdopzet: Islamisten willen de westerse beschaving vernietigen

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: Ondanks “deal”: Opnieuw meer migranten uit Turkije! | eunmask

 5. delamontagne zegt:

  MISSION LIFELINE @SEENOTRETTUNG

  Ihr seid noch nicht verheiratet? Vielleicht verliebt Ihr Euch zufällig in einen Menschen, der*die hier noch kein Bleiberecht hat. Könnte passieren, oder? Bleibt offen! œéœé

  Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Gelukkig dat de muur van Orban er is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s