VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over het sprookjesuur met Horst Seehofer (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! De belangrijkste gebeurtenis deze week was een sprookjesuur. Van en met Horst Seehofer. Hij gaf het signaal “veilig”. Volgens de minister van Binnenlandse Zaken zou het aantal asielzoekers met 17% zijn gedaald. Dus alles easy, volledig ontspannen, immigratie en integratie zouden volledig op koers liggen. Men kan dat niet alleen anders zien, men moet het anders zien: Weliswaar hebben vorig jaar 35.000 personen minder dan in 2017 asiel aangevraagd, maar het waren in 2018 altijd nog – let op, hou je vast – 185.853 personen.

Dat zijn er meer dan Potsdam, Leverkusen of Heidelberg inwoners hebben. Hoeveel van deze 185.853 zijn er illegaal binnengekomen? Allemaal! Alle 185.853! Want Duitsland wordt omringd door veilige derde landen. Wie daar vandaan komt, staat in Art. 16a alinea 2 van de Grondwet, heeft geen aanspraak op asiel. Dat geldt overigens ook voor diegenen, die met het vliegtuig komen. Volgens de Grondwet mag er niet eens een asielprocedure opgestart worden. Desondanks werd dat gedaan. In 185.853 gevallen werd dus geldend recht overtreden, werd de Grondwet geschonden. Eigenlijk zou de minister van Binnenlandse Zaken het recht moeten verdedigen en uitvoeren; Horst Seehofer schond het alleen al in 2018 minstens 185.853 keer. Horst Seehofer is een heerser van het onrecht.

Een asielzoeker kost ongeveer € 20.000,- per jaar, en zo lang duurt gemiddeld ook tot de Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) over de asielaanspraak beslist. 185.853 asielzoekers kosten dus ongeveer € 3,7 miljard per jaar – waarbij zij niet de kosten dragen, maar de Duitse belastingbetaler. Dat is de schade die de rechtsbreuk van Horst Seehofer kost. Minstens. Meestal wordt het duurder. Want als het BAMF na een jaar de asielaanspraak afkeurt, kan de asielzoeker in beroep gaan. Velen doen dat. Dan komen daar nog de kosten voor advocaten, tolken en rechtbanken bij. En terwijl de procedure loopt, vaak in meerdere instanties, moeten de asielzoekers natuurlijk verzorgd blijven worden. Die € 3,7 miljard kunnen dan gemakkelijk € 6, € 10 of € 16 miljard worden. En dat zijn alleen maar de kosten voor de 185.853 die in 2018 illegaal zijn binnengekomen. De 50 tot 60 miljard per jaar voor al diegenen die in 2015, 2016 en 2017 illegaal binnenkwamen, betalen de Duitsers immers sowieso al.

En opgelet! Het aantal 185.853 zijn alleen maar de asielzoekers! Daar komt nog de gezinshereniging. En de interne Europese migratie, vooral de duizenden uit Roemenië. In 2016 kwamen er in totaal ongeveer 600.000 personen Duitsland binnen, in 2017 416.000. En dat zal wel zo blijven. 400.000 migranten elk jaar. Dat is per jaar een stad groter dan Bochum, Bonn of Wuppertal. Elk jaar.

400.000. En die kunnen allemaal aanspraak maken op volledige verzorging. Maar nauwelijks eentje zal ooit een positieve bijdrage leveren aan de belastingkassen en sociale kassen. Omdat ze daarvoor niet de opleiding hebben. Het zijn geen geschoolde arbeiders die komen; het zijn, hoewel nog heel jong, vroege pensioengerechtigden. En omdat ze zo jong zijn, zullen ze de Duitsers 30, 40 of 60 jaar geld kosten. Als ik jonger zou zijn, 20 of 30 of 40, zou ik me zorgen maken. Want deze generaties zullen het gelag betalen, dat Merkel en Seehofer op dit moment op de rekening laten zetten. Maar hé, geen probleem. Een beetje meer parallelsamenleving, wat meer Arabische clans, een beetje meer criminaliteit, nog minder vrije woonruimte, nog hogere huren, nog slechtere scholen – en nog een paar Anis Amri´s en aanslagen en terreurimport. En omdat men de 400.000 personen per jaar moet financieren, ook een beetje hogere belastingen en heffingen. Fantastische vooruitzichten voor het land, waarin we zo goed en graag leven! En net als in sprookjes hoef je er alleen maar in te geloven.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

Een reactie op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over het sprookjesuur met Horst Seehofer (+ Nederlandse vertaling!)

  1. Bert zegt:

    In Nederland idem dito: alle Syriers die hier zijn binnengehaald door Rutte zijn hier illegaal, in strijd met de conventie van Geneve, want komen uit veilige landen (Turkije, enz.). Op welk politiebureau liggen de aangifteformulieren klaar? Welke actiegroepen staan klaar om hier de Grondwet te verdedigen, gesteund door beetgrage advocaten, betaald door een of andere overheid? Welke rechters willen maar wat graag hier de overheid aan de oren trekken om hem te corrigeren?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s