Aan Jesse Jetten

screenshot_84

(Door: Jan Dijkgraaf)

Robbieboy!

Wat ben je toch ook een opportunistisch stuk vreten. Even proberen om weer wat stemmen terug te halen die nu naar GroenLinks dreigen te gaan. “De uitspraak van de rechter was duidelijk. We leven in een rechtsstaat, dus de overheid moet zich aan die uitspraak houden. Er is geen tijd te verliezen. Het kabinet moet aan de bak! #klimaatzaak”, twitterde je. Waarbij je doelde op de Urgenda-zaak.

Volgens het Gerechtshof moet Nederland in 2020 ten opzichte van 1990 een CO2-reductie van minimaal 25% hebben bereikt om klimaatverandering te bestrijden. En als er geen extra ingrepen komen, komen ‘we’ volgens het Planbureau voor de Leefomgeving uit op 21%. “Alleen door keiharde maatregelen te nemen, kan het kabinet nog aan de rechterlijke uitspraak voldoen”, schrijft je partijkrant, de NRC.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, D66, Graaien, Groenen, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, Nederland, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Aan Jesse Jetten

 1. Tineke zegt:

  O,het gerechtshof is ook onderdeel van het complot?

  Like

  • Harry zegt:

   Het zou mij niet verbazen , Tineke , dat haast alles met elkaar verweven is .
   Het linkse gebroed is tenslotte al van vóór de oorlog aan het netwerken en hún mensen overal aan het binnenwurmen .

   Zelfs nú gaat dat nog steeds volop dóór .

   In het bedrijfsleven gaat dat óók zo , je bouwt een heel netwerk om je heen op , waar voldoende spilfiguren in zitten waar je rechtstreeks terecht kunt , als er wat is .
   Dan kun je de hele directie , de planning , etc vaak overslaan .
   Die jongens frommelen het er dan tussen .
   Wij bestellen ook wel techniek-spullen uit Amerika , dat moet dan nog helemaal gefabriceerd worden , als we de normale weg bewandelen zitten we met een levertijd van vijf-zes maanden , via de achterdeur ‘ zes weken .
   Zó werkt dat , zo’n beetje .

   Geliked door 1 persoon

 2. wauso zegt:

  De Achterlijkheid van D’66ers en het algemeen en Rob Jetten in het bijzonder is onderzocht door mijn psychologisch team. De conclusie was: Zowel Vader als de Moeder waren bezopen en tijdens de daad stokte het bij Vader en kwam er eigenlijk niet meer uit als lauwe pis. Een waarneming waaraan je dit kunt zien zijn de verwarde maar vooral de miezerige gezichten met dito gedachtegang. Vandaar dat ze zich thuis voelen bij het Elite Krapuul. Een rasechte Unilever Hoer !

  Like

 3. Ruud zegt:

  Over politieke issues moet een rechter geen uitspraak doen aangezien hij daarin nooit onafhankelijk kan oordelen. Niemand, en met name de rechterlijke macht niet, kan zich onttrekken aan de beïnvloeding van diens mening door de politieke opvatting die hij of zij aanhangt. Elk politiek proces ondermijnt de geloofwaardigheid van een rechter die daar tegen zondigt. Voorbeeld; een D66-sympathisant als rechter kan zich nooit losmaken van zij mening over de PVV,

  Like

 4. Wolf zegt:

  Om die smerige Jesse Jettenrobot met zijn hele linkse hobby kliek DWARS te zitten hebben wij een enorme HOUT kachel en hout voorraad aangelegd. Iedereen die het kan betalen bij ons in de koloniën stapt over op hout!

  Like

 5. Peacepipe zegt:

  Als we de doelstellingen willen halen, is er maar ÉÉN oplossing: Alle grenzen dicht voor hen die van buiten hierheen willen komen! ÉN zoveel mogelijk mensen uitzetten! Want het is tenslotte de mens die al de uitstoting van CO2 veroorzaakt, wordt ons voortdurend voorgehouden. Dus moet je het probleem bij de BRON aanpakken! Anders blijven we dweilen met de kraan open.

  Like

  • RottenPikwick! zegt:

   De bevolking van NL moet gehalveerd worden!! Draconische maatregelen zijn er nodig! Met Rutte en zijn Kontelikkers gaan wij op weg naar de 24 miljoen en een burgeroorlog!

   Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Was er eigenlijk al langer nieuwsgierig naar; wie vertegenwoordigt Urgenda en hoeveel leden telt ze?
  Welnu vandaag ben ik eens gaan zoeken.
  Urgenda is om te beginnen een stichting.
  Eentje die naast subsidie vanuit de overheid ook geld krijgt van bijvoorbeeld de Postcodeloterij (dus speelt u mee dan weet u meteen waar de grootste Hoofdprijzen naartoe gaan!).
  Bij Urgenda zijn maar liefst vijftien fulltime medewerkers in dienst waarvan vele academisch geschoold met naar alle waarschijnlijkheid een salaris dat ‘recht’ doet aan hun opleiding.
  Bij de rechtszaak waren 900 ‘mede-eisers’, niet echt een aantal om van achterover te vallen.
  En zo’n splintergroepje is dus in staat om de Staat iets op te dringen dat ze eigenlijk niet wil.
  Zullen wij ook eens een groepje in elkaar flansen, wie weet hoeveel subsidie en sponsorgeld we daarmee op kunnen strijken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s