Beatrix von Storch (AfD): “Hier krijg je geld voor niks”, zei de oom in Berlijn – en er kwamen complete families

screenshot_103

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

screenshot_104In de afgelopen weken was er veel over de clancriminaliteit in Duitse steden te lezen, die gepleegd wordt door enkele grote Arabische familieclans. In een interview met de “Welt” vertelt de clan-drop-out Khalil over zijn ervaringen en levert ook duidelijke bewijzen hoe deze scene zich zo sterk in Duitsland kon vestigen.

politikstube

“Kom hier naartoe, hier krijg je geld voor niks!”, klonk het op een cassettebandje uit de tijd van de Koude Oorlog. De oom stuurde deze cassette destijds naar zijn familieleden in Turkije, die daar  toevlucht voor de burgeroorlog in Libanon gevonden hebben. En zo ging een hele familie op weg naar de Duitse welvaartsstaat.

Tot op de dag van vandaag leven deze clanstructuren – behalve van de inkomsten uit de georganiseerde criminaliteit – van de Duitse welvaartsstaat, wat het geval van de Goman-clan duidelijk bewijst. De landelijke en deelstaatregeringen hebben deze criminele structuren veel te lang gespaard en zien nog steeds het probleem niet: de welvaartsstaat als migratiemagneet en levensmodel.

Wie de clancriminaliteit effectief wil bestrijden, moet via de wet keihard optreden tegen de clans en de geldkraan welvaartsstaat dichtdraaien. Sociaal bedrog en illegale praktijken mogen in Duitsland niet lonen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Arabieren, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Beatrix von Storch (AfD): “Hier krijg je geld voor niks”, zei de oom in Berlijn – en er kwamen complete families

 1. RottenPikwick! zegt:

  Is in NL niet anders, weten we al bijna 50 jaar! 10.000en zijn deze kant opgekomen, alleen al om de Oprotpremie op te strijken! In Bulgarije liep ooit een wandelende pinautomaat rond die ter plekke geld kon pinnen voor elke passant! So what, het waren immers maar de centen van Henk en Ingrid Sufkut. De Dievenbende van Het Binnenhof, *********** Stem ZE Weg!! *************

  Geliked door 2 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Vanuit de moslims gezien hebben zij keihard gelijk. Waarom moet je eerlijk zijn tegen dhimmys, nergens voor nodig. Pakken wat je pakken kan , desnoods met geweld en met list en bedrog.
  Het is net zo als met het verkrachten van niet moslimvrouwen. Niet moslimvrouwen zijn allemaal hoeren. Die mag je na gebruik de keel afsnijden. Ik maak me geen enkele illusie over de boven ons gestelden die hier tegen op zouden moeten treden. Laffe schijthuizen die politici en autoriteiten, die elke maand bakken belastingeld incasseren zonder ervoor te werken. Zij zitten alleen aan de goede kant van de macht, dus daar waar de staatrskassa wordt beheerd. Deze lieden hebben geen flauw idee hoe het echte leven in elkaar steekt. De meeste politici hebben nooit een echte baan gehad, dus kennen zij de maatschappij niet. Vanawege hun blinde vlek beschouwen zij moslims als mensen die voor rede vatbaar zijn en die zich conformeren aan de wetten van hun gastland. Helaas, met moslims valt niet te praten. Die komen alleen voor de poen en het vestigen van hun moslimmaatschappij. Die erkennen alleen hun islamwetgeving en hebben schijt aan de rest. Kijk om je heen en zie dat ik gelijk heb. Elk normaal denkend mens kan dit zien, behale de politici want die zijn van wege hun machtsgeilheid, horende doof en ziende blind. Die politici zijn banger van de oppositie in de 2e kamer dan van de moslims want die kennen ze niet en het dondert niet wat die kosten (dat mag de belastingbetaler niet weten). Mochten die moslims zich toch gaan roeren dan steunen de machthebbers op de gewapende macht van leger en politie die dan opdracht krijgen om de machthebbers ten koste van alles te beschermen. In het uiterste geval vluchten de politici en autoriteiten naar bevriende staten, met medeneming van de staatskas. ( dat is al eerder gebeurd in het verleden). Op straat zal een minister niet worden aangevallen want die zit veilig in zijn geharnaste mercedes. Maar jan kloot moet zonder wapen en kogelvrijvest elke dag de straat op naar zijn/haar werk, met alle risicos van dien. Ik ben benieuwd hoelang de werkenden dat nog viol houden. PS. Ik kijk elke zaterdag op interfnet naar het videostation Ruptly, hoe de gele vestjes zich in Parijs vermaken. Resultaat in 10 zaterdagen gelevestprotest , 2000 gewonden en 10 doden. Ik hoor daar niets over op het nieuws. Zal wel een spreekverbod voor de gehele NPOzijn , op last van Rutte. c.s. Macron laat de politie en de ingezette eenheden van de euro-politie, vuren op de betogers. Zware verwondingen en doden zijn het resultaat.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Net als in de USA. Alle ambtenaren krijgen een contract voor 4 jaar en waarom niet andere mensen vallen daar ook onder, onder tijdelijke contracten. En dan kan de nieuwe partij hun eigen mensen meenemen en op posities plaatsen, Als de ambtenaren hun opgedragen werk niet uitvoeren, dan is dat werkweigering, na een waarschuwing worden ze op staande voet ontslagen. Daarna krijgen ze omgekeerde bewijslast om hun rechten terug te krijgen. Daarom is het altijd belangrijk om een goede werkomschrijving te krijgen in het arbeidscontract, zodat je geen vreemd werk hoeft te doen als represaille of om wat dan ook.
   Ten tweede alle uitkeringen die door de gemeente worden betaald worden daar weggehaald en komen terecht bij een loket in Den Haag. Het wordt gecentraliseerd, daarna is het makkelijker om uitkeringen voor de buitenlanders te cancelen. En gaan niet meer van het gemeentelijke potje af om illegalen illegale uitkeringen te geven. Alle uitgaven van gemeenten gaan aan de band. Het zal schelen in geld en de belastingen kunnen omlaag zoals de PVV belooft. Willen ze geld, dan krijgen ze een geldtoezegging die alleen is voor die klus of uitbesteding. Gemeente krijgt niet zoveel geld meer en mogen niet lenen op last van de burger. (vaak 5000 per volwassene aan schuld van de gemeente) Om dit te controleren zal er een orgaan moeten komen die gemeenten controleren op hun uitgaven. De banen die bij de gemeente worden weggehaald komen bij dit orgaan terecht. Een van die organen is de algemene rekenkamer. Een publiek geheim is dat slechts 25% van de overheidsuitgaven gecontroleerd worden, volgens mij nog een te hoog percentage. Hierdoor kan er ook veel fraude plaatsvinden, zeker onder alle instellingen die overheidsgeld ontvangen. Het nodigt uit tot fraude. Het is mij altijd een raadsel geweest waarom zij daar (algemene rekenkamer) niet meer mensen voor aannemen, zeker in een land met zoveel financieel opgeleiden. Zij huren extern wel accountants in, een daarvan is een leraar van mij, waarvan ik dit bovenstaande weet.
   Het gaat bijvoorbeeld als volgt. Jij dient een doel in en je krijgt subsidie. Zolang jij dat geld niet uitgeeft en ook niet aan iets anders uitgeeft, mag je het geld houden, totdat je het wel uitgeeft. Je gaat het geld uitgeven maar hebt daar nog 2 jaar of langer voor nodig. Bijvoorbeeld de organisatie van een boekenweek bij de lokale bibliotheek, kosten 40.000 voor die ene week. De gemeente zal het geld niet terugvragen ook al is het niet uitgegeven. Héé het geld staat nog op de rekening, zij zijn het zeker vergeten bij de overheid, dan kunnen we het wel ergens anders aan besteden, en zo geschiedt. En sommige mensen lopen dan tegen de lamp, voor het geld uitgeven aan iets anders dan waar het voor bedoeld is. Lees ook rekken van de regels, zou mogelijk moeilijk te kunnen beoordelen zijn voor een accountant. In iedergeval zal hij zijn rapportage doen. En dan lopen sommige mensen tegen de lamp. Hier en daar een moslimschool bestuurder. Maar de meeste gelden worden nooit gecontroleerd en dat weten de mensen als het geld er wel erg lang op de bankrekening staat.
   De reden waarom de overheid dit niet doet?
   Teveel mensen die geld ontvangen, en waarop een beroep wordt gedaan op hun eerlijkheid om goed met gemeenschapsgeld om te gaan. En teveel burgemeesters en gemeenteambtenaren die landelijk beleid mogen uitvoeren, Altijd wel mensen die niet meewerken en illegalen illegaal helpen, dat is dan een putje en daar kan de rest dan ook naartoe gestuurd worden. Hierdoor krijgt de pvda zijn zin om hun immigratiebeleid door te kunnen zetten. De chaos die zij zelf gecreert hebben zetten zij neer als ‘niet te handhaven beleid’ en als te groot om in de hand te houden. De overheid is te groot, veel mensen werken daar, maar de ambtenaren kunnen hun werk niet doen? Dat klopt immers helemaal niet. Zeg eerder ongehoorzaam werk leveren door ambtenaren. En de meesten bij de gemeente zijn tegenwoordig buitenlander, die achter het loket zitten. Zij mogen hun eigen doceurtjes uitdelen.
   Uitgave van overheidsgeld creeert werk. De private sector levert maar beperkt werk, daarom is er een grotere geldvoorraad in het land gecreerd, veel bankbiljetten bijgeprint zeg maar. Mensen krijgen veel hogere salarissen door al het geld wat in de samenleving is gepomt, waar zij belasting van kunnen betalen. Hiervan kan een publieke sector worden opgezet die allerlei banen creeert. Als mensen aan het werk zijn, worden ze bezig gehouden en zijn ze niet lastig.
   Zij politici hebben zelf wat te verbergen, door een onevenredige hoeveelheid geld die zij ter beschikking hebben.
   Het wordt tijd voor ongehoorzaamheid. Koop contant en betaal minder belasting. De overheid heeft het geld niet verdiend, als zij er zo onzorgvuldig mee omgaan. Geert Wilders kwam met 30% belastingverlaging in het begin van zijn tijd. Dit alles, veel dingen die hij inbracht, is niet nieuw. Hij vertegenwoordigt dan ook deze mensen. Zo had ik drie hoogleraren op de universiteit die zeiden dat als alle subsidies worden afgeschaft, hiermee bedoel ik niet de sociale uitkeringen of buitengewone zorg, dat dan de belastingen met 30% kunnen worden verlaagd. Deze mensen kunnen naar huis worden gestuurd met een basisinkomen terhoogte van 1200 euro inclusief toeslagen. Daar kun je van leven. Ook al is het alleen huur en eten en zorg. Zal veel geld schelen. Waar blijft voor ons het beloofde basisinkomen en de arbeidstijdverkorting. Steeds meer automatisering en wij worden daar gek van, en maken nog steeds dezelfde uren en krijgen alleen maar moeilijker werk. Het maken van een ticketautomaat door een klusser ipv een ticketknipper om het ticket geldig te maken. Er is genoeg te doen in het leven en met de vrije tijd.

   Like

   • Lot zegt:

    Aanvulling: Liever een basisinkomen, en van mijn leven genieten, dan moeten werken omdat dat zo hoort in een nutteloze baan. Als er niet genoeg werk is, en dat wordt alleen maar erger met de automatisering, dan kan ik met ontspanning werkloos zijn.
    Gemeente creeert werk, en als bijstandsmoeder mag je bij het wmo loket werken. Fijn dat je een baan hebt he. Dan mag je rollators gaan uitgeven aan bejaarden die altijd teveel belasting betalen over hun vermogen. (in andere landen bestaat box 3 niet, laten ze daar maar mee beginnen) Zonder die belasting hadden ze er zelf een elektrische rolstoel kunnen kopen van 1500 euro.

    Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Deze Arabische praktijken gelden voor heel Europa. Wellicht kunnen de gele hesjes in Frankrijk en straks ook in Duitsland er wat aan doen. Dat zijn mensen die uit de apathie zijn herrezen en gaan door. De geest is uit de fles. Wie nog in staat is zich erbij te voegen zou dat moeten doen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach ja.
  Dit weekend liepen er ook rode sjalen rond in Frankrijkom te protesteren tegen het geweld van de gele hesjes.
  Rode sjalen zegt U. Waar kennen we dat rood toch weer van, zou zo maar uit de socialistiche hoek kunnen komen.
  Maar afijn, om even terug te komen op het geweld uit de hoek van de gele hesjes.
  Het is aal langer bekend dat groepen als Moslims deze hele ellende gebruiken om te vernielen te plunderen en alles in de hens te steken daarbij geholpen door verschillende linkse groeperingen, maar de rode sjaaltjes moeten ook iets laten horen dus gaan ze protesteren tegen het geweld van de gele hesjes,
  Tegen het excessieve geweld van de ordediensten kunnen ze niet protesteren want geen tijd of zo iets, terwijl ondertussen al 2000 mensen behandeld zijn aan verwondingen in meer of mindere mate ernstig.
  10 Doden ondertussen maar die rode schaamlappen vinden dat ze moeten protesteren tegen de gele hesjes.
  Voor mij is het duidelijk dat deze hele rode schaamlappen brigade gestuurd word door het Elysee, dus Ik denk dat er werk aan de winkel is voor de alternatieve media.

  Like

  • Lot zegt:

   Wat is de reden van de moslims om alles kapot te maken? Op korte termijn reden begrijpen wij. Maar op de lange termijn krijgen zij een kapot land, waar zij de macht over hebben. Of zijn zij te dom om na te denken?

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Nou Lot, met een IQ van minder als 80 lijkt het mij dat ze niet echt tot de rationelen behoren.
    En de zaak slopen komt eigenlijk neer op het plunderen van winkels, wat natuurlijk wel het voordeel heeft dat bovenop hun uitkering nog echt wat bij verdient word.
    Je zou het bijna zwart werken kunnen noemen.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Lot, moslims kunnen niet zelfstandig denken . Moeten alleen gehoorzamen.punt uit

    Like

 5. Bert zegt:

  Dit was 20 jaar geleden ook al bekend. Op elk bezwaar werd ook toen al geantwoord: dat moet vanwege gelijkheid en tegen discriminatie. En de bevolking slikt dat zonder zelf na te denken. Ze offeren hun eigen belangen klakkeloos op aan een vaag ideaal dat ze boven zichzelf stellen. Als hun autochtone buurman zijn hand ophoudt dan weten ze plotseling wel ‘dat is je eigen verantwoordelijkheid’ maar als het via politiek wordt toegediend, lopen ze slaafs achter een idee aan dat hen naar de ondergang voert.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Bert, de elite in den haag heeft heel andere bedoelingen met de bevolking dan u denkt. De draaiboeken ter omvolking liggen niet alleen al klaar maar zijn al volop in bedrijf, net zoals in duitsland. Stukje bij beetje wordt de natiestaat en het wij.gevoel om zeep geholpen en vervangen door het IK. En al die individule IKKERS slaan nog geen deuk in een pakje boter omdat ze geen orqanisatie hebben. Zodoende kan de elite in het regeringspluche stukje bij beetje het omvolkingsplan van o.a. merkel, ook in nederland uitvoeren, onder de alles bezielende leiding van rutte met zijn criminele vvd. Stem daarom komende statenverkiezingen zeker niet op een regeringspartij want dan bent u daarna voorgoed verloren. Zoveel kansen komen er niet meer om de politieke macht te veranderen. Ik hou er zelfs rekening mee, dat, als de uitslagen de machthebbers niet bevallen, er dan enige manipulatie gepleegd zal worden. De stemmen zijn niet van belang, wel degenen die de stemmen tellen en de uitslag bepalen.

   Like

 6. Bagul zegt:

  Jullie verdiende loon! Allemaal slapen en nog te bang om iets te doen wat al eeuwenlang de normaalste zaak van de wereld was en is. Bloed aan de paal. Het bizarre aan het geheel is dat we praten over een periode van 45 jaar. Op de natuurkundige tijdschaal is dit nog niet een stofje. Dit terwijl wij elkaar al eeuwenlang als barbaren afslachten. Het gekke is, vroeger ging het tuig eraan, meteen. Nu krijgt het tuig een tweede kans en een derde. Dit is niet meer te behappen. Schieten, steken, doodslaan. Allemaal tussen ons goedwillende en hardwerkende burgers die iedere dag bij de neus worden genomen. Iedere dag. Mensen zijn depressief. Ziek, labiel. Kennen elkaar niet meer. Hebben geen geloof of zijn er vanaf gepraat. Kerken zijn leeg en moskeeën zitten vol. Ik pieker mij suf. Zonder gevolgen hoor, medeforum rakkers. Hoe kan het? Hoe is het in hemelsnaam mogelijk?! Iedere dag weer. Ik ben benieuwd wanneer de politie inziet dat het niet meer kan. Ja, de politie. Niet mijn vrienden maar wel de uitvoerende partij die de zogenaamde orde moet bewaren. Van wijkagentje tot elite DSI. Zij moeten inzien. Gezien het feit dat hier veel cowboys tussen zitten betwijfel ik of het ooit gaat gebeuren. Cowboys…lees macht en spanning zoekers. Maskers met een tweede persoonlijkheid. Dus….medeforum lezers, doe iets voor uzelf. Voer een stille strijd. Doe ertoe. Doe iets. Breng ons land weer terug naar het licht. Het is oké om een vuurwapen te bezitten. Een enorm mes. Ik heb hier al zoveel over geschreven hier dus ik ga er niet verder op in. Jullie weten wat ik ermee bedoel. De strijd komt dichterbij. Steeds meer….

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Hoi Bagul,daar was je weer.

   ”Jullie verdiende loon”
   Ik weet niet of je ons hiermee bedoeld,maar dat lijkt me niet terecht.

   ”ik ben benieuwd wanneer de politie inziet dat het niet meer kan”

   Dat zien ze allang in,maar ze kunnen niets,en zij durven niets.
   Daar moeten we het echt niet van hebben.

   ”Het is oke om een vuurwapen te bezitten.een enorm mes”

   Heb je ook nog een tip voor de meiden onder ons,daar ik die attributen nog niet 123 in mijn handtas zie proppen,laat staan eruit halen in een panieksituatie.

   ”De strijd komt steeds dichterbij” steeds meer…….

   Ja,dat beangstigd mij ook steeds meer.

   Dat steeds meer……….

   Das toch nog weer een klein beetje dat onheilspellende,zoals ik je hier heb leren kennen,

   Mag ik vragen hoe vergevorderd jouw plannen zijn Bagul?
   Daar ben ik dan weer nieuwsgierig naar.

   Like

   • Bagul zegt:

    Tineke, ik wil best een keer met je praten. Je bijpraten. Mijn vergevorderde plannen zijn uitvoerbaar als het moment daar om vraagt.

    Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  Na Orbán, Salvini en Morawiecki heeft de Europese Commissie nu een nieuwe vijand: de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz, die door veel Duitsers zeer gewaardeerd wordt. Terwijl de regering-Merkel ermee instemt dat meer dan 400 miljoen euro aan kinderbijslag uit onze socialezekerheidsfondsen naar het buitenland zal vloeien, wat aanzienlijke schade toebrengt aan de Duitse economie en de Duitse belastingbetaler, wil bondskanselier Kurz actie ondernemen tegen de vergelijkbare Oostenrijkse verordening.

  Weer een luizenstreek van de wandelende jeneverfles.

  Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: EUROPA HET WALHALLA VOOR MOSLIMS! | eunmask

 9. henk zegt:

  Ik loop al jaren te verkondigen ; in Afrika verdienen ze 100 euro per maand met werken , hier KRIJGEN ze 1000 euro per maand met nix doen, Maar nu ik , ik verdien met hard werken 2800 euro netto , waar is dat land waar ik heen kan om 28000 per maand te krijgen met nix doen ? Juist die bestaat niet zelfs niet voor 2800 E Eerlijk gezegd had ik ook allange weggeweest hier als ik 10x mijn netto loon met niets doen kan krijgen, Maar zelfs dit simpele dingetje snappen ze in Brussel niets van !

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Henk, jij komt hier nooit meer weg want je loopt aan de stalen ketting van de belastingdienst. Die belastingdienst die niet bepaalt of je wel of niet mag emigreren maar die wel bepaalt hoeveel jij voor je vertrek in de nl.staatskas moet storten om alles van jou te compenseren. Je kan het vergeten. Geen europees land wil jou ( of mij) hebben. Naar de geitenneukerslanden ga ik zo wie zo niet vrijwillig naar toe, nog niet eens op vakantie, al is het gratis. leuke aktie trouwens. Hierbij roep ik alle Nederlanders op om nooit meer op vakantie te gaan naar een geitenneukersland. Gelet op de stand van de omvolking vallen daar ook onder, duitsland, frankrijk, spanje, de hele Benelux, zweden, finland, tunesie, Turkije en alle overige Afrikaanse landen. Leuk vakantiebericht. Een groep europese toeristen waren in zuidafrika vanaf het vliegveld Kaapstad per bus onderweg naar het hotel, toen ze werden overvallen door een gewapende bende die alles van hen hebben gestolen. Zo maak je nog eens wat mee op je buitenlandse reis. Ook Marokko is een fijn vakantieland. Wel kom je af en toe eens een rottend onthoofd lijk tegen inde brandende zon. Zie je (nog) niet in Scheveningen.

   Like

 10. Peter zegt:

  Volgevreten ,ingeslapen, gepamperd ,dat zijn de kinderen en politieke kneuzen die we nu aan de macht hebben ,Gevangenissen zijn gesloten,alles wordt besproken met een zielenknijper betaald door de overheid ,daders krijgen een gratis advocaat,en een taakstrafje,voor wat zullen deze gangsters bang zijn ?? Een paar maanden straf verhoogt hun status,Ministers leven niet op straat en staan mijlenver buiten de realiteit ,die stappen uit d’r auto in het kantoor,naar een restaurant ,en zijn in een beschermde ,totaal andere wereld.Dromers zijn het ,bezig over dat het klimaat opwarmt,maar wat alles werkelijk om zeep helpt ontgaat ze volledig .
  Begin met die lui gelijk uit te zetten ,te samen met hun familie ,geen uitkering,geen geld ,dat doet zeer .scholen waar leerlingen een grote bek hebben ,kinderbijslag inhouden ,dan pas gaan de ouders er zich mee bemoeien ,bij herhaling gewoon gebruik maken van het dubbele paspoort ,en terug sturen ,gaan de landen hier niet mee akkoord ook korte op ondersteuning ,hoe moeilijk kan je iets maken .

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Peter, jou plannen zijn 100% uitvoerbaar. Helaas ontbreekt het in het laffe parlement aan politieke wil. Die laten ons liever afslachten door de moslims.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s