De bittere realiteit van Europa: Waarom er een bevolkingsvervanging geforceerd wordt en wie daarbij aan de touwtjes trekt

screenshot_99

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is geen geheim dat de samenstelling van onze Midden-Europese bevolking sinds de herfst van 2015 veranderd is. Reden daarvoor is de massa-immigratie, die door bondskanselier Dr. Angela Merkel op 4 september 2015 mogelijk gemaakt werd. Verschillende ontwikkelingen spreken ervoor dat de omvolking al lang van tevoren werd gepland. Hermann H. Mitterer bewijst in zijn nieuwe boek “Bevolkingsvervanging in Europa” dat de vluchtelingenstroom doelbewust op gang gebracht werd en hij toont aan wie belang zou kunnen hebben bij de uitwisseling en waarom.

journalistenwatch

Europa – het zinkende schip

Europa 2019 – een schip dat gewijd is aan de ondergang. Je hoeft geen politieke wetenschapper of lid van de AfD te zijn om te herkennen dat de al bijna 4 jaar aanhoudende vluchtelingengolf fatale en verwoestende gevolgen voor Duitsland en Europa heeft en zal blijven hebben. Het aantal mensen dat vlucht voor oorlog of vervolging was nog nooit zo groot al op dit moment.

Eind 2014 waren bijna 60 miljoen mensen in de wereld op de vlucht. Tot eind 2017 was dat aantal tot 68,5 miljoen gestegen. Over de Middellandse Zee kwamen in 2015 iets meer dan 1 miljoen migranten de EU binnen, waarvan 848.000 via Griekenland. Volgens de UNHCR zijn er in het jaar 2016 via Griekenland 173.450 en via de Middellandse Zee 363.753 migranten de EU binnengekomen. Het verbazende hierbij is, dat d emigranten bijna allemaal afkomstig zijn uit Subsahara-Afrika en niet uit bijvoorbeeld Syrië of Afghanistan. Tot eind 2017 waren er volgens officiële cijfers van de UNHCR 172.300 migranten via de zeeweg de EU binnengekomen – 69% van hen waren mannen. Ongeveer 70% is afkomstig uit landen of regio´s die niet onder gewelddadige conflicten of onderdrukkende regimes lijden, zodat zij ook niet als vluchtelingen gelden in de zin van de Conventie van Genève.

Het resultaat van deze geforceerde ontwikkeling: een gespleten samenleving, een gigantische hoeveelheid kosten voor sociale uitkeringen, een sterk gestegen criminaliteitscijfer en een algemeen veiligheidslek, waarmee niet alleen de vrouwelijke bevolking van Midden-Europa dagelijks mee te maken krijgt. Wie in deze misère nog met “Refugees welcome”-vlaggen zwaait, heeft er met succes toe besloten om samen met het schip ten onder te gaan, dat de toenemende massa immigranten langzaam maar zeker niet meer kan dragen.

Hoe massa-immigratie bevorderd wordt

Onder de dekmantel van humaniteit exploiteren nu negen NGO´s een vloot van in totaal veertien schepen en twee drones, die verantwoordelijk waren voor 22% van alle bergingsacties in de centrale Middellandse Zee. Door deze reddingsacties van de in nood geraakte migranten wordt ook het werk van de mensensmokkelaars gemakkelijker gemaakt. Tegelijkertijd daalde weinig verrassend het aantal mensensmokkelaars dat bij SAR (“Search ans Rescue”)-operaties gearresteerd werd.

De massa-immigratie wordt alleen nog maar verder aangewakkerd door humanitaire interventies zoals redding op zee of de links-groene welkomstpolitiek van de Duitse regering. Dat de EU-massa-immigratie zelfs actief wordt bevorderd, wordt o.a. duidelijk door desbetreffende handelingen: toen in de laatste week van juni 2017 circa 20.000 nieuwe migranten over de Middellandse Zee kwamen en Italië dreigde zijn havens te sluiten, kondigde de EU aan dat er Franse en Spaanse havens geopend dienden te worden. Bovendien moest de verdeling binnen Europa strikter uitgevoerd worden. De EU garandeert zodoende niet alleen het transport van miljoenen migranten naar Europa, maar probeert ook de verdeling over het hele continent af te dwingen. Veelomvattende sociale uitkeringen, een veilig dak boven het hoofd evenals een garantie van gezinshereniging zijn nog andere factoren waarmee de EU de massa-immigratie actief aanzwengelt.

Wie zitten er nog meer achter?

U zult zich erover verbazen wie er allemaal nog meer belang bij kunnen hebben om het huidige Europese volk te ontbinden en er een multicultureel gemengd volk van te maken. Maar een bevolkingsuitwisseling betekent ook het verlies van iedere samenhang door het “Wij”-gevoel te vernietigen. Waarom? Wanneer onze Europese bevolking alleen nog maar uit individuen bestaat, die zich cultureel en etnisch van elkaar afgrenzen, kunnen ze gemakkelijker beheerst worden – dat neemt men tenminste aan.

Behalve invloedrijke stichtingen en NGO´s is natuurlijk nog de invloed van onze media ervoor verantwoordelijk dat de migratie naar Midden-Europa verder bespoedigd wordt. Auteur Hermann H. Mitterer´s onderzoek leidde hem zelfs naar bepaalde invloedrijke persoonlijkheden – een elite, die achter de coulissen van de EU-politiek ageert en dit al in het verleden gedaan heeft.

Zijn onderzoek gaat terug tot diep in de 20e eeuw. Kom in zijn onthullende actuele boek “Bevolkingsvervanging in Europa” alles te weten over de ware “anti-Duitsers”, de poppenspelers van de migratiecrisis, over een Anglo-Amerikaans schaduwimperium en over de geheime plannen van Europese regeringen. Daarbij staat Mitterer niet alleen een blik achter de façade van humaniteit en welkomstcultuur toe, maar doet de lezer waardevolle adviezen aan de hand wat men kan doen om iets te doen tegen de geplande bevolkingsuitwisseling.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, Europa, Globalisering, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op De bittere realiteit van Europa: Waarom er een bevolkingsvervanging geforceerd wordt en wie daarbij aan de touwtjes trekt

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Dat kunnen de volksverraders die helaas nog de touwtjes in handen hebben wel willen. Maar dat gaat nooit lukken. De eendracht binnen de E.U. is ver te zoeken en de breuken zijn al duidelijk zichtbaar. Bovendien, als het erop aan komt hebben de Europese volkeren het voor het zeggen. En het moment dat de pleuris gaat uitbreken zal niet lang op zich laten wachten. De meerderheid van deze volkeren is het al meer dan spuugzat, nu nog even wachten op de rest. Dat dit niet zonder geweld gaat gebeuren moge duidelijk zijn.
  Een politiek keerpunt binnen de E.U., wie weet? Het zou me niets verbazen dat er een mannetje opstaat zoals ook in de jaren dertig gebeurde. Ik acht de kans weliswaar klein, maar zoals ik reeds aangaf, het zou me niets verbazen.

  Geliked door 4 people

 2. Jean zegt:

  Waarom denken jullie dat die EU zwijnenstal is opgericht? Juist, om Europa en de Europese westerse seculiere beschaving te vernietigen en die M&M uit Duitsland en Frankrijk werken daar voor 100% aan mee want dat zorgt goed voor hun persoonlijke bankrekening.
  Willen wij ons Europa en onze beschaving redden dan moeten wij die M&M ėn die EU zwijnenstal totaal droogleggen en de misdadigers opsluiten voor de rest van hun smerig leven zodat ze ons geen schade meer kunnen aandoen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  “En het moment dat de pleuris gaat uitbreken zal niet lang op zich laten wachten. De meerderheid van deze volkeren is het al meer dan spuugzat, nu nog even wachten op de rest. Dat dit niet zonder geweld gaat gebeuren moge duidelijk zijn”

  Ik mag hopen dat de meerderheid van de bevolking het spuugzat is, maar ik wil dit graag weleens in de praktijk verwezenlijkt zien.

  Het schjnt zo te zijn dat de VVD weer de grootste wordt in de verkiezingen. En de PVV en het FvD groeien niet verder.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Het is sedert de 70er jaren toen De Club Van Rome hun voorspellingen deden en het klootjesvolk voorhielden dat men over 20 jaar niet meer zou bestaan, nu blijkt dat hun intelligente schattingen niet zijn uitgekomen moeten er andere “bedreigingen” worden aangewend om de transitie of gleichschaltung toch te kunnen forceren, om hun geloofwaardigheid te behouden….ondanks alles.
  Het Europese Project is een elitaire hoax, een leugenachtige parodie op een communistische creatie, een socialistische utopie door de belastingbetalers geschapen….

  Like

  • Lot zegt:

   Om de mensen, die niets produceren, kindertjes van elitairen een baan te geven, daarvoor zetten ze dit soort dingen op. Niet omdat het efficienter is al die wetten. En wij hadden goede wetten, en die nationale wetten moesten gebroken worden, zoals de agrarische wetten. Door het breken van wetten, kan nog meer geld naar de elite gaan. Die nationale wetten waren bedoeld om het gewone volk, ons dus, te beschermen, en voor een goed inkomen en bescherming van de agrariers

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Hovawart. De elite kiest iedere keer voor een nieuwe hoax om haar ideeen te rechtvaardigen en rottigheden tegen het publiek uit te vreten. Nu komen ze met het Klimaat-accord en het geouwehoer over CO2. Ze denken dat wij allemaal achterlijk zijn. Misschien zijn wij dat ook, anders hadden wij deze elite bobo’s niet zo lang met hen spelletjes laten gaan. Zolang wij geloven, zij verdienen.

   Like

 5. Ruud zegt:

  Ik kan het niet anders dan blijven herhalen; dat er landverraders bezig zijn staat vast maar dat hierin slechts verandering te verwezenlijken is door andere keuzes dan de traditionele in de stemhokjes staat evenzozeer vast. DAAR LIGT DE OPLOSSING, NERGENS ANDERS.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   beste Ruud, de zittende plucheplakkers zullen er met zn allen alles aan doen om hun plek te behouden en de daarbij behorende inkomsten. De verkiezingsuitslag zal ze niet van hun stuk brengen. Ze verzinnen er wel wat op. Dijkhof met zn vvd is al bezig.

   Geliked door 1 persoon

  • Perfide Albion zegt:

   🙂 Alle politieke macht komt uit de loop van een geweer….

   Daar ligt de oplossing. Misschien niet de ideale maar wat moet dat moet.

   Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Zolang wij geen toegang hebben tot de stembureau controles kunnen ze uitslagen vervalsen. Dat is toch wel bekend van janmaat. Velen zeiden in Amsterdam dat ze daar op gestemd hadden minimaal 40.000 en er bleken geen stemmen te zijn. Zo kon hij destijds moeilijk aan een zetel komen. Krijgt hij wel een zetel of niet. Het was de tijd van de grote influx van nepimmigranten uit landen waar wij niet mochten wonen en die zo ontzettend veel ruimte hadden voor onszelf, terwijl ons land toen al geheel verdeeld was en land op was. Suriname, Indonesie die zouden ook terug, Marokko en Turkije.

   Er is een kiesraad in Den Haag die alle stembureaus regelen en daar is niet tussen te komen. Ze zeggen dat ze wel genoeg mensen hebben, zeker allemaal linkse.
   Ik wil alle bureaus controleren, ik wil er een camera ophebben als zij in één uur alle stemmen hebben geteld, zodat ik de filmpjes kan nacontroleren.
   Een stad als Rotterdam is niet in een uur geteld, en ook niet de meeste, dan mogen ze op accountantskantoren komen werken zulk uitmuntend personeel. Zulke uitspraken meeste stemmen al geteld is gewoon niet waar; wel geteld, maar niet helemaal, wat is het nou? Zo kun je woordelijk mensen zaagstrooisel in de hersenen gooien. Oh het zal wel kloppen die tellingen.

   FvD oh heeft twee zetels gekregen, ja ja, en nu hoor je ze niet meer over stembureaus controleren. En PVV zegt als je gestemt hebt, dan moet je er een foto van maken en opsturen. Wat helpt dat nu, dat is toch geen telling van het totaal. Zij kunnen best wat beters verzinnen. Ik heb vaak genoeg een protocol opgesteld, ik heb accountancy gestudeerd. Dat je hun er niet over hoort, is omdat PVV een insider is gefinancierd door Amerika en opgenomen in het systeem hierdoor. De PVV de enige is die wat gaat doen aan de immigratie en geld terug uit nodeloze uitgaven, doet daar niets aan af.

   Like

  • Lot zegt:

   Laat de rauwe waarheid over de echte tellingen naar buiten komen. Dan kunnen we de mensen erop wijzen dat het hun eigen schuld is, dat zij niet op de PVV stemmen.
   Zij kunnen wel net op tijd een joekel van een huis hebben en net op tijd een paar kinderen eruit gepoept. Voor hun kinderen liggen er geen huizen klaar, en die gaan door dezelfde bottleneck. En als ze geen vaste banen krijgen, dan geen huis, zoals ik.
   Dan deze mensen erop wijzen, dat zij daar zelf zo voor gekozen hebben. Dan kunnen we het rijtje maken.
   Mochten de stemmen voor de PVV veel meer zijn, ipv minder vanwege geopolitieke interesses. Dan geeft dat de mensen kracht. Nu denken ze de meeste mensen willen wat anders en mensen doen snel na en gaan ook zo stemmen. Is er een nieuw item te koop dan wil iedereen dat ook hebben want het is zo bekend. Mensen zijn nalopers.

   Geliked door 1 persoon

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Het artikel geeft duidelijk aan in wat voor ellendige situatie we verkeren met miljoenen woestijnbarbaren die ons bedreigen. Duidelijk wordt ook uitgelegd hoe die situatie is ontstaan en wie daar voor verantwoordelijk zijn. En dan stopt het. Niets over hoe we dit op moeten lossen. De rest moeten we zelf maar uitzoeken.
  Wel, beste lezers van E.J. Bron, de overgrote meerderheid van de bevolking zit geduldig te wachten op de eerstkomende verkiezingsronde. Een deel van deze bevolking is zo dom dat ze weer gaan stemmen op de partijen die dit hebben laten gebeuren. Dat betekent dat de oplossing niet zal komen van de democratische procedure. En ondertussen lopen uw vrouwen, kinderen en kleinkinderen elke dag gevaar als ze de huisdeur achter zich dicht trekken. Het volk zal het zelf moeten oplossen. Kijk naar de gele hesjes in Frankrijk. Dat zijn stappen in de richting van REVOLUTIE. Onontkoombaar. Wat is uw rol daarin?

  Geliked door 5 people

 7. Duitse Herder zegt:

  DE ENIGE OPLOSSING

  Dit bewust willoos gemaakte en ingeslapen volk zal nooit ageren, tenzij de Gele Hesjes massaal aanslaat. De enige oplossing is een militaire coup, een volkstribulaal, en een voorlopige vakregering die verkiezingen uitschrijft en een nexit forceert.
  Hoofdthema’s voor die vakregering voordat verkiezingen worden gehouden:
  1 Ontlinksing van overheid, magistratuur,
  media, en onderwijs
  2 Alle van oudsher publieke diensten terug onder de overheid (einde marktwerking)
  3 Terugkeer naar een christelijke monocultuur waarbij andere culturen slechts worden toegestaan in besloten kringen
  4 Herstel van de verzorgingsstaat

  Die vakregering moet eerst schoon schip maken, drain the swamp. Moet je geen termijn aan verbinden. Daarop volgende gekozen regeringen max 2 termijnen van 5 jaar, anders krijgen ze geen ervaring. Voorts een drastishe inperking van het aantal politieke partijen. Partijen als Denk verbieden.

  Buitenlanders mogen hier slechts wonen als zij een bijdrage leveren aan onze economie en dus premies afdragen voor de soc voorzieningen als ww en pensioenen. Buitenlanders worden getolereerd maar krijgen geen (politieke) zeggenschap.

  Alleen diegenen kunnen gebruik maken van de soc voorzieningen die ook premies hebben afgedragen. Dat kunnen dus ook buitenlanders zijn.
  Bijstand is alleen voor Nederlanders.

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/stuur-ze-maar-terug-turkse-president-erdogan-zegt-dat-vier-miljoen-syriers-in-turkije-terug-naar-huis-kunnen/

  Stuur ze maar terug! Turkse president Erdogan zegt dat vier miljoen Syriërs in Turkije terug naar huis kunnen

  Turkije en Amerika hebben namelijk afgesproken dat er een safe zone van zo’n 30 kilometer diep in het noorden van Syrië gecreëerd wordt door de Turken. Syriërs die daar leven hoeven nergens voor te vrezen: niet voor Assad, niet voor ISIS, niet voor Al Nusra, en niet voor de diverse Koerdische groeperingen, waaronder de zogenaamde ‘milities’ die banden onderhouden met de terreurorganisatie de PKK.

  Like

 9. Tineke zegt:

  ”Én dan stopt het”

  Dat was ook het eerste wat mij opviel.
  Jammer!

  Like

 10. Thomasson zegt:

  De schrijver Hermann H. Mittrer is een dappere man. Hij is net zo dapper als de toenmalige Tsjechische en Slowaakse leden van CARTA 77 die durfden op te komen tegen het communisme in hen land. Het verschil tussen de tegenstanders van beide is: de tegenstanders van CARTA 77 speelden met open kaarten . Zij waren de dictatoriale heersers van het Oostblok en hadden de macht. Dus, de leden van CARTA 77 vluchtten toen naar west Europese landen. Mensen zoals Mitterer, Udo Ulfkotte, Thilo Sarazzin enz. hebben in de 21ste eeuw niet te maken met het verschil van politieke ideologie, maar met quasi democratische politieke partijen zoals socialisten, christendemocraten, Groenen en Liberalen enz.. Maar het verschil tussen al deze “diverse partijen” is nep. Ze dienen – bijna allemaal – duistere machten waar grote deel daarvan zelfs zich buiten Europa bevindt. Machten die met mensenleven spelen in een eindeloze “Game of Throne”.
  DEEL 2

  Like

 11. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Voor het Globalistisch schaduwimperium van het wereldkapitaal zijn de Europeanen tot proefkonijnen geworden die men moet vervangen met nieuw gefokt ras van Europeanen gemengde met inferieur geselecteerde species uit de Derde Wereld. Het nieuwe ras moet aanzienlijk minder intelligent zijn (IQ 82-84 tegenover gem. Europese IQ van 100). Dus als loonslaven zouden ze makkelijker in de hand worden gehouden. Zij zouden in de Europese ZEN fabrieken van Steve Jobbs, Nike en andere luxe artikelen werken. Ze zouden op stille wijze uit de ramen van een Europese FOXCONN springen. Dat zal als normaal worden beschouwd en geaccepteerd. Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog heeft het schaduwimperium getracht Europa in een primitieve soort van tweede Amerika te veranderen. Dat is niet gelukt. De Europeanen hechten te veel waarde aan hun staat, taal, cultuur en eigen landswetten. Daarom kwam men, na de val van de muur, tot het idee op slinkse wijze de EU op te richten: een stap in de eenwording van Europa en het omver gooien van de natiestaten. Vooral de invoering (op slinkse wijze) van de Euro gaf goed hoop het project snel te realiseren. Echter het gaat voor de Globalisten niet snel genoeg. Zij hebben wel in de gaten dat onze regeringen bestaan uit OMKOOPBARE INDIVIDUEN die namens valse politieke opinie regeren. Deze mensen zijn politiek gemotiveerd totdat zij aan de macht zijn. Daarna wordt de politieke ideologie met GELD vervangen.
  Europa lijkt, net als de TITANIC, op een zinkend schip. Het verschil tussen Europa en de Titanic is: de Titanic ging blindelings in de richting van de ijsberg en de ondergang.. Met Europa hoeft dat niet te gebeuren. Schip Europa weet precies waar het gevaar zit en men heeft nog tijd de ijsberg van de immigratie- en asielgevaar te ontwijken. Maar voor hoe lang nog?.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s