Deskundige over criminele buitenlandse clans: “Zonder het opblazen van deze structuren is er geen sprake van integratie”

screenshot_90

(Vertaling: E.J. Bron)

En opnieuw discussieert Duitsland over door migranten gedomineerde clancriminaliteit in Duitsland, deze keer bij “Maybrit Illner”. En er waren ongebruikelijk duidelijke woorden te beluisteren. De islamdeskundige Ralph Ghadban bijvoorbeeld eiste een keihard optreden tegen Arabische clans: “Zonder het opblazen van deze structuren is er geen sprake van integratie.” “De grote familie is de basis”, verklaarde de in Libanon geboren islamwetenschapper. “Groepen kan men niet integreren”.

duits - zuerst

Duidelijke woorden kwamen er ook van Herbert Reul (CDU), minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Hij noemde een met 1300 politieagenten uitgevoerde grote razzia in shisha-bars en gokhallen een groot succes, waarschuwde echter tegelijkertijd voor de dimensie van de clancriminaliteit. Het resultaat van de razzia: 100 aangiftes, 430 waarschuwingen en 25 gesloten bedrijven. Reul gaf eveneens toe dat dit slechts een “speldenprik” geweest zou zijn die voortgezet zou moeten worden.

“Misdaad loont”, moest ook de hoofdinspecteur van politie Sebastian Fiedler, voorzitter van de Bond van Duitse politieambtenaren, toegeven. Volgens hem zou er per jaar in Duitsland € 100 miljard door criminelen verdiend worden. “Veel minder dan 1% daarvan werd in het verleden in beslag genomen.” Zijn verbitterde conclusie: “We zullen op de korte termijn geen successen kunnen behalen.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Arabieren, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Deskundige over criminele buitenlandse clans: “Zonder het opblazen van deze structuren is er geen sprake van integratie”

  1. Juanito zegt:

    Successen zullen er zijn in het geval de clans integreren…….in hun eigen habitat.
    De beste oplossing voor iedereen, zeker op de langere termijn. Op dit moment kan dat nog met geen of minimaal geweld.
    Nu nog wel.

    Like

  2. guusvelraeds zegt:

    Zonder het opblazen van deze structuren is er geen integratie.

    Dan hoop ik dat ze dat opblazen letterlijk gaan doen.

    Er is maar een oplossing.

    Een heel islamitisch getto gebied afgrendelen.

    Naar binnen gaan en iedereen oppakken en controleren.

    Elke crimineel meteen op transport naar speciale verzamelkampen (inderdaad met prikkeldraad, honden en wachttorens).

    Alle bank tegoeden en vastgoed en alles aan luxe zoals auto’s sierraden contact geld van de criminelen in beslagnemen.

    Hun paspoorten innemen en peromgaande terug naar hun Heimat.

    Het gehuil van de goedmensen zal oorverdovend zijn maar de kinderen van de goedmensen zullen je eeuwig dankbaar zijn.

    Geliked door 2 people

  3. Ronald zegt:

    Wij zitten niet te wachten op dit volk!!! Al helemaal niet dat ze integreren!!! Kei-en keihard optreden en dit ongedierte het land uittrappen!!!

    Geliked door 2 people

  4. ronjaspers zegt:

    Intergratie is islamitische infiltratie.

    Like

  5. Elisah zegt:

    Iets anders,

    Anti-racisten zijn zélf zeer racistisch….

    Like

Plaats een reactie