Signalement omafiets-jongerenterreurgroep Leidsche Rijn bekend: ‘Getinte jongens tussen 14 en 16 met Marokkaans accent’

Screenshot_94.png

(Door: Bert Brussen)

Weer eens wat anders dan ‘blond, hockeystick-houder op fiets, met bekakt ABN-accent’

Ah, toch signalementen van de Utrechtse omafiets-terreur-jongerengroep die huishoudt in tenminste Leidsche Rijn, Oog en Al en Lombok. Dergelijk signalement was kennelijk teveel van het herkenbare voor het keurige mainstream print medium AD (‘gezinskrant’), want de politie heeft dat allemaal wel gewoon netjes van begin af aan gecommuniceerd (maar verder wilde de politie het wel ‘klein houden’).

Enfin, voor de volledigheid:

Lees verder>>>
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Signalement omafiets-jongerenterreurgroep Leidsche Rijn bekend: ‘Getinte jongens tussen 14 en 16 met Marokkaans accent’

 1. Mary zegt:

  Nou als we het hier, hadden we nu niet verwacht, weer over die “K” Marokkanen hebben kunnen we het niet hebben over iets “klein houden” ze teisteren al sinds ze hier uitgenodigd zijn door die communistische PvdA club en vandaag de dag Rutte en Co het hele land!!!!!, wordt tijd dat er iemand aan de macht komt die van dat, zo niet Nederlandse, “ras” minder minder minder en nog veel minder hier wil houden!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ronald zegt:

  Beste ECHTE Nederlanders…..GA DE STRAAT OP EN TRAP DIT ONGEDIERTE HELEMAAL IN ELKAAR!!! Afschieten mag ook!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Ze moeten gewoon het strafrecht voor jongeren veranderen in volwassenenrecht en verlagen naar 12 jaar, want anders blijft het dweilen met de kraan open.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Misschien wordt het tijd om ons inderdaad maar eens te gaan roeren en dan over die anders ontstane ophef!

  Hoe vervelend ook, maar zodra er geen enkele daderomschrijving is, kun je op je de oer-Nederlandse klompjes het zwaarste vergif innemen of het zullen weer eens niet onze inwonende medelanders zijn! Telkens weer en ook overal en altijd!

  Wat ben ik dit geïmporteerde, volledig onaangepast schijtvolk zat! Het ergste is, dat ik dit volk er niet eens voor verantwoordelijk kan houden, het zijn voortdurend onze bestuurders die alles over de reling flikkeren en ons met de ellende laten zitten!

  De zachte heelmeester die vreselijk stinkende wonden achterlaten en voor ons de verrotte vruchten!

  Like

 5. Ruud zegt:

  Zorg dat je bewapend bent; aan de politie heb je nul komma nul.

  Like

  • Roni zegt:

   Maar jij gaat dan de gevangenis in en misschien krijgt je familie nog de familie van dat lieverdje achter zich aan……..bv in Amsterdam of in Deurne

   Like

 6. QENQ6 zegt:

  Wat een verrassing: dat doen ze anders nooit….

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Die politie die niet mag optreden zorgt alleen maar voor een sneeuwbal-effect. Die – jongeren – zullen steeds meer overlast gaan bezorgen, zodanig, dat niet meer de politie, maar deze – jongeren – de baas zijn op straat.

  Like

 8. De waarheid bedekken met de “liefde voor dit sloopkabinet”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s