Tandartskosten voor asielzoekers: Deskundigen verwachten miljarden kosten!

screenshot_92

Miljarden tandartskosten voor “vluchtelingen”: Geen volledige sanering op algemene kosten! 

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Er komen miljarden kosten op de sociale kassen en zodoende op de verzekerden af. Veel tandartsen waarschuwen: op grond van de vaak catastrofale gebitstoestand van de meerderheid van de asielzoekers zijn omvattende tandheelkundige behandelingen en complete saneringen noodzakelijk.

Terwijl er in de eerste 15 maanden van het verblijf in Duitsland alleen maar aanspraak bestaat op behandeling bij acute ziektes of pijn, hebben de desbetreffende personen daarna exact dezelfde rechten op bijvoorbeeld tandvervanging als verzekerden bij de wettelijk verplichte ziektekostenverzekeringen. Dit uiteraard met dat verschil dat de asielzoekers hier nooit aan de verzekeringen hebben bijgedragen.

Tot nu toe zijn de totale kosten nog niet in te schatten. Deskundigen gaan echter uit van kosten van € 10.000,- per complete behandeling. Met het oog op de zich in het land bevindende “vluchtelingen”, die tandvervanging nodig zijn, bedraagt het totaalbedrag al snel meerdere miljarden euro´s. Dat interesseert de politiek verantwoordelijken niet, de Duitse regering gaat onverdroten met haar onbezonnen asielpolitiek door. Zoals altijd moeten de belasting- en heffing-betalers daar financieel weer borg voor staan.

(www.stuttgarter-nachrichten.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Tandartskosten voor asielzoekers: Deskundigen verwachten miljarden kosten!

 1. Peter zegt:

  Tandartskosten voor asielzoekers: Deskundigen verwachten miljarden kosten!
  Ook in onze detentiecentra van DJI krijgen lieden die uitgewezen moeten worden GRATIS tandartsbehandelingen en brillen aangemeten.
  Op kosten van de Nederlandse belastingbetaler
  Ook in het ASO-uitzetcentrum gebeurt dit.
  Wij betalen kost /onderhoud / verblijf / advocaatkosten / medische verzorging aan pleurishonden die met kop en staart ons land zouden moeten worden uitgeflikkert. .

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Het stelen van de Duitse bevolking neemt ongekende vormen aan. Nu dit weer. Wedden dat binnenkort elke ‘vluchteling’ een complete gebitsrenovatie ‘nodig’ heeft? Een prachtig verdienmodel voor de tandartsen, die hun banktegoeden weldra zien groeien en groeien…..!

  Het uiterst smerige spel van Merkel met het Duitse volk hakt er blijkbaar nog steeds niet ver genoeg in. Want als de tandartsen grote aantallen ‘nieuwe patienten’ kunnen inschrijven, zint Merkel al weer op een nieuwe actie ten gunste van ‘hen die hier nog maar (heel) kort leven’.

  Misschien een vruchtbaarheidsbehandeling voor ‘overjarige vrouwen’ die dolgraag nog een paar jonkies willen werpen? Loopt het kindergeld lekker op!

  Niets is Merkel te gek, dus ik sta nergens meer van te kijken.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Het aanbod bepaalt de vraag. In geen enkel ander EU-land zijn er zoveel apotheken, artsen en tandartsen als in Duitsland.
   De asielindustrie is als een gelddrukmachine in de kelder.

   Like

 3. Yvonne zegt:

  Het hele gebit trekken onder en boven waarom eraan sleutelen voor € 10.000 euro?
  Kost ongeveer € 1500,00 gebitje in en klaar waarom moet de burger meebetalen die netjes premie betalen, o ja wij zijn de sukkels die alles moeten betalen om dit mogelijk te maken
  Ach de 9 % btw zal dan weer 12 % worden niet waar heer Rutte ?

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Geef ze een Mercedes waarmee ze terug kunnen rijden naar hun thuisland en ze zullen dolblij zijn! Wij ook.

  Like

 5. Wolf zegt:

  Als er nou eens alle verrotte tanden uit die nikker en moslim muilen geslagen zouden worden waren we in 1 keer van deze kosten alvast verlost.

  Like

 6. Harry Willemse zegt:

  Je bent welkom in mijn land tralala.

  Like

 7. Waarom moet ” de bek leeg trekken” en een nieuw stel bijtertjes zoveel eoroos kosten in Nederland?Alle bijters er uit hier gratis als pensionado bij de staatsfonds, en een nieuw gebit voor 250 euro,door vaklieden vervaardigd…en klaar was ik.Mart Brasil.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  De Duitsers moeten dus maar door de zure appel heen bijten.
  Hitler was hun geestelijke vader en Merkel is de ideale mutti waar na 18 jaar untergang nog geen sleet op komt, vindt nu nog steeds 40% van het Duitse stemvee.
  Ik weet zeker als Hitler Duitsland niet in een een oorlog had gestort hadden ze ‘m nu nog op sterk water als Kanselier aanbeden.
  Raar volk eigenlijk.
  Alhoewel, ik denk dat als Rutte ons in november as.zal verraden voor de EU, we hier ook dezelfde taferelen zullen meemaken als twee jaar geleden in Amerika, toen Hillary werd afgevoerd.
  Hysterische huilbuien en volkomen vertwijfeling.

  En Rutte maar grijnzen…

  Like

 9. Ruud zegt:

  Het besodemieteren neemt wanstaltige vormen aan.

  Like

 10. Henk der Niederlander zegt:

  Wel grappig dat veel reacties gaan over Duitsland.
  Is er toevallig iemand die denkt dat het er in ons kikkerlandje anders aan toe gaat.

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   In principe ben je net zo decadent en zelfdestructief als wij je lieve nichtjes en -neefjes in Mofrika. Maar alleen in principe. Gelukkig ben je pragmatischer dan wij.

   Like

  • annah zegt:

   U hebt gelijk. Ook in Nederland laten ze hun gebit saneren en ook nog het liefst met gouden tanden …. ik weet van mijn dochter en schoonzoon, beide tandartsen, dat ze ook via de sociale dienst alles betaalt krijgen … ze komen nooit op tijd en de mannen willen niet dat hun vrouwen door de tandarts geholpen worden …. bovendien kun je ook deze figuren weigeren, als je praktijk vol zit …. !!!!!!!!

   Like

 11. alwine kerkhof zegt:

  Dat jochie, dat zogenaamd op het strand was aan gespoeld, en met die foto is het eigenlijk allemaal flink door gezet, zijn vader wilde ook een nieuw gebit. Ging wel terug naar zijn onveilig land, om het joch daar te begraven, lijk is nooit gezien trouwens, en ging weer richting de landen, waar men zo gek is, om tot nu toe alles te bekostigen.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  En als je dan bedenkt dat ze zulke lui uit Barbaristan aan een goed gebit moeten helpen !

  Like

  • Cathja zegt:

   @delamontagne

   Hoezo..?? Ze hebben er toch nog een paar? Niet zeuren. Tot nu toe hebben ze het met dit kerkhof prima gered.
   Ik zou zeggen: “voorál doorgaan zo!”.
   😀

   Geliked door 1 persoon

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Beperken tot ernstige pijnklachten is voldoende. Stel er een paar werkloze bouwvakkers voor aan. Dan kunnen zij met hamer en beitel die tanden uit die rotsmoelen slaan.

  Like

 14. henk zegt:

  Ik zit er steeds harder aan te denken te emigreren naar een gezond denkend land, hier in dit mallotenland gaat het schip toch over 5 jaar ?? ten onder en dan heeft niemand meer iets

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s