Terreursponsoring door Nederland! Overheid schond eigen exportregels

screenshot_91

Syrische terroristen monteerden graag machinegeweren op pick-up trucks. Nederland leverde de voertuigen.

(Door: Wout Willemsen)

Bij het steunen van ‘gematigde rebellen’ van de Syrische oppositie heeft de Nederlandse overheid haar eigen exportregels omzeild en geschonden. Zelfs de douane werd voorgelogen en ook de Tweede Kamer tastte in het duister. Dat meldt het AD.

Zo exporteerde Nederland AK-47-munitievesten en diverse pick-up trucks en gaf vervolgens nergens openheid van zaken over de aard en omvang van de leveranties. Een letterlijk citaat uit een document omtrent deze export:

Lees verder>>>
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, Overheid, Rotzakken, Rutte, Syrië, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Terreursponsoring door Nederland! Overheid schond eigen exportregels

 1. Ruud zegt:

  En dan laten ze het superkneus Stef Blok het weer opknappen. Wat een theater!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Die pick-up trucks waren nodig om de krant rond te brengen en omdat het ‘s-morgens best fris kan zijn die vesten tegen de kou.

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry Willemse zegt:

  En dan met droge ogen beweren dat hier geen plan achter zit.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Kennemer College liet al eerder een leraar vallen
  Volop steun voor nekvel-leraar Keeman
  Leraar ontslagen.
  Leerling ( mogelijk kut- Marokkaan ) mag blijven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Cleo zegt:

  Nederlandse ‘politiek-bestuurders’ ten voeten uit: met de ene hand met moreel opgeheven vinger wijzen wat anderen misdoen en tegelijkertijd met andere hand gulzig geld verdienen aan andermans ellende! Wat een schorem!

  Geliked door 2 people

 6. Marc zegt:

  Het is al enige maanden geleden dat Nieuwsuur, in een vlaag van journalistieke bekwaamheid, deze zaak aan de orde stelde, waarna het precies 48 uur lang gonsde van dit schandelijke handelen van de regering Rutte.

  Maar Nederland zou Nederland niet zijn als daarna alles keurig netjes onder het tapijt geveegd zou worden. En natuurlijk gebeurt dit wel.

  Nu kan het AD dit nieuws natuurlijk dit weer opnieuw aan de orde stellen, maar opnieuw zal er niets gebeuren.

  En daarom is dit land een kutland, en dit volk een kutvolk. Want hier wordt het meest schandelijke handelen door een regering gewoon geaccepteerd!

  Geliked door 2 people

 7. Anneke-0118 zegt:

  WALGELIJK…Zou een midden-/kleinbedrijf, of een burger dit flikken, dan is het huis te klein !!! De staat mag blijkbaar alles en zo komt de duistere onderwereld steeds zichtbaarder boven-drijven. VERRADERS, eeuwige misbruikers van de door ons betaalden belastinggelden. “Daar gaat ons goed verdiende geld, nu voedzaam voedsel voor het islamitisch gespuis”. Staat der Nederlanden: STOP hiermee !!!

  Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Bij het steunen van ‘gematigde rebellen’ van de Syrische oppositie heeft de Nederlandse overheid haar eigen exportregels omzeild en geschonden. Zelfs de douane werd voorgelogen en ook de Tweede Kamer tastte in het duister.

  Gelukkig was het wel voor een goed doel. In dat geval mag je gerust een beetje foetelen. Daar mag niemand over vallen en die daar wel over vallen hebben altijd wat te zijken.

  Geliked door 1 persoon

 9. Harry zegt:

  Rutte als illegale wapenhandelaar !
  Van ONS belastinggeld , dus ook nog diefstal .
  En dan moest het in kleine partijen aangeschaft worden om niet op te vallen , dat is verduistering van bewijs en misleiding !

  SLUIT DE CRIMINEEL OP !

  Like

 10. Wanneer wordt het vonnis geveld over Mark Rutte en zijn boevenbende ,de tweede kamer slaapt gewoon door!!!!Niemand van de 150 kamerleden toont ruggengraat door de wortel van het kwaad te bestrijden !!!150 opportunistische praatjesmakers!!! Doek gewoon het ministerie van buitenlandse zaken op ,en stop met ontwikkelingssamenwerking !!Met het geld wat hiermee wordt bespaard kan de btw worden verlaagd en gezinnen met financiële problemen worden geholpen ( minimaal 240 000 gezinnen ) en weer rechtvaardige studiefinanciering ingevoerd worden!!!Islam en vrede is en blijft een contradictie en ook het faciliteren van deze totalitaire ideologie moet gewoon streng verboden worden. De massamoordenaar en pedofiel Mohammed kan geen goed voorbeeld voor onze maatschappij zijn!!!

  Like

 11. Japio zegt:

  De ene terroristische bende helpt de andere toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s