TIP!: “Democratie onder vuur” met Martin Bosma in Groningen

screenshot_87

Beste sympathisant,

Op 20 maart vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Wij hebben ons als Groninger Statenfractie de afgelopen vier jaren keihard ingezet voor uw belangen, maar wij zijn nog lang niet klaar. Om een goede campagne te kunnen voeren hebben wij uw hulp nodig! Ook willen wij u graag laten zien waar wij voor staan.

Daarom nodigen wij u bij deze uit voor de PVV-bijeenkomst met als speciale gast Tweede Kamerlid Martin Bosma op vrijdagavond 22 februari in Huis de Beurs, stad Groningen. Ook kunt u tijdens deze avond in gesprek met de mensen uit de PVV-fractie. Aan het einde van de avond kunt u eventueel nog een donatie doen voor onze campagne.

Geef u snel op, want VOL is VOL! Wij vragen voor deze bijeenkomst een kleine vergoeding van € 6,- per persoon.

Het belooft een geweldige avond te worden en wij hopen u dan ook daar te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

De PVV-Statenfractie Groningen
Voor vragen: info@pvv-groningen.nl
Tel: 06-21916592
https://www.pvv-groningen.nl/

Datum en tijd:

Vrijdag 22 februari van 19.30 uur tot 21.30 uur

Locatie:

Huis de Beurs,
4 A-Kerkhof Zuid Zijde
9711 JB Groningen

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groningen, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op TIP!: “Democratie onder vuur” met Martin Bosma in Groningen

 1. Ruud zegt:

  Dus!!!!!! Uitsluitend in het stemhokje kan verandering worden bewerkstelligd. Nergens anders.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tineke zegt:

  Verdomme,alweer in Groningen?

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Tja , als het nou nog Friesland was ……….
   Waarom in zo’n uithoek , vraag je je af .
   Groningen !
   Als Groningers hun land ontvluchten en in Duitsland gaan wonen zelfs , dan moet het er toch wel héél erg zijn !

   Geliked door 4 people

   • Tineke zegt:

    Echt he.
    Ik moet er zo onderhand een wereldreis voor maken,om een lezing bij te wonen.
    Kan ie het nu niet een beetje verdelen over het land,vraag ik mij af.
    Ik dacht trouwens dat Groningen een links bolwerk was,al weet ik dat niet helemaal zeker.

    Geliked door 4 people

   • Wachteres zegt:

    Er wordt weleens gezegd dat van Amsterdam/Rotterdam naar Groningen blijkbaar verder is dan vice versa.

    Gelukkig is zo’n bijeenkomst ook eens in Groningen en het fijne is dat we dan ‘onder elkaar’ zijn, want die arrogante Hollanders vinden het veel te ver weg.

    Tineke en Jack, jullie zijn van harte welkom, hoor. En Harry ook, mits hij zich gedraagt.

    Misschien kun je de nacht ervoor bij Tistochwat slapen, @Harry. Dat scheelt een reis in één keer en dan kun je even uitrusten. 😀

    Geliked door 4 people

   • Harry zegt:

    Tja Wachteres ,
    Ik kan me prima gedragen ! Heb je nou nóg niet door uit welk hout ik gesneden ben ?
    Een plaatselijk kapstertje zei : goh , als je jou zo ziet lopen dan denk je toch echt :
    DAAR LOOPT EEN HÉÉR !
    Als ik mijn waffel open doe verandert dat SOMS een béétje , al naar gelang de omstandigheden .

    En bij Tistochwat slapen lijkt me helemaal het einde !
    Regel het maar .

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Harry 27 januari 2019 om 21:02

    DAAR LOOPT EEN HÉÉR !

    Ze heeft er kijk op. Ach, niet álle vrouwen zijn blind. 😛

    En bij Tistochwat slapen lijkt me helemaal het einde !

    Bedoel je dan in de logeerkamer of tussen Meneer Tistochwat en mij in? 😛
    Kom je dan wel in een beetje een fatsoenlijke auto?

    Geliked door 1 persoon

  • Roni zegt:

   Veiligheid misschien?

   Geliked door 1 persoon

  • Giny zegt:

   Tineke, het wordt ook in andere provincies gedaan, ben kort geleden nog in Zeeland geweest, daar was de gastspreker Filip Dewinter. Drenthe en Overijssel zijn ook aan de beurt geweest, de boel een beetje in de gaten houden misschien!

   Geliked door 1 persoon

 3. Jack Terrible zegt:

  Ik zou graag naar zo’n bijeenkomst gaan maar Groningen is te ver voor me…

  Geliked door 2 people

 4. Anneke-0118 zegt:

  Wel in Groningen, niet in Zeeland… Hier nog teveel fans van de reguliere politieke afbraak-partijen…Momenteel ‘floreert’ de PvdA wat meer, in plaats vn ht CDA.

  Geliked door 1 persoon

 5. Leo 1 zegt:

  Waarom niet centraal in het land, omgeving Utrecht of zo.

  Geliked door 2 people

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Allemaal heel erg leuk en wel, daar in het Groningse. Is daar nog wat winst te behalen voor de PVV ??? Is dit DE methode, om alsnog een grote verschuiving teweeg te brengen ???

  Ik lees zojuist dat Maurice de Hond weinig verschuivingen meer op het politieke front verwacht. Maar Rutte kennende, hou ik er rekening mee, dat hij op het laatste moment weer met een stunt uit de bus komt en daarmee de zwevende kiezer probeert over te halen.

  Heeft de PVV het huiswerk gedaan ??? Is de trukendoos goed gevuld ??? Beschikt de PVV al over genoeg ammunitie, om vlak voor de verkiezingen Rutte, Klaver, Jetten, Asscher en Buma op het verkeerde been te zetten en te tackelen ??? Om ze op hun smoel te laten gaan !!! Ja, politiek is een vies spel. En de heren spelen het smerig. Dus hoeft de PVV niet als enige netjes te blijven.

  Laat de PVV die lummels uit de kast trekken en er bovenop zetten. Strooi schandalen rond. Laat de kiezer zien, wie en wat die lummels werkelijk zijn. Gun Rutte zijn stunt op het laatste moment NIET !!! Haal hem onderuit !!! Het doel heiligt de middelen !!!

  PVV kom met een goed programma. Stem het af op de behoeften en de verwachtingen van de Nederlandse kiezers. Wees geen slaafse volgeling van de politieke correctheid. Kom met de principes van rechtvaardigheid, gerechtigdheid en speel in op gevoelens en emoties. Kom met concrete plannen en niet met lege slogans. Dat is wat de kiezers willen !!! Wuif de “hogere belangen” weg. De belangen van de kiezers, DAT zijn de “hoogste belangen” !!! Speel Sinterklaas en wees geen Zwarte Piet. Je vangt immers meer vliegen met stroop, dan met azijn. Kijk op naar de kiezers en kijk niet op ze neer !!! Kietel de kiezers onder de kin en strijk ze niet tegen de haren in !!! De partij is niet belangrijk, maar de kiezers zijn dat wel !!!

  PVV, doe je huiswerk, get organized, get your priorities in order and get the job done !!! Het is nu of nooit !!! Met een slappe campagne bereik je niets. Wees geen watje !!! Haal alles uit de kast !!! Alleen en krachtige en forse campagne kan nog een verschuiving teweeg brengen !!! Wij stemmen op de PVV en we rekenen op de PVV !!! PVV, stel ons niet teleur !!!

  Geliked door 2 people

  • Giny zegt:

   Nou de PVV stelt ons niet teleur, die doen hun uiterste best. Mensen met een grote mond zijn te lui om naar de stembus te gaan. Wij kunnen de PVV een handje helpen door hun te steunen en niet zo te lopen klagen. Schrijf je allemaal in bij peil.nl (Maurice de Hond) Hij is degene die de peilen manipuleert, zorg dat zijn mailbox vol komt met PVV stemmers. Hij houdt bewust de PVV laag. Er zijn partijen die Maurice wel een zakcentje toe schuiven, daar weet Jan Roos wel over mee te praten.
   Hoe kan het dat de VVD nog zo veel zetels heeft? Drie keer raden! Speel Maurice zijn spel mee en laat je inschrijven, kost niets.
   Alleen de vraag in vullen dat je PVV stemt en bij de vraag welke partij u eventueel ook zou willen stemmen, antwoord “GEEN”
   Je hoeft er de deur niet voor uit!!!

   Geliked door 2 people

   • Oeps zegt:

    @ Giny (27 januari 2019 om 22:38)

    Dames en Heren.

    Een leuk advies, om ons massaal in te schrijven bij peil.nl (Maurice de Hond). Of het veel uithaalt weet ik niet. Maar alle kleine beetjes helpen wellicht. Ik heb Maurice de Hond niet erg hoog staan. Ik vind hem inderdaad nogal manipulatief. Dat er door enkele partijen met een leuk zakcentje geschoven wordt, ligt wel in de lijn der verwachtingen. Als hij daar gevoelig voor is, wat al hem dan letten, om een volle mailbox met PVV-stemmers te negeren ??? Peilingen zijn geen werkelijkheid maar slechts verwachtingen. Ik heb er geen flauw idee van, hoeveel mensen hun stemgedrag door peilingen laten beïnvloeden. Maar allicht zullen er onnozelaars zijn, die zich veilig wanen in de grauwe massa.

    Ik ben van mening, dat de PVV alleen maar winst kan behalen door de kiezers op de juiste wijze aan te spreken. Door zich te richten op de behoeften, problemen en verwachtingen van de kiezers. Niet neerkijken op de kiezers, maar opkijken naar de kiezers. Geen partij-ideologie door de strot duwen. Geen wijzend vingertje uitsteken. Geen valse beloftes doen. De kiezers niet voorliegen. Geen loze slogans hanteren. Niet gaan klagen. En vooral geen matte campagne voeren. Stel de kiezers centraal. Wees er voor de kiezers. Laat zien, dat je de problemen van de kiezers begrijpt. Neem de kiezers serieus. Hou de kiezers hoog. Geef aan, wat je wilt proberen te realiseren. Kom met concrete oplossingen. Speel Sinterklaas en wees geen Zwarte Piet en ook geen dominee en ook geen boeman. Je vangt meer vliegen met stroop, dan met azijn. Dwing de kiezers niet. Leg ze geen woorden in de mond. Laat de keuze aan de kiezer. Strijk de kiezers niet tegen de haren in, maar kietel ze onder de kin. Trek de trukendoos open, creëer een probleem, voor de tegenstanders van andere partijen, om ze slim en sluw te tackelen en op hun smoel te laten gaan. (Dit doe je natuurlijk niet zelf, maar laat je door anderen doen. Je voert wel de regie, maar je blijft zelf buiten zicht, tot het kwaad is geschied. Dan deel je de genadeklap uit.)

    Het is de toon, die de muziek maakt. Met de juiste psychologische aanpak is veel te winnen.

    Like

 7. Laura van der Storm zegt:

  Daar is geen woord Spaans bij!!! Ik geef Wilders nog een keer het voordeel van de twijfel, maar als hij weer wegduikt voor de verkiezingen, zoals

  de 2 laatste verkiezingen, heb ik het gehad! Ik kan er nog kwaad om worden! ik riskeer allerlei vriendschappen vanwege de PVV . Dat heb ik er voor over, maar Geert Wilders….stel me aub niet teleur!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Giny zegt:

   Hij was niet weggedoken, er zat een mol bij zijn beveiliging, zodoende kon hij de straat niet op, wat meer respect voor Geert zou wel op zijn plaats zijn. Fijne vrienden heeft u die even gaan bepalen op welke partijen u wel of niet mag stemmen. De grootste fout ligt bij de overheid, het wordt hoogtijd dat er een kiesdrempel komt. Er zijn gewoon teveel partijen, dat is het probleem. Verschillende vissen in dezelfde vijver waardoor je problemen blijft houden om een coalitie te vormen.
   Gewoon massaal PVV stemmen, die verdienen het en niet overstappen naar een partij die nog helemáál geen politieke ervaring heeft en continu bij het kopierappaat staat om de standpunten van de PVV over te nemen die ze vervolgens nooit uit zullen voeren.
   Je gaat een keer in je blootje bij het zwembad liggen en hop je krijgt er weer een paar zetels bij, Misschien zijn uw vrienden daar wel voor.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s