Verboden waarheden: Ulfkotte´s laatste en wellicht meest explosieve boek nu toch verkrijgbaar

screenshot_85

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Het laatste boek van Udo Ulfkotte, waarvan men de publicatie tijdens zijn leven tot iedere prijs wilde verhinderen, is nu daadwerkelijk te koop: het verband tussen massa-immigratie en seksuele delicten is het onderwerp. En tijdens het lezen wordt het al snel duidelijk dat de angst van het systeem Merkel voor dit boek niet zonder reden was.

philosophia perennis

“Liever met de waarheid sneuvelen dan met de leugen overwinnen” (Augustinus)

Toen de bekende journalist Dr. Udo Ulfkotte op 13 januari 2017 onverwacht overleed, was de perfide opluchting bij enkele van zijn journalistieke collega´s niet alleen bijna te voelen, ze brachten deze zelfs zo schaamteloos tot uitdrukking, dat sommige samenzweerderige mensen mompelden dat hij misschien vermoord werd. Te slim, te deskundig en met een te goed netwerk had Ulfkotte jarenlang over datgene bericht wat zij heel bewust in hun ten hemel schreiende corruptheid verzwegen. De boeken “Gekochte journalisten” en “De asielindustrie” zijn daarvan de getuigen.

Twee uur voor zijn dood kreeg Ulfkotte een teleurstellend bericht

Met de toenemende gelijkschakeling van alle maatschappelijke gebieden werd het ook voor Ulfkotte steeds moeilijker om zijn onderzoekingen nog te publiceren. Twee uur voor zijn dood kreeg hij het bericht dat zijn boek, waar hij op dat moment aan werkte, nooit zou kunnen verschijnen. Hoe het daartoe kwam, heeft hij zelf nog in het voorwoord beschreven:

“Dit boek dient in Duitsland gecensureerd te worden. Want datgene dat u in dit boek met meer dan 500 originele bronnen zult lezen, mag men in het huidige Duitsland niet meer zonder meer zeggen. Officieren van justitie zijn vanwege de in dit boek behandelde gevallen in 2016 een onderzoeksprocedure naar mij gestart. De reden: ik had in een publicatie beweerd dat vluchtelingen in Duitsland steeds vaker vrouwen en kinderen seksueel intimideren en ook verkrachten.”

De these van het incident als dogma

Om een verband te leggen tussen deze steeds opnieuw “incidenten” genoemde misdaden en hen overzichtelijk op te schrijven, betekent echter tegelijkertijd de these van het “incident” te weerleggen. Die is echter de belangrijkste rechtvaardiging voor het werkeloos blijven van de politiek, die haar catastrofale beslissingen (2015 grensopening) nog steeds meedogenloos en met een koelbloedige glimlach met het oog op de slachtoffers vertegenwoordigt.

De mens die Ulfkotte het best kende, zijn vrouw Doris, wilde dat niet zo laten zitten: “Lieve Udo”, schrijft ze in het voorwoord van het nu toch verschenen boek, “op 20 januari 2017, de dag van je begrafenis en je verjaardag, heb ik je beloofd om jouw laatste, innige wens te vervullen dat dit boek toch op zekere dag zal verschijnen en voor het publiek toegankelijk gemaakt wordt.”

En zodoende is dit boek daadwerkelijk precies op 20 januari 2019 verschenen.

Het bloed van de vrouwen en meisjes kleeft ook aan de handen van de journalisten

Nu ligt het laatste boek van Ulfkotte voor ons, dat de exorbitante toename van seksuele delicten in het kader van de migratiecrisis aantoont en niet zwijgt over de compleet gebrekkige, ja mooi pratende en camouflerende berichtgeving in de media. In het boek wordt duidelijk: het bloed van de verkrachte en vaak ook vermoorde meisjes en vrouwen kleeft juist ook aan de handen en toetsenborden van de journalisten van de mainstream media.

Ulfkotte laat het echter niet bij de presentatie van de mens-verachtende gruwel, hij analyseert de culturele structuren achter delicten, die in de landen van herkomst van de daders vaak helemaal geen delicten zijn, en stelt de beslissende vragen: is integratie überhaupt denkbaar wanneer zelfs onze elementaire gedragswijzen en taboes iets zijn dat vele vreemdelingen niet kennen?

We hebben toch van niets geweten…

Een waarschuwing voor gevoelige zielen: voor het lezen van Ulfkotte´s laatste boek heb je sterke zenuwen nodig. En zelfs diegenen, die steeds kritischer staan tegenover de mainstream media, zullen moeten leren dat de omvang van de door de ideologie geleide leugen en doofpot nog veel groter is dan de hardste mediacritici tot nu toe aannamen. En ze komen opeens in een situatie dat de latere generaties niet meer kunnen zeggen dat ze van dit alles niets geweten zouden hebben en daarom niets zouden hebben gedaan.

(Meer informatie over het boek en bestellen bij uitgeverij Antaios)

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Verboden waarheden: Ulfkotte´s laatste en wellicht meest explosieve boek nu toch verkrijgbaar

 1. Ruud zegt:

  Is er een Nederlandse vertaling verkrijgbaar?

  Like

 2. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Ruud, natuurlijk komt er een Nederlandse vertaling. Het duurt alleen eventjes.

  Like

  • Marc zegt:

   Ik weet niet of dat zo natuurlijk is. Wordt ook in dit land niet alles op alles gezet om publicatie van onwelgevallige feiten te verdoezelen?

   Geliked door 1 persoon

   • Wim zegt:

    Marc, dan moet je eens bij uitgeverij ‘De Blauwe Tijger’ kijken. Heel goede en dappere uitgever. Gaf ook ‘Gekochte Journalisten’ van Ulfkotte in het Nederlands uit en bijvoorbeeld ook ‘Waarover men niet spreekt’ (kon in Vlaanderen niet uitgegeven worden) van Wim van Rooy.

    Like

 3. delamontagne zegt:

  “………….hij analyseert de culturele structuren achter delicten, die in de landen van herkomst van de daders vaak helemaal geen delicten zijn, en stelt de beslissende vragen: is integratie überhaupt denkbaar wanneer zelfs onze elementaire gedragswijzen en taboes iets zijn dat vele vreemdelingen niet kennen?……….”
  * *
  Een van dat tuig waarvan ik zo gauw de naam niet weet, die in Dts-land een jongevrouw had vermoord ( het was een Afghaan ! )
  voor de rechtbank zei hij ( TER VERDEDIGING ? ? ? ) het was maar een vrouw.
  In Frankrijk werd er ook zo eentje gearresteerd na een steekpartij: STOMVERBAASD: was hij te worden gearresteerd;”ja maar zo lossen wij dat op in Syrië”.
  Nieuwe Europeanen ???????????????
  Jammer dat ’t boek( tot nu toe ) alleen in het Duits is te krijgen.

  Like

 4. Verwarde man zegt:

  Net een berichtje in m’n PostNl App. Wordt morgen bezorgd.

  Like

 5. Pingback: Merkel´s open grenzen: Meer dan 7000 oorlogsmisdadigers naar Duitsland gekomen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s