Waar waren de hulpzoekers toen hun helpers hulp nodig hadden?

screenshot_83

(Door: “Docwalter” – Vertaling: E.J. Bron)

De schrijver van dit artikel woont in een van de in midden januari vanwege grote hoeveelheden sneeuw tot catastrofe-gebied verklaarde Alpenregio´s. Net als veel andere huiseigenaren moest ook hij de sneeuw van het dak van zijn huis laten afhalen om schade te voorkomen. Daarvoor stelden diverse autoriteiten mensen beschikbaar, die echter af en toe volledig overbelast waren.

pi news (2)

In de periode dat de druk van de sneeuw op zijn dak het grootst was, zou de schrijver meerdere dagen hebben moeten wachten op de hulpverlening door de autoriteiten, omdat er eerst nog honderden andere daken aan de beurt waren. Met veel geluk vond hij helpers die het probleem bij hem vroeg genoeg oplosten.

De sneeuw was af en toe door temperaturen rondom het vriespunt deels heel nat en zwaar geworden. Het sneeuw scheppen was lichamelijk zwaar werk. Echter met een beetje voorzichtigheid en aanwijzingen door mensen van de THW, de brandweer, de Bergwacht zou elke sterke man zonder verdere opleiding heel effectief hebben kunnen meehelpen.

Sterke mannen? Dankzij Merkel´s grensopening hebben we er daar heel veel van. Zogenaamd zijn ze vanwege catastrofale nood naar ons toegekomen, en ze hebben bijna allemaal niets te doen. Door de enorme sneeuwmassa´s is hun gastland in nood geraakt – DE gelegenheid om je te revancheren voor de gastvrije opname!

Ik heb echter geen enkele bebaarde en/of donkergekleurde Zuidlander sneeuw zien scheppen. Op mijn vraag bij de verantwoordelijke autoriteit van het district waarom niet, kreeg ik geen antwoord. Ergens anders hoorde ik dat de vluchtelingen geen arbeidsvergunning zouden hebben. Maar revanche voor hulp in nood is vrijwillig. Voor vrijwillige werkzaamheden is geen arbeidsvergunning nodig.

Dat ik van de vele hulpzoekers hier geen enkele heb gezien toen we zelf heel goed hulp konden gebruiken, zou er aan kunnen liggen dat er weliswaar helpende vluchtelingen waren en zijn, maar dat ik ze alleen niet gezien heb. Daarom ging ik even op Google kijken onder de trefwoorden “vluchtelingen helpen”. Maar daar staan alleen maar pagina´s vol voorstellen over hoe men vluchtelingen kan helpen. In ieder geval van de trefwoorden “vrijwillig engagement voor vluchtelingen” had ik toch verwacht om er iets over te vinden hoe vluchtelingen vrijwillig betrokken zijn. Maar ook hier: had je gedacht! Ook hier gaat het er alleen maar om hoe het gastvolk vrijwilligerswerk voor vluchtelingen kan doen, en niet bijvoorbeeld hoe vluchtelingen zichzelf vrijwillig kunnen inschakelen.

Nu kan ik me voorstellen dat iemand die nog nooit sneeuw heeft gezien, en voor het eerst in een land met sneeuw komt, niet weet wanneer hier zo ongebruikelijk veel sneeuw valt dat de autochtone bevolking zelfs in nood komt, en dat hij daarom de hier ontstane catastrofale situatie helemaal niet kon herkennen. Maar zou men dat dan niet aan de geïmmigreerde beschermingzoekers hebben kunnen vertellen om hen de gelegenheid te geven om nu iets terug te doen voor de ontvangen hulp?

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Docwalter”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Graaien, Overheid, Rotzakken, sarcasme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Waar waren de hulpzoekers toen hun helpers hulp nodig hadden?

 1. Jan zegt:

  ’t Zijn toch geen islamieten?

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Sneeuw scheppen gaat op werken lijken en daar komen deze hulpzoekende parasieten niet voor !

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Precies , dan wordt het volgende conflict al weer geboren .
   Ze zijn al collectief over hun theewater omdat ze vroeger Sinterklaas moesten helpen , die smerige kapitalist die die arme negertjes misbruikte om voor hem te werken en de gevaarlijke klusjes op het dak te verrichten .
   En dan in die kou ! Daar zijn ze niet op gemaakt hoor !

   Van de week kwam er een pakjesbezorger , die hier haast dagelijks komt .
   ” Brrrrrrrr, zei hij , dit is toch geen weer voor een bruine ” !
   Nou zijn die lui meestal marokkaans , maar het verbaasde me ook al , dat ie altijd beleefd en vrolijk was !
   Waar kom jij vandaan dan , vroeg ik , want ik dacht dat ie ook wel uit Noord Afrika zou komen .
   “Van de Kaapverdische eilanden” , zei ie ,
   “wij bruinen kunnen hier niet zo goed tegen ”
   Op mijn vraag of ik hem dan wit moest spuiten antwoordde ie : “nah , doe maar niet , ik ben hier nét aan gewend “.

   Af en toe zit er ook wel eens een niet-onaardige tussen .
   Maar het was dan ook geen moslim .

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Kaap Verdianen zijn geen moslims, maar Katholiek, dus altijd “vrolijk ? “…..
    Portugees, een soort Maronnen.
    [vroeger] veel op de zeepscheepvaart voor de mast, dus matrozen e.d

    Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  Hopelijk krijgen al die klaplopende lapzwansen van “vluchtelingen en hulpzoekers” daar in Oostenrijk zoveel sneeuw op hun dak dat ze er horendol van worden en desnoods een flinke verkoudheid omdat ze vaak niet eens zijn gewend aan het koude klimaat in Europa!

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Al een jaar geleden bij de overstroming an de Moezel hebben de goudstukken hun handen in de schoot gelegd.
  Ze weigeren hun accommodaties schoon te maken, dus waarom zouden ze de ongelovigen helpen?

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Je denkt toch niet dat deze ‘zielige’ mensen hierheen zijn gekomen om zweet op hun rug te krijgen?
  Die lichamelijke inzet bewaren ze liever om uw dochters te grijpen en iets aan te doen. Voor de rest verdienen zij door anderen verzorgt te worden. Want werken voor een dhimmi is verboden…

  Geliked door 1 persoon

 6. Antivenin zegt:

  Ze verachten ons omdat we geen moslim zijn. Wij zijn alleen goed genoeg om ze te onderhouden en onze vrouwen en kinderen te laten verkrachten. En wij maar braaf toekijken terwijl onze politici er nog meer importeren. Tot het er genoeg zijn om de infidels uit hun huizen te sleuren, net zoals ze dat met de Yazidi’s etc. hebben gedaan…

  Geliked door 1 persoon

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  Zeer duidelijke video waarom die #hulpzoekers in onze landen ZIJN en ism Kalergi en t v Coudenhove plan, maakt t overduidelijk hoe dit alles is kunnen gebeuren en nog steeds gebeurt, socialisme is communisme is misere al om, dit soort lui doet sowieso al niets en zal ZEKER niets doen om ONS de infidels te helpen;
  TRUMP WALL Shutdown – CIVIL WAR Is Coming!!! Right Wing Will Go JOHN WICK

  Like

  • Nemesis zegt:

   Grapjassen ik woon hier hoor en mag het dus zien. Maar goed op YT heb ik alvast de trailer gevonden, is maar heel kort. Even op onder rechts pijltje clicken en scrollen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s