Aan Guy Verhofstadt

screenshot_109

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Verhofstadt,

De jury had er gisteravond in de redactiekelder van The Post Offline geen vijf minuten voor nodig om tot haar oordeel te komen. Ik mag u dan ook hartelijk feliciteren met het winnen van de allereerste Joseph Goebbels Bokaal.

De Joseph Goebbels Bokaal wordt jaarlijks toegekend aan een Nederlandstalige politicus die in woord en daad de meeste overeenkomsten vertoont met Joseph Goebbels, de minister van Volksvoorlichting en Propaganda  van nazi-Duitsland.

U dankt uw overwinning aan de navolgende tweet:

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Populisme", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, liberalen, meningsdictatuur, moralisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aan Guy Verhofstadt

 1. paulzwueste zegt:

  Verhofstadt paart ’n weerzinwekkend uiterlijk aan een weerzinwekkende inborst!
  Hij is met recht en reden: ’n minderwaardig mens!”

  Like

  • Harry zegt:

   Helemaal mee eens !
   En degene die dat over Pim Fortuyn zei , zouden ze nu alsnog moeten vierendelen .
   En dan als mest over zijn landgoed uitstrooien .
   Bloemetjes doen het geweldig op zo’n ondergrond.
   Was ie toch nog érgens goed voor !
   Verder is die onsmakelijke varkensbek nergens goed voor .

   Like

 2. jack black zegt:

  Gay Verhofstadt
  De smerigste smoel van heel de EU !

  Like

 3. Ruud zegt:

  Vreselijke figuur…………..

  Like

 4. RottenPikwick! zegt:

  Het is niet alleen VRHFSTD! Het zijn ook ook zijn Kontelikkers die West-Europa hebben overhandigd aan De Satan!!

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Bij het lezen van het bijschrift vloog er een snoeiharde GVD! door mijn huis.
  Wat een smerig iemand moet je zijn om zoiets überhaupt te verzinnen!
  En geloof mij; ik schreef “smerig iemand” maar had een veel verdergaande kwalificatie in mijn hoofd, ik wil het echter netjes houden bij de heer Bron, tenslotte ben ik ook maar te gast nietwaar.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Persoonlijk overhandigd door Merkel?

  Like

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Helaas blijkt dat EU-monster van een Verhofstadt nog steeds proberen om hier een luchtkasteel te scheppen dat uit grootheidswaanzin bestaat! Lees hier en oordeel:

  EU-overlord Guy Verhofstadt wil Europa samenvoegen met Afrika: ‘Enorm onbenut potentieel!’

  Als het aan de akelige EU-leider van de Europese liberalen – Guy Verhofstadt – ligt, gaan de Europese Unie en Afrika zo snel mogelijk samen één economisch ‘gebied’ vormen en dat dit Europa bespaard blijft! Volgens de ALDE-voorman is er een enorm onbenut potentieel, en kan hiermee zo China het hoofd worden geboden.
  Weet die idioot trouwens niet dat in Afrika, China en Rusland de inwoners daar ook constant met elkaar in oorlog waren als ze niet streden tegen buitenstaanders? Afrika aan Europa koppelen zou namelijk zo rampzalig wezen!

  Dit weekeinde is de top van ‘liberaal’ Europa op snoepreisje. Men is neergestreken in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad, om daar het afschuwelijke eurofiele evangelie te verkondigen voor wie maar wil luisteren en naar we hopen luistert daar NIEMD naar dat EU-varken!.
  ALDEPAC, heet de conferentie, en het idee is dat er straks allerlei lokale Verhofstadtjes (dat ze allemaal gewoon door kannibalen worden achtervolgd!)opstaan in Afrika, het Caribische gebied en zelfs op de eilandenrijken in de Pacifische Oceaan.

  Eerst wordt er maar eens begonnen met een vrijhandelsverdrag tussen Europa en Afrika, maar uiteraard gaat dat de vreselijke Verhofstadt – die nu eenmaal graag voor de troepen uitmarcheert – niet ver genoeg. Verhofstadt wil dat heel Europa en Afrika meteen maar bij elkaar gevoegd worden (en hij de meningen van de Europeanen en Afrikanen vragen? Ho maar!) in één groot economisch gebied. Dat lijkt hem wel wat, zo vertelde hij in een speech:

  “Laten we één Europees-Afrikaans economisch gebied scheppen. Het zou een enorm, nu nog onbenut, potentieel hebben: 1,5 miljard consumenten, €20 biljoen in waarde, en in staat om op gelijke hoogte met China te komen.”
  Kortom: voordat de Europese integratie (die totaal is mislukt) goed en wel is verlopen, laat staan dat er consensus over bestaat, is Verhofstadt alweer bezig met z’n volgende utopistische plannetje: Afrika aan Europa vastklinken.
  Talloze Russen en niet-Russen, die vreselijk onder Jozef Stalin hadden geleden, wilden zich toen zelfs aan Adolf Hitler vastklinken omdat hij zogenaamd hun bevrijder was maar hij wilde talloze Russische landen inderdaad aan zich klinken maar alle inwoners daarvan verdelgen, tot slavernij brengen en doen verhongeren, gelijk aan die klootzak van een Stalin!

  Eén van de Nederlandse ALDE-partijen, de VVD, lijkt nog niet warm te lopen voor de voorstellen van de Belgische eurofiel. “Misschien eerst Europese Unie even goed regelen?” Aldus Kamerlid André Bosman.
  Maar of Bosman uiteindelijk de globalistische ambities van Verhofstadt kan stoppen, valt nog te bezien. En Bosman kan OOK weten dat zelfs kinderen totaal NIEt zitten te wachten op een Vierde Rijk in Europa dat in geen miljoen jaar ooit verenigd kan worden met wie dan ook! Daar de bliksem met die Verhofstadt!

  Like

 9. Jan zegt:

  De Gek

  Like

 10. Jan zegt:

  Verhofstadt flipt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s