Kijk nou hoe Rutger Groot Wassink een opvang voor illegalen ontkende en toen draaide

screenshot_111

GroenLinks-burgemeester Femke Halsema en GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink van Amsterdam.

(Door: Annabel Nanninga)

Amsterdam wordt dankzij GroenLinks een illegalenparadijs

GroenLinks verbijsterde Amsterdam afgelopen week met het volgende plan: een stadspas, die mensen die illegaal in Nederland verblijven recht geeft op gratis sociale voorzieningen als de bibliotheek, maar ook korting op een nieuwe fiets, cursussen en sportactiviteiten. GroenLinks, DENK en BIJ1 willen deze pas invoeren naast de gratis 24-uursopvang voor illegalen. Forum voor Democratie ontdekte ondertussen dat GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink onder meer de brandweerkazerne in de deftige Amsterdamse wijk Buitenveldert op het oog heeft om te vorderen voor huisvesting van tientallen illegalen.

En al deze plannen betekenen dus, dat de Amsterdammer straks 11,5 miljoen belastinggeld ter beschikking moet stellen voor opvang van mensen die überhaupt niet eens recht hebben om hier te zijn. En de hoofdstedelijke belastingbetaler mag deze stadspas – met de vele extraatjes die de meeste legale Amsterdammers niet eens krijgen- ook gaan betalen als het aan GroenLinks ligt.

Lees verder>>>
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Groenen, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kijk nou hoe Rutger Groot Wassink een opvang voor illegalen ontkende en toen draaide

 1. Thoth zegt:

  Goh, kijk eens naar Halsema. Die na de 2e-kamer schreef nooit een burgemeester ketting te dragen. Hier teder… bevoelt ze’m. Allemaal leugens wat die gast uitkraamt. Fucking klojo’s zijn het. Bah, bah, bah.

  Geliked door 2 people

  • Peter zegt:

   Burgemeester Halsema tijdens herdenking doodgeschoten stagiair: ‘Amsterdam mist Mohamed’
   Amsterdam mist Mohamed ??
   Bij de Noord-Afrikaanse woestijnratten die het leefplezier vergallen door intimidatie en geweld barst het van de Mohameds.

   Geliked door 2 people

  • Leo 1 zegt:

   Comment verwijderd wegens schending van blogregel 3!

   Webmaster

   Like

  • Thoth zegt:

   Ik woon in A’dam. En, ik heb nog op de petitie gestemd : ‘GEEN Halsema als burgemeester van A’dam’. Het heeft helaas niets geholpen.

   Door de naieve, fleurige meisjes en moslims zijn ze de grootste geworden…

   Geliked door 2 people

 2. sjuad zegt:

  Ondertussen is er woensdag het uizetdebat.
  Verkiezingstijd.
  Problemen hieroverheen tillen.
  Dus het kabinet valt, kunnen zij alle zonder coalitie ruzie onbeschaamd doen waar zij het beste in zijn.
  Uren NPO in het vooruitzicht,, .
  Om daarna dezelfden terug te zien beschaafd onbeschaafd.

  Like

 3. Peter zegt:

  11,5 miljoen belastinggeld ter beschikking moet stellen voor opvang van mensen die überhaupt niet eens recht hebben om hier te zijn.
  Een Haagse vriend geattendeerd op deze linkse flauwekul en het advies gegeven om het gekkenhuis Amsterdam te verlaten.

  Like

 4. Peter zegt:

  Waarde burgemeester,

  Illegaal zijn in de hoofdstad loont !
  GroenLinks verbijsterde Amsterdam afgelopen week met het volgende plan: een stadspas, die mensen die illegaal in Nederland verblijven recht geeft op gratis sociale voorzieningen als de bibliotheek, maar ook korting op een nieuwe fiets, cursussen en sportactiviteiten. GroenLinks, DENK en BIJ1 willen deze pas invoeren naast de gratis 24-uursopvang voor illegalen.
  Forum voor Democratie ontdekte ondertussen dat GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink onder meer de brandweerkazerne in de deftige Amsterdamse wijk Buitenveldert op het oog heeft om te vorderen voor huisvesting van tientallen illegalen.
  Heeft u inmiddels ook al overwogen om de Johan Cruijff ArenA om te bouwen tot een opvang van illegalen ?
  Het zou uw stad sieren en op de wereldkaart zetten : Het Johan Cruijff opvangcentrum .
  Van Ajax zijn we dan alvast verlost.

  Geliked door 3 people

 5. Peter zegt:

  Wordt het ondertussen niet de hoogste tijd om te stoppen met het sturen van belastinggeld naar Amsterdam, Heimelijk vergaderen en geen notulen of verslag geven over de inhoud,alles geheimzinnig , terwijl het toch echt gemeenschapsgeld is waar ze het over hebben ,Geld uitgeven kunnen ze bij Links ,dit blijft niet bij een paar miljoen ,rekenen kunnen ze niet, over een lange termijn komen de kinderen en familie ,en de wijk zal snel verpauperen .
  Weten ze drommels goed ,want ze zelf in huis nemen of eigen buurt past ze niet .

  Like

 6. RottenPikwick! zegt:

  ‘k Hoop dat die Hele LandverradersZooi op Het Binnenhof klapt! Liever geen Vak K, dan dit Gajes!

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Het FvD heeft de linkse wethouder mooi in de hoek gedreven. Meneer liegt dat ie barst en dat kun je zien ook. Dan beseft hij dat de lijst al openbaar is en besluit dan maar zijn leugen te herroepen.

  Wat er natuurlijk echt aan de hand is. Hoe ter wereld is het mogelijk dat je een snelweg 20 jaar kunt tegen houden, maar een kazerne vol moslims moet accepteren? Wat is er gebeurd met onze duizend regels? Bestemmingsplan? Wet? Buurt?
  Dit gebeurt er dus als je alles in linkse handen laat overgaan; je krijgt een dictatuur van een kwaadwillende minderheid.
  Stem ze weg.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Jammer genoeg worden veel autochtoonse Amsterdammers en buitenstaanders ook door links als een stel kinderen behandeld ofschoon in de avond en nacht Amsterdam soms net op Sodom en Gomorra lijkt! Lees en oordeel hier:

  Proest! GroenLinks wil een ‘avondklok’ en discrimineert booteigenaren in Amsterdam

  Onder leiding van de Amsterdamse fractie van GroenLinks (ze willen zelfs allerlei ordeverstorende lastpakken in Amsterdam-Noord dumpen in de wijken n.b.!) heeft de Gemeente Amsterdam recentelijk haar nieuwe Vaarnota ingediend.
  En er gaat behoorlijk wat veranderen daarginder, zo wordt er gepleit voor een ‘avondklok’ voor de pleziervaart! Dit houdt in dat Amsterdammers en bezoekers, die in de avonduren van een zwoele zomeravond willen varen, dit niet meer mogen na 23.00 uur! Net zoals in de oorlog een avondklok. Lekker kinderachtig zeg!

  Het idee is gebaseerd op een regen van klachten vanuit de Amsterdamse grachtengordel. Men zou daar ‘s nachts last hebben van overlast ofschoon bepaalde asociale fietsers, automobilisten, moslims, criminelen, drugsdealers, en homo-hatende allochtonen vaak nog veel erger zijn!.
  Maar of een verbod op pleziervaart in de avonduren gaat bijdragen aan het voorkomen van overlast is maar zeer de vraag. Ondertussen roeren de vele ondernemers en andere liefhebbers van de pleziervaart zich en zijn een petitie gestart om het plan tegen te werken.
  Want als dit misselijke plan doorgaat zal Amsterdam heel wat geld mislopen ofschoon ze de grachtmuren ook al jaren heen verwaarloosd!

  Volgens de initiatiefnemers is het verbod op varen in de late uurtjes en de beperking van maximaal 12 personen op één schip, een onrechtmatige inperking van het vrije verkeer van personen. En dat klopt natuurlijk, want schreeuwen over straat in een bolderkar (deze benaming lijkt wel sterk op Bolderbast, de asociale buurman van Donald Duck!) mag natuurlijk nog wel.
  Overlast moet je aanpakken, maar een non-discriminatoire maatregel als deze scheert iedereen over één kam: de vaarmogelijkheden worden onmiddellijk ingeperkt. De goeden lijden daarmee weer onder de kwaden.

  Ondanks alle verwoede pogingen van GroenLinks is de non-discriminatoire maatregel alsnog discriminerend. Ja, niet op huidskleur, maar er wordt natuurlijk wel onderscheid gemaakt. Er geldt namelijk één uitzonderingspositie.
  De commerciële plezierjachten mogen namelijk wel varen! En ze hoeven dus ook niet te voldoen aan de eis van maximaal 12 personen per vaartuig. De commerciële pleziervaart is dus gewoon uitgesloten waarmee ze daar hun eigen galzen ingooien!
  Wel wat vreemd van de Groene yuppen van Klaver. Altijd klagen over ongelijke behandeling, maar dan vervolgens ongelijke behandeling inzetten als strijd tegen ‘overlast’.

  De uitzonderingsregel maakt de woorden van de wethouder, dat hij zich wil inzetten voor ‘het behoud van diversiteit’, waardeloos. Mooie woorden, maar het slaat altijd nergens op als je de maatregelen bekijkt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de achterliggende implicaties van de maatregel.
  Er zijn namelijk altijd wel genoeg redenen te bedenken waarom het varen op bootjes een slecht idee is, maar ook heel veel goede redenen waarom Amsterdammers in staat moeten zijn om met 14 personen om 23.30 uur door de grachten te dobberen.

  Als er dan overlast is, dan moet men de overlastgevers (die hebben ze daar al meer dan genoeg en vooral als ze links zijn of de islam aanhangen!) aanpakken! Niets meer, niets minder. En niet álle booteigenaren, behalve de commerciële dan, over één kam scheren. En de mogelijkheden van handhaving zijn er natuurlijk in Amsterdam ofschoon ze gelukkig wel beginnen met het aanpakken van drugsdealers.
  Camera’s en andere vormen van digitale handhaving kunnen worden ingezet om de overlastgevers gericht te bestraffen. Jammer dat GroenLinks met een ‘avondklok’ komt.

  Het laat wel opnieuw weer zien dat ze bij GroenLinks weinig creatief zijn in hun aanpak om overlast te voorkomen en ook nog eens bepaalde groepen discrimineert op basis van de economische kenmerken: commerciële bedrijven uitsluiten voor de regeling, maar anderen wél aanpakken!

  Amsterdam begint zo inderdaad meer op Sodom en Gomorra te lijken en het is daar niet te wensen dat er ooit vuur en zwavel uit de hemel neerdaalt om de stadsbewoners voor hun zonden te straffen tenzij er daar enkele rechtvaardigen wonen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s