Lieve Stad van Hoop, Holocaust Memorial Day, 2019: ‘Kankerhomo, schaam je je niet dat je jood bent?’

screenshot_116

(Door: Marc van Molenbeek)

‘Kankerjood, waarom heb je geen nieuwe schoenen aan, flikker, jood, die gast komt op voor de fucking joden man’

Volgens het bijschrift van degene die de video op Facebook heeft geplaatst gaat het om Michael Jacobs. Een ‘Jood’ die een in Amsterdam bekende figuur is, en regelmatig de Dam of demonstraties bezoekt maar dan gehuld in Israëlische vlag, en zelf ook graag provoceert. Wat deze ‘jongeren’ (lieve inwoners van een lieve stad) natuurlijk geen enkel recht geeft de man op antisemitische wijze te haten en uit te schelden.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, antisemitisme, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

28 reacties op Lieve Stad van Hoop, Holocaust Memorial Day, 2019: ‘Kankerhomo, schaam je je niet dat je jood bent?’

 1. jack black zegt:

  Het komt de dag , dan krijgt dit Arabische Moslim kankervolk hun rekening !

  Liked by 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Jack black. “Het komt de dag, dan krijgt dit Arabische Moslim …enz.”. Te beginnen ermee dat dit stuk tyfus is wel moslim, maar geen Arabier. In zijn land, Marokko, hoort hij bij de laagste kast. Zijn status is iets hoger dan die van een hond en lager dan een kameel. Voor de “echte Arabieren” is hij een paria. b) om het welzijn te bewaren van het Nederlandse volk, moet dit kankervolk, de Amaziegh (Berbers) zo snel mogelijk uit onze samenleving worden verwijderd. Wilders riep “Minder Marokkanen”, maar hij vergiste zich. Nederland moet “Marokkanen-vrij” worden. Wij kunnen, naar decennialang, niet achterhalen wie gaf opdracht om dit menselijk ongedierte hierheen te brengen. Maar na zoveel schade aan de samenleving en het toekomstige gevaar dat van dat volk uitgaat, als de echte oorlog zal uitbreken, is het noodzakelijk om zo veel mogelijk Marokkanen te deporteren naar het land van herkomst.

   Like

   • Roni zegt:

    Ik blijf me er altijd over verbazen dat de schuld bij de Berbers zou liggen. Dat hoor je telkens. Maar hoeveel van die Marokkaanse niet-Berbers (Arabieren willen ze zijn maar zijn ze niet) behoren tot de raddraaiers. Het is zo gemakkelijk om op een groep af te geven die in je thuisland gehaat wordt. Die kaaskoppen slikken al die verhaaltjes ook.
    MAAR, elke Marokkaan (als men het durft toe te geven) weet dat er in Marokko een gezegde is dat zegt dat elke Berber minstens 1 Joodse voorouder heeft. Zouden de Marokkanen alhier/ en daar daarom zo afgeven op Berbers.
    Like it or not maar het is een trots volk wat ondanks dat het altijd achtergesteld is gehouden nog durft te vechten voor haar tradities.

    Like

  • Roni zegt:

   Kanker, Jood en homo…….altijd deze 3 woorden. Hoe origineel. Hoe bespraakt. En dat na 50 jaar hier parasiteren…….

   Like

 2. likudnl zegt:

  Men is wel bereid om de in de Holocaust gedode zes miljoen Joden te herdenken. Maar voor de haat die tegenwoordig stelselmatig gericht wordt tegen net zo veel Joden sluit men de ogen.

  https://likud.nl/2019/01/voortdurende-palestijnse-jodenhaat/

  Liked by 6 people

  • M. zegt:

   Men kan nou eenmaal niet de ogen openen voor wat ze zelf bewust veroorzaken.
   Of dacht het volk dat ze zich niet bewust zijn van wat ze binnenhalen ?
   Dat daar de haat alleen maar mee groeit zullen ze niet weten?
   Dat men weinig zin heeft om voor de beveiliging te zorgen voor de Joden tegen het gevaar waar ze opzettelijk in gebracht worden zegt toch genoeg.
   Hoe dik moet het er op liggen dat men er eigenlijk alles aan doet om ze zo veel mogelijk in gevaar te brengen want het leven van de eigen burger doet er niet meer toe alleen dat van de vreemdeling dat amok komt maken in ons land.
   En ze hoeven nergens van te vluchten maar toch worden ze aangerukt om hier de Joden, Christenen en ongelovigen een beetje te zieken met die beschermde status van ze.
   Daarom word de media opgedragen uitsluitend positief te lullen over iedereen die problemen maakt in ons land en daarbij demoniseren van iedereen die zijn gezond verstand gebruikt.
   Zo laat je de problemen uit het zicht zodat men nog meer problemen kan aanrukken om het expres nog verder uit de klauwen te laten lopen.
   Dat kan de simpelste ziel nog bedenken.

   Like

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ach en wee. Hoe errug en wat zielug.
  En dat nog wel in die mooie lieve stad, waar zielugge kansparels met open armen door knuffelend Femke, de burgemeesteres zo vriendelijk worden ontvangen. Die mooie lieve stad, die openstaat voor exotische culturen. Die mooie lieve stad, waar de Joodse bevolking niet meer veilig is. Die mooie lieve stad, waar synagoges moeten worden bewaakt. Die mooie lieve stad, waar Joden niet meer met een keppeltje durven rond te lopen. Die mooie lieve stad, waar de autochtone bevolking stiekem wegtrekt. Die mooie lieve stad, waar het rood-groene gedachtegoed welig tiert. Die mooie lieve stad, waar buitenlander zo welkom zijn. Die mooie lieve stad, waar toeristen, die geld in het laatje brengen, worden weggekeken. Die mooie lieve stad, waar je, bij een bezoek, een vermogen aan parkeergeld kwijt bent. Die mooie lieve stad, waar je je als Nederlander, in buitenland waant. Die mooie lieve stad, waar je zakken worden gerold.. Die mooie lieve stad, waar drugs openlijk op straat worden verhandeld. Die mooie lieve stad, die zo vaak is bezongen en nu door ons wordt gemeden als de pest.
  Ach en wee. Hoe errug en wat zielug.

  Liked by 2 people

 4. RottenPikwick! zegt:

  Wim Kok, Ruud Lubbers, Trutte, Bakellende, Halalsema, Pechtholt, Segers, Van der Staay en nog een hele rits andere LANDVERRADERS hebben dit soort TUIG omarmd en met 100en M I L J A R D E N vertroeteld!! (afgejat van de Kaffers!!)

  Liked by 3 people

 5. delamontagne zegt:

  SCHOENEN ? ? ?
  Moslims zelf zijn dan weer héél snel op de lange tenen getrapt……
  * * *
  ALLAH: Een verzoek [ bevel ?] werd gericht aan “Nike” om over de hele wereld een bepaald soort schoenen van de Markt te halen, want ze zijn………….beledigend en………allah-Lasterlijk.

  Na het gedoe om ’t Toilet-papier van Mark & Spencers waarin een Allah-vruchtige Moslima het allaha-teken meende te herkennen en waarna de /Firma dit toiletpapier van de markt haalde omdat Moslim-verenigingen opriepen de Winkels te mijden, is er nu de roep om de verkeerde schoenen.
  Op de “Site”- change.org is men een oproep begonnen om de Firma Nike te bewegen om een bepaald schoenmerk te verwijderen omdat er op de zolen van de schoenen het ALLAH-TEKEN ZOU ZIJN TE ZIEN……….
  /*/*/*
  DE PETITIE;
  Nike creëerde de Nike Air Max 270-schoen met het logo op de zool gegraveerd, wat in het Arabisch op het woord Allah lijkt.
  De schoen zal zeer zeker aan de zoolkant worden bevuild met modder en wellicht vuil !
  Het is schandalig en afschuwelijk dat Nike zichzelf toestaat om de naam van
  ALLAH op een schoen te zetten.
  Dit is respectloos en extreem beledigend voor moslims en beledigend voor de ISLAM.

  ISLAM LEERT MEDEDOGEN, VRIENDELIJKHEID EN RECHTVAARDIGHEID VOOR ALLE MENSEN…

  Na een soortgelijk gebeurtenis met “trainers”, [een ander schoenmodel] in 1997, die een soortgelijk logo droeg dat het woord Allah liet zien, beweerde Nike meer controle te hebben over het ontwerp van het logo.
  Dus waarom is dit ontwerp goedgekeurd?

  We nodigen Nike uit om deze aanstootgevende en godslasterende schoen onmiddellijk uit de schappen te verwijderen net als alle producten waarvan het logo op het woord Allah lijkt.
  We vragen ook om een striktere controle van de producten voordat ze op de markt komen.

  Ik roep alle moslims en al diegenen die de vrijheid van religie respecteren om deze petitie te ondertekenen.

  Bedankt voor Uw steun en verspreid dit op een vriendelijke manier.
  BRON:
  http://www.fdesouche.com/1148591-allah-une-petition-lancee-pour-exiger-de-la-societe-nike-le-retrait-mondial-de-chaussures-offensantes-et-blasphematoires

  Like

 6. elena zegt:

  die man die de Joodse man uitscheld kan niet eens nederlands praten, alleen de gore taal kan hij uitbraken, echt heel triest.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @elena. Wat verwacht jij van een man met een IQ van 82- 84? Dat tegenover de gemiddelde 100 van een autochtone Nederlander. Het is niet voor niks dat de Bilderberg/NWO monsters hebben dit soort volk uitgekozen om het Nederlandse volk en andere Europeanen geleidelijk te verdelgen (vooral de mannen). Volgens hen project zouden Europese vrouwenvoor dit menselijk afval kinderen baren met een intelligentie van een Chimpansee. Op deze wijze zouden ze hier de boel blijven regeren en hun multi-miljarden veilig stellen.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Dat is geen man, maar een jong rifaapje.

   Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is ook wel bezopen dat uitgerekend op de dag van de Holocaust Memorial Day “Palestijnen” toestemming krijgen te demonstreren op de Dam !

  Liked by 2 people

 8. kampersrene zegt:

  De Nederlandse politiek samen met de Europese is bewust het volk te verdelen in twee groepen de pro islamieten met hun links groene fan club en de “go Home islamieten en neem uw imam baardapen ,haatpredikkers mee” dan pas kan Europa terug normaal gaan leven met zijn tradities en leefgewoonten .Wij zijn nog altijd in de meerderheid er is dus nog altijd hoop op betere tijden .Na een beetje burgeroorlog…zullen die islamietjes , profiteurs verkrachters ,avonturiers enz enz blij zijn te mogen vertrekken naar hun” heimat ” waar ze tijd te over hebben om te bidden tot hun hersenschim

  Liked by 3 people

 9. Jan zegt:

  Moslims verwoesten interieur van sjoel in Jeruzalem (Kiryat Yovel) in nazi-stijl

  foto’s
  https://www.jpost.com/Israel-News/Break-in-at-Jerusalem-synagogue-579025

  Liked by 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Ik dacht eerst dat het was hetgeen na de eerste Oorlog ’48 gebeurde, toen zij Oost Jerusalem bezetten.
   Alles wat Joods was werd toen vernield.
   Daar was bij de Bevrijding in ’68 van Oost Jerusalme veel verontwaardiging over in de Westerse Pers……
   Nu hoor je NOOIT iets van dergelijke dingen, ook weinig over vernieling Chr.Kerken……..

   Like

 10. Ildiko zegt:

  Wat ik nog veel triester vond, dat er geen Nederlanders durfde tegen deze fecaliën op te treden en in zijn ballen te trappen. Al weer onze Joden zijn verraden.

  Liked by 1 persoon

  • M. zegt:

   Wat nog veel triester is dat de ambtenaren gewoon hun eigen vlees, bloed en volk helpen naaien door ons land naar de klote te helpen waardoor het voor iedereen onleefbaar zal worden.
   Die Nederlander weet wel dat hij genaaid gaat worden als hij mensen gaat beschermen dat is het hele probleem. Het grenzeloze verraad aan het volk.
   Wat fout is word beschermd en wat goed is mag verneukt worden.

   Like

 11. RottenPikwick! zegt:

  Rutteland = KUTTEland!

  Liked by 2 people

 12. Thomasson zegt:

  @Jan. Dat is de zaak van de Israëliërs zelf, wat zij met deze lui gaan doen. Premier Benjamin Netanjahu sprak over het zo snel mogelijk pakken en berechte. Dat is een zwakke manier van omgaan met Arabieren. Het moet zijn: pakken en fusilleren. Het is niet de moeite waard voor zulke lui exorbitante bedragen aan advocaten en rechters uit te geven- en dan komen nog detentiekosten erbij. Arnold Schwarzenegger als Captain Danko van politie Moskou zegt in de film “Red Heat”: Sovjet methoden zijn economischer. HIJ HEEFT GELIJK!!! https://www.youtube.com/watch?v=CeYKTTKUUgI

  Like

 13. Thomasson zegt:

  @Likudnl. Men is wel bereid om de in de Holocaust gedode zes miljoen Joden te herdenken. Maar voor de haat die tegenwoordig stelselmatig gericht wordt tegen Joden sluit men de ogen.
  Men is voor een reden bereid om de in de Holocaust gedode miljoenen Joden te herdenken. Op deze wijze kunnen de duivelse politiek-correcte multiculturele verraders een humaan gezicht voor de buitenwereld houden. Laten zien hoe rechtvaardig en menselijk ze zijn. Maar deze vorm van menselijkheid is een camouflage. Het verdwijnt wanneer hun Islamitische protegees Joden, autochtonen en niet-moslims aanvallen. Ze kijken weg op dezelfde wijze dat de Duitse politie tijdens de Kristalnacht wegkeek op het moment dat Joden werden massaal aangevallen. Vaak biedt de overheid aan haar islamitische- en Afrikaanse troetelbeestjes een helpende hand door weigeren van aangiften bij de politie. Paar voorbeelden: a) de politiek-correcte overheid kijkt weg wanneer een peuter en een meisje worden geraakt door ISLAMITISCH verdwaalde kogels in Helmond https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4582296/peuter-en-meisje-15-gewond-door-rondvliegende-kogels-helmond b) iedereen kijkt weg op het moment dat een jongen halfdood wordt geslagen door moslim jongeren. https://www.youtube.com/watch?v=bbCSiFBvaXQ Door het gebruik van de woord “jongeren” worden moslims door de overheid beschermd. Daarom voelen zij zich zo zeker van zichzelf en durven steeds bruter te zijn tegenover Joden, christenen en niet moslims gelijk https://www.youtube.com/watch?v=OAlULf2X-3Y

  Ze hebben gelijk!. De GL burgemeester van Amsterdam Femke Falsema of Halalsema zweeg aan alle kanten. Ze was druk bezig met een debat in het (Islamitische)jongerencentrum Argan waar ze beweerde: “Geen enkele groep heeft het zo te verduren als moslims”. Zij symboliseert de houding van een vijandige overheid en zij is niet alleen in de arena.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s