Maar liefst 100 “jongeren” gaan volkomen los op politieagenten te kei-gezellig Boxtel

screenshot_108

‘Veldslag’ – Agent in gezicht gestompt, bekogeld met vuurwerk, blikjes, etenswaren

Ongeveer honderd personen hebben zich in de nacht van zaterdag op zondag op de Markt in Boxtel gekeerd tegen politieagenten die tussenbeide wilden komen bij een conflict tussen twee groepen “jongeren”. Een agent werd van achteren vastgepakt en een ander kreeg een vuistslag in zijn gezicht. Ook bestookte de menigte de politie met vuurwerk, blikjes en etenswaren.

post online

Met een megafoon riep de politie iedereen op de Markt op om te vertrekken. Omdat die oproep niet het gewenste effect had, gebruikten agenten wapenstokken en zetten ze een politiehond in om iedereen van de Markt te verdrijven.

Een 19-jarige inwoner van Boxtel heeft een proces-verbaal gekregen voor het trappen tegen de spiegel van een politieauto.

Dumpert-beelden hier en hier.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Maar liefst 100 “jongeren” gaan volkomen los op politieagenten te kei-gezellig Boxtel

 1. J.C. zegt:

  Gewoon dronken autochtoon tuig zo te zien.
  T gaan goei in NL op deze manier.

  Like

 2. Harry zegt:

  Aan de taal te horen , allochtonen .
  Derde Wereldoorlog in minivorm .
  Het zal steeds meer uitbreiden en het komt overal dichter bij .

  EN WAT DOET “ONZE OVERHEID” ?
  Geen donder , pappen en nathouden , wegkijken en de verkeerde oppakken , want die bedreigen je niet na afloop met kuddes ingeteelde gestoorden !

  HEE RUTTE , LAFFE HOND , HOE LANG DENK JE DIT NOG VOL TE HOUDEN ?

  ZIT JE TE BIDDEN DAT JE DIT WEL KUNT REKKEN TOT JE IN BRUSSEL ZIT ?

  VOLKSVERRADER !

  Geliked door 3 people

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Er zijn vandaag allerlei berichten, dat een honderdtal jongeren in Boxtel met de politie slaags zijn geraakt. Wat errug en hoe kòn dat nou toch gebeuren in het o zo rustige Boxtel ??? Tot nu toe heb ik nog niet vernomen, waarom deze jongeren op de vuist zijn gegaan. Ik neem aan, dat er wel een reden voor is. Men gaat niet zo maar vechten en klappen inkasseren. Er zal ongetwijfeld “iets” gebeurd zijn, waardoor de gemoederen verhit werden. In de media wordt er wel een sfeertje gecreëerd. Maar wat “vergeet” de media ons te vertellen ??? Wat speelt er in Boxtel ??? Het lijkt een beetje op de blokkeerpieten uit Dokkum. Daar werd ook maar één kant van de medaille belicht.

  Like

 4. Fred110 zegt:

  Gelukkig hebben ze wel een bekeuring geven voor het trappen tegen een spiegel van een politieauto.
  Blijkbaar is het van achteren vastpakken, een vuistslag geven en het gooien met vuurwerk en andere dingen niet van belang aangezien daar verder geen aanhoudingen voor zijn verricht.
  Als politieambtenaar heb je daar natuurlijk wel begrip voor, je houd je aan de regels die staan op de site van de politie.

  “De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.

  De politie beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat.

  Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.

  De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie is er voor iedereen.
  Waakzaam en dienstbaar.”

  Als je dit op de site leest vraag je je toch af of het bovenstaande stuk over dezelfde politie gaat, of moeten die laatste zinnen aangevuld worden met de woorden zolang het geen rasechte Nederlanders zijn?

  Geliked door 2 people

 5. kampersrene zegt:

  Het woord “jongeren” heeft een bittere nasmaak gekregen..Vermoedelijk waren onder dat krapuul Islamietjes actief die opkwamen voor hun rechten ….het recht om te mogen verkrachten , geweld en terrorisme en vooral een rijkelijk leefloon te mogen innen….overal zit krapuul in gans Europa maar Europa is een grote importeur van uitschot….Wat de politie betreft…ik zou het een politiefeest durven noemen…Als ge een tijdje wordt uitgescholden , uitgedaagd en je krijgt eindelijk het bevel ” drijf die boel uiteen” dan is het een lust om met je wapenstok erop te mogen kloppen….Ik heb dat genoegen enkele keren mogen proeven toen ik diende bij den T.P.I (tactisch Interventie peloton) Ik wens mijn ex-Nederlandse collega’s nog veel wapenstok-plezier

  Geliked door 1 persoon

 6. QENQ6 zegt:

  Zoals Geert zei:: Op water en brood in een isoleercel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s