Schurft terug van weggeweest in Duitsland

screenshot_110

(Door: Piet van Nieuwvliet)

Er zijn van die ziektes die als ‘min of meer uitgestorven in West-Europa’ golden. Schurft was daar één van. Een analyse van gegevens uit de Duitse ziekteverzekering heeft aangetoond dat er sprake is van een nieuwe hausse.

Het aantal doktersvoorschriften voor medicijnen tegen schurft is van 7.486 in 2016 gestegen naar 10.024 in 2017. De verwachting is dat die toename ook zichtbaar zal zijn voor het jaar 2018, maar exacte cijfers zijn nog niet beschikbaar. Merkwaardig genoeg weet momenteel niemand te zeggen hoeveel personen in Duitsland door schurft zijn aangetast. Er bestaat namelijk nog steeds geen verplichting om die zeer besmettelijk ziekte aan te geven. Alleen instellingen waar de ziekte snel uitbreiding zou kunnen nemen – kinderdagverblijven, scholen, ziekenhuizen, opvangcentra voor migranten – zijn verplicht om het uitbreken van die ziekte te melden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Schurft terug van weggeweest in Duitsland

 1. Bert zegt:

  Hetzelfde voor TBC. Het aantal gevallen hiervan in Nederland is stijgende, mede door import van reeds zieke migranten. Vaak dragen ze resistente of reeds half behandelde varianten van TBC met zich mee. Het is zeer de vraag of het lichaam van de Europeaan afweer tegen heeft.

  Like

 2. Jan zegt:

  schurftig: IMMOREEL, SMERIG, SLECHT, VERDORVEN. Mmmm, komt aardig overeen met wat er binnen komt. Direct een goede reden ieder contact met dat schurftige volk te vermijden

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ik verwacht nog wel meer uitbraken van tropische verrassingen die deze wilden voor ons meebrengen.
  Pokken mazelen, lepra, cholera, open tbc, diftery, mazelen, tetanus, aids enz. Gelet op de hygiene van deze monsters ligt de Middeleeuwse pest natuurlijk ook op de loer. Bij een goede uitbraak hebben we geen gele hesjes of anderszins meer nodig. Grenzen sluiten is dan ook niet meer nodig want de de-islamisering is op natuurlijke wijze tot stand gekomen.
  Jammer van de vele miljoenen Europeanen die helaas ook het loodje gaan leggen.

  Dank u overheid.

  Geliked door 2 people

  • Dewevoga zegt:

   Nu snap ik waarom er vorige week zo maar uit het niets een item in het nonjournaal kwam waarin gezegd werd dat de migranten hier gezond aankwamen. Ze worden ziek door ons. De vaccinaties hebben een zeeer lange incubatietijd.

   Like

 4. Pingback: UITGESTORVEN ZIEKTES WEER TERUG IN EUROPA! | eunmask

 5. A.J. deKoning zegt:

  Ja, waar zou dat nou allemaal vandaan komen.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Nou ja oké, schurft is te behandelen en 100% genezing is gegarandeerd tenminste als je bereidt bent je te houden aan minimale hygiëne voorschriften. Maar erger wat doen we aan de al jaren om zich heen grijpende links-groen-progressieve hersenrot. Zolang deze hersenrot een substantieel onderdeel blijft van onze samenleving zolang zullen schurft, TBC, HIV en de SOA’s een prominente rol behouden in onze gemeenschappen.

  https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/schurft/symptomenchecker/item32131

  Like

  • A.Ruygrok zegt:

   Progressief gutmensch hersenrot.., idd 1 van de gevaarlijkste bedreigingen heden ten dage in onze westerse landen.., waardoor het volgende
   .., Zeg het wel vaker als men van uit het westen naar die zand en oerwoud landen wil heb je de nodige spuiten en medicatie nodig maar andersom komen die zand en oerwoud bewoners rücksichtslos onze landen binnen.., dat dit wordt toegestaan c/q bevorderd is een misdagige aanslag op de mensheid waar bij die van Hitler ,Stalin , Mao e.a. maar spelde prikjes zijn geweest…,
   A.Ruygrok, Monster.

   Like

 7. Cathja zegt:

  Deze mensen zijn voor ons ‘waardevoller dan goud’, hoorde ik eens een Duitser uit het EP zeggen.
  Nou…, dat is te merken! We krijgen beslist geen goud, wierook en mirre uit het Midden-Oosten en uit de Arabische en Afrikaanse landen als cadeau, maar de meest besmettelijke en dodelijke ziektes en aandoeningen.

  En laat dit nou precies de bedoeling zijn…
  Het is ons verboden om over dit onderwerp te praten of te schrijven, want stel je toch eens voor dat we in opstand komen en er burgeroorlogen uitbreken…

  Een vraag:

  Waarom moeten kinderen vanaf hun eerste levensdagen eigenlijk gevaccineerd worden? Die entingsboekjes laten steeds meer vakjes zien die ingevuld moeten worden.
  Had je vroeger de DKTP-vaccinaties…;tegenwoordig weet je bijna niet meer waar die kinderen allemaal mee volgespoten worden. Worden we ooit gewaarschuwd dat over-vaccineren het hele immuunsysteem van de mens kapot kan maken?

  Like

 8. Alex Delarge zegt:

  Nog veel erger.Muᛋᛋliminteelt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s