Dijsselbloem . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Hypocrisie, PvdA, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Dijsselbloem . . .

 1. kampersrene zegt:

  Je kunt schrijven wat je wil ……maar het is en blijft een ….”Bloem”

  Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Er moet elk jaar 7 miljard boven water getrokken worden voor de multikul…..!

  Geliked door 2 people

 3. Elena zegt:

  Misdadigers de ROVERHEID

  Geliked door 4 people

 4. Ruud zegt:

  En dan is de judasstreek m.b.t. de waardeschatting van het SNS-onroerend-goed nog niet genoemd. Het faillissement van de SNS heeft de beleggende Nederlander vele, vele miljoenen gekost. Maar openheid van zaken geven…… ho maar! Wel procederen en rekken; wat een zak van een vent.

  Geliked door 1 persoon

 5. Duchesne zegt:

  Klinkt als dat ze een pedofiel aanstellen om de elangen van kinderen te behartigen…..succes met je pensioen….en langzaam word men wakker…..l a n g z a a m…….

  Geliked door 1 persoon

 6. fransdewit zegt:

  Die IJsselbloem heeft alleen naar zijn eigen inkomen weten te berekenen

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Ik kan de naam Dijsselbloem niet meer horen. Waarom komen toch steeds voormalige Kamerleden op ‘belangrijke posten’ terecht? Maak schoon schip, en trek nieuwe frisse personen aan, en niet die uitgekauwde politici.

  Dijsselbloem heeft ons land beslist geen financiële welvaart gebracht. Daarom wil ik zijn naam liever niet meer horen.

  P.s.: Jan-Kees de Jager was trouwens geen haar beter!

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  Nivelleren is een feest!

  Geliked door 1 persoon

 9. Ildiko zegt:

  ik ben vorige jaar met pensioen gegaan. Van de belastingdienst hoefde ik geen voorlopige aanslag voor 2018 te doen, mijn inkomens nog niet duidelijk waren. ????? nu zo direct moet ik voor 2018 en een extra voorlopige voor 2019 betalen. Ik vind zeer asociaal beleid van de belasting dienst. Onze roverheid zo te zien veel geld nodig heeft om alle parasieten hier in de luxe te onderhouden.

  Geliked door 2 people

 10. Ruud zegt:

  Een vuile hoerebende

  Geliked door 1 persoon

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Juist ja. Wat een conduitestaat.
  En nu is lulhannes Distelbloem er weer bijgehaald, om zijn stekels nogmaals te steken in de rekenrenteproblematiek. Dan weten we dus wel, wat er uit gaat komen. De ouderen, die de maatschappij hebben opgebouwd, zullen nu nog verder ruttig worden kaalgeplukt. Die lulhannes, die is opgeleid op de universiteit van de millieu-maffia in Wageningen, verdient een ontiegelijke schop onder zijn jeweetwel.
  In de conduite staat van lulhannes staat met geen woord, dat hij millitaire dienstplicht heeft vervuld. Hoeveel gaat lulhannes vangen met deze bijbaan ???

  P.S.
  Wilders is WEL soldaat geweest !!! Vrij Nederland heeft ooit een foto gepubliceerd. (op die foto rust waarschijnlijk auteursrecht)

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   De leren broek van Geert Wilders.
   Als het aan Geert Wilders ligt, lezen we zo min mogelijk over zijn rebelse, New Wave, lerenbroekenjeugd. Ons leek het nou juist in het landsbelang dat dat wél zou gebeuren. Op naar Venlo, gewapend met Botje en Donkers…….. met foto’s

   https://www.vn.nl/de-leren-broek-van-de-jonge-geert-wilders/

   Twijfelachtig is of de dienstplicht de mens vormt doch Dijsselbloem ontsprong de dans en koos voor “dienstplicht” PvdA en vervolgens voor de het EU economisch pact.

   Like

 12. Thomasson zegt:

  Wat kan men verwachten van een PvdA kerel? Na bijna 50 jaar van zwendel en bedrog (hele generaties PvdA’tjes zijn ermee opgevoed) is het erg dom een man uit deze toko zo’n baan te geven.

  Geliked door 1 persoon

 13. Republikein zegt:

  Volgens waakhond met trouwe ogen behoort Nederland weer tot de minst corrupte landen.
  Pluto denk ik.

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Dijsselbloem aan de slag met pensioenen, dat is als de kat (duivel) op het spek binden !!

  Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  De Partij Voor De Afbraak van Nederland, met zijn prominente lieden uit het bedrijfsleven en de politiek, zijn enkel in dienst van belanghebbende bedrijven en instellingen om de economie in de Pays-Bah te ondermijnen.
  Net als de hilarische ‘KlimaatGehaktballen van Jesse (GL)’ en het ‘U betaalt voor de nieuwe E-auto van uw buren, het ‘Tientje van Rutte’, het ‘kwartje van Kok’ en Uw organen voor Afrika van Dijkstra (Dom66) en de andere bestuurlijke leugentjes om bestwil van bijvoorbeeld aartsleugenaar Nijppels, zijn de Nederlanders wederom overgeleverd aan de grollen van onze nationale politiek, nu Dijsselbloem, een oud-PvdA-prominent, die de pensioenen snel komt overhevelen naar Brussel, want de EU heeft onze gespaarde Miljarden hard nodig om de EU-uitgaven(lees salarissen van de EU-ambtenarij) te kunnen dekken en veiligstellen….(lees, de grote recessie te bezweren). Waar een ieder met een vermindert bestedingspatroon pas op de plaats maakt, gaat men in Brussel en Den Haag er vrolijk van uit dat de bomen tot in de hemel blijven groeien, en dat de Nederlandse spaarpotten en de appeltjes voor de dorst een onuitputtelijke bron van inkomsten zijn en blijven voor hun socialistische vieze graaivingertjes.
  Dat een volk zich zó laat ringeloren door linksche klaplopers en lobbyisten uit de grootste poppenkast in Den Haag, ik kan het niet geloven ….waar eindigt dit?
  ( Denemarken gooit de grens dicht om de Duitse Zwijnen tegen te kunnen houden, bouwen hekwerken op de koop toe……misschien kan Trump hier ook iets mee).

  Geliked door 3 people

 16. Hovawart zegt:

  Zelfs het uitblijven van resultaten en successen uit het verleden van kabinetten met linksche coalitiepartners bieden zeker geen garanties voor de toekomst, de toekomst is moeilijk te voorspellen en politieke beloften zien er vaak heel anders uit dan we verwachten, dit blijkt maar weer uit de ontwikkelingen van de afgelopen acht jaar, en is de lange-termijnstrategie van de grote oliemaatschappijen niet leading geweest voor het macropolitieke wensdenken en de opkomst van de Klimaatmaffia als de ‘Useful Idiots’ van de Linksche Looney Brigade…
  Maar om nu wederom een lichting politieke tasjesdieven de gelegenheid te gaan geven om met hun klauwen in de portemonnee van de Hollandse arbeiders te mogen steken, dat gaat toch het fatsoen te boven…..ook al verdwijnt al het geroofde geld naar de armen…….van Brussel

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Veel mensen die nog niet gepensioneerd zijn hebben geen idee tegen wat voor moeilijkheden een mens zoal aan kan lopen tegen de tijd dat ‘het’ zover is.
  Jarenlang heb ik vele tientallen collega’s uitgezwaaid die met de VUT gingen, maar vier jaar voordat ik aan de beurt was werd het afgeschaft, eigenaardig genoeg liep mijn premie voor de VUT wel gewoon door tot mijn 65ste, ik heb dus vele jaren wel afgedragen maar daar nooit de vruchten van kunnen plukken.
  Later bleek dat er meer VUT premie was ingehouden dan uitgekeerd maar in plaats van dat ze dat geld terug gaven aan de gedupeerden werd ervoor gekozen dat geld in het pensioenfonds te stoppen want uitrekenen waar mensen recht op hadden was ook maar zo’n gedoe nietwaar?
  Nou was ik de laatste jaren van mijn leven 50% afgekeurd en het was echt een strijd om werkend de eindstreep te halen. Waarom zo’n strijd? Nou het UWV wilde mij niet 100% afkeuren dus als je het lichamelijk niet red dan kom je op bijstandsniveau te zitten.
  Maar goed uiteindelijk wordt je een keer 65 en toen bleek dat ik drie maanden langer door moest, goed dat kan er dan ook wel bij, alleen de UWV uitkering stopte bij 65 ! Foutje?!? Nee hoor, het zijn gewoon twee overheidsinstanties die volledig langs elkaar heen leven, ze zitten als het ware alletwee in een andere dimensie.
  Dan gaat men voorrekenen wat je pensioen gaat worden, wat bleek, het pensionfonds had de pensioenleeftijd alvast op 67 gezet, de overige twee ontbrekende jaren kon je dan terugkopen maar dat gaat natuurlijk wel van je totale pensioenpot af…
  En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan want met name de afkeuringsperiode daar zou ik meerdere boeken over kunnen schrijven, je loopt tegen regeltjes aan waar geen mens ooit van gehoord heeft en het merendeel daarvan is niet in je voordeel.
  Nee wees gerust, uiteindelijk heb ik alles op de rit kunnen krijgen maar de hemel weet dat ik daarvoor een flinke strijd heb moeten leveren met de diverse instanties, en geloof mij, dat valt niet mee als je lichaam niet meewerkt.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Een ex directeur van het UWV zit nu ook in het kabinet.
   Nou,dan weet ik al weer genoeg.
   Het is allemaal 1 pot nat heer Tijl.

   Ik heb ook met het bijltje gehakt,tot de rechtbank aan toe.
   Mijn overleden man moest na 2x kanker en twee zware hartinfarcten weer aan het werk.
   Hij kon nog geen trap meer oplopen.
   Ze vonden dat ie dan maar brugwachter moest worden(hij was vrachtwagenchauffeur)

   Gelukkig heeft ie nu rust…….

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja het zou bijna grappig kunnen zijn die functies waar ze mee komen.
    Bij mij hadden ze verzonnen; metaalsamensteller, meubelstikker en nog een die me even ontschoten is. De functies hadden gemeen dat het aan een soort lopende band was.
    Destijds heb ik beroep daartegen aangetekend en dan moet je voor een commissie verschijnen, de advocaat die ik van het FNV kreeg gaf me weinig kans van slagen maar gaf me voor de zekerheid mijn dossier met de raadgeving daar een beetje in te graven.
    Mijn mond viel open want die papieren had ik nooit gekregen.
    Daarin stond het verslag van de verzekeringsarts en dat gaat tot in het absurde.
    Mijn linkerknie was totaal geruïneerd en dan viel er te lezen;
    Kan geen trappen lopen tenzij drie treden per uur.
    Kan niet kruipen, knielen, klimmen.
    En laat dat nou precies zijn waar ik op heb gewonnen want in alle functies stond 5 minuten per uur kruipen knielen klimmen.
    Vraag me niet waarom en hoe iemand die aan een lopende band werkt dat zou moeten doen maar het waren hun eigen specificaties dus wie ben ik om ze tegen te spreken nietwaar.
    Alleen bleek hun verhaal dus nogal mank te gaan (net als ik dus!)
    En dus won ik ! Een unicum noemde de advocaat het…

    Geliked door 2 people

 18. Yvonne zegt:

  tegen de tijd dat ik aow krijg is het misschien 70 jaar geworden, het gratis geld voor asielzoekers moet toch ergens vandaan komen, waterschapbelasting en gemeentelijke heffingen zijn er weer, daar krijg ik ook geen kwijtschelding meer voor , ja Bert/G ik weet dat ik moet zorgen dat er weinig op mijn bank moet staan, maar net als ik maandgeld en toeslagen heb gehad komen die rekeningen binnen en ben ik stinkend rijk omdat ik dan boven de 500,00 euro zit, ik heb soms 4 boodschapjes en zij lopen met een winkelwagen helemaal vol geladen, door ons betaald, die lui denken dat het van Nederland is dat geld, nee kloojoos dat is geld van de Nederlandse bevolking gejat door de pipo de clowns of eigenlijk horror clowns in Den Haag

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik heb nog geen bericht van de gemeente gehad hierover.
   Ik stond 31-12-2018 , 12 cent in het rood.
   Alles er af halen, behalve je vaste lasten.
   En het heeft al 3x gewerkt hier, om dan automatisch een kwijtschelding te krijgen van gemeentelijke belastingen.
   Ik laat het je weten of het dit jaar ook zo werkt.

   Like

   • Tineke zegt:

    Ik denk dat dat er niet zoveel mee te maken heeft Bert.
    Ze informeren bij de belasting en het rijksdienst voor wegverkeer en of je spaargeld hebt.
    Het kan dan wel zo zijn dat je ,al is t maar 4 euro boven het toetsingbedrag zit,je precies tussen wal en schip valt. Das heel wrang,maar dan moet je wel dokken.

    Like

 19. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/financieel/3082340/pensioenfondsen-zien-46-miljard-verdampen?utm_source=telegraaf&utm_medium=newsletter&utm_campaign=telegraaf_update_a&utm_content=Vandaaginhetnieuws_Pensioenfondsen+zien+%E2%82%AC46+miljard+verdampen&utm_term=20190129120004_update_a&EMAIL_SK=SK2168485

  Pensioenfondsen zien €46 miljard verdampen

  Door Leon Brandsema

  Amsterdam – Het moeizame laatste kwartaal van 2018 heeft er flink in gehakt bij pensioenfondsen. Zij hebben €46 miljard zien verdampen in drie maanden.

  Like

 20. Williaan zegt:

  Ik oude man 80 met 45 jaar arbeidsverleden en een klein pensioentje, heb sinds de reces geen verhogingen meer gehad wel in 2014 3,6% omlaag zo als velen met mij.
  Je zou schrikken als je zou weten hoeveel leeftijdsgenoten helemaal geen pensioentje hebben.
  Rijke ouderen? De zijn er natuurlijk, maar het grote deel lijdt stille armoe! Maar daar hebben de jongeren geen weet van, eens zullen ze het ook aan den lijve ondervinden.

  Geliked door 3 people

 21. Henk.V zegt:

  Ja, wanneer je ”Sterk en Sociaal” bent, dan mag je zoiets natuurlijk rustig doen. Bedenk wel dat het om het WELZIJN van de toekomstige oudjes gaat. Zij moeten ook hun steentje bijdragen aan de NIEUWE WERELD…
  Dijsselbloem heeft eigenlijk nooit de indruk gewekt dat zijn empathisch vermogen sterk was ontwikkeld. Hij is altijd een ijskoude rekenaar geweest, een cijferaar, ja eigenlijk zelf een beetje een cijfertje geworden, een emotionele ”nul”, zeg maar , .
  Per slot van rekening moeten onze pensioenfondsen Europees bezien een belangrijke rol vervullen bij de redding van ”Europa”. In het politiek correcte denken streeft men hoge doelen naar.Dat betekent dat er ook veel minder belangrijke doelen bestaan. Zo is het welzijn van de gewone bevolking eigen allang geen prioriteit meer.

  Geliked door 3 people

 22. Hovawart zegt:

  De PvdA berokkent ons steeds meer schade, na te zijn gedecimeerd in de verkiezingen, heeft dit socialistische gedrocht nog steeds zijn tentakels in de toekomst van vele generaties.
  Mijn ervaringen met PvdA’ers hebben mij telkens weer de vragen laten rijzen, ‘wat gaat het ons nu weer kosten’ en ‘wat moeten wij gaan inleveren’ en ‘waarom blijven mensen geloven in dit soort leugenachtige partijen’…………een arbeiderspartij?,…ammehoela!
  De Linksche Looneys hebben nog steeds een achterban van ambtenaren en leraren, en een massa uitkeringsgerechtigden in dit land, vandaar dat zij er ook alles voor over hebben om de economie en werkgelegenheid ,onder het mom van klimaatafspraken, ten gronde te richten, en alle soevereiniteit en politieke zeggenschap zo snel mogelijk over te dragen aan Brussel.

  Like

 23. Cleo zegt:

  Prut-politici: eerst maken ze op ‘hun beleidsterrein’ er een puinhoop van, ze ‘verdwijnen’ een zekere tijd tussen de coulissen om vervolgens zichzelf op te werpen als ‘redder in nood’ die de inmiddels voortwoekerende puinhoop ‘wel even komt ‘aanharken’, natuurlijk tegen een flinke zak belastinggeld!

  Like

 24. Tineke zegt:

  Bijna alle zetels kwijtgeraakt tijdens de laatste verkiezingen,en die lui duiken overal op.
  Hebben de mooiste banen.
  Ze stijgen weer gestaag in de (gemanipuleerde) peilingen,onder leiding van watje Asscher.
  We komen van hun nooit meer af!

  Geliked door 2 people

 25. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  PvdA rothond

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s