FOTOSHOPPER: DE GROTE VERNEUKER…

screenshot_124

Pas op mensen. Trap er niet in. Iets voor de verkiezingen zal de VVD weer PVV-taal gaan uitslaan om rechtse kiezers te trekken. PVV-corvee wordt dit wel genoemd. Deze gluiperd heeft het al vaker gedaan.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Bianca Super“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Geert Wilders, Hypocrisie, PVV, Rotzakken, Rutte, VVD. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTOSHOPPER: DE GROTE VERNEUKER…

  1. Yvonne zegt:

    Welk kapsel hij zgn heeft in dit geval van heer Wilders hij blijft een liegende griezel
    Wil hem wel eens zien met het kapsel van ex koningin Beatrix niet dat zij iets met de PVV te maken heeft

    Like

  2. Dirk Stam zegt:

    Kijk uit voor de grote verneuker,stem gewoon PVV of FvD

    Geliked door 1 persoon

  3. Harry Willemse zegt:

    Wat mij het meest bevreemd is dat als er verkiezingen zijn, het grootste gedeelte van het electoraat zich laat voorlichten door de kieswijzer. Men schijnt zich niet meer te kunnen herinneren wat de partijen in die achterliggende periode hebben gedaan dan wel hebben gelaten, iedere keer weer opnieuw.

    Geliked door 3 people

    • M. zegt:

      Mensen blijven uit lafheid steeds op die bende stemmen.
      In dit verwijfde stinkland wil men graag moord en doodslag en misbruik en verkrachtingen want daar stemmen ze op.

      Geliked door 1 persoon

    • koosv8 zegt:

      Dat vindt ik dus ook altijd, maar de massa is toch wel ontzettend dom denk ik. En verdeeld en dat is wel een manier om nooit last te hebben van een grote groep. Daarom moest Fortuyn weg.

      Like

  4. Frauke zegt:

    Deze graftak is een ware kunstenaar in paaien , liegen en bedriegen . Trap er niet in !!!

    Like

  5. OphEUffen zegt:

    Benieuwd welke islamtische aap er dit keer uit de mouw komt. Ben dat ‘geintje’ met die Turkse minister in Rotterdam, vlak voor de verkiezingen, nog niet vergeten. De enige keer dat Rutte krachtig heeft opgetreden in Nederland. Daar hebben zowel Rutte als Erdo van geprofiteerd.

    Geliked door 1 persoon

  6. OphEUffen zegt:

    Benieuwd welke islamtische aap er dit keer uit de mouw komt. Ben dat ‘geintje’ met die Turkse minister in Rotterdam, vlak voor de verkiezingen, nog niet vergeten. De enige keer dat Rutte krachtig heeft opgetreden in Nederland. Daar hebben zowel Rutte als Erdo van geprofiteerd.

    Geliked door 1 persoon

  7. koddebeier zegt:

    Let op het kinderpardon komt er aan het VVD krapuul doet alles om op het pluche te blijven plakken ! Desnoods vermoorden hun familie.

    Geliked door 1 persoon

  8. M. zegt:

    Men heeft niet voor niets vijf jaar nodig om Geert te zieken en men houdt de zaak achter de hand om hem straks eruit te wippen let maar op.
    Dat er wat buitenlands spul in de kamer zit met een veroordeling dat doet er niet toe de wet geld alleen voor mensen die tegen de ondergang zijn.

    Like

  9. BigLJohn zegt:

    Die Rutte is als een kinderlokker die snoepjes uitdeelt als de kinderen met hem meegaan. Om daarna onfrisse praktijken met hen uit te halen. Zo is Rutte toch ook ! Stem op de VVD en ik beloof u €1000,- zei Rutte. Nu vertelt hij weer de meest sterke verhalen om de kiezer over te halen om toch maar (weer) VVD te gaan stemmen. Daarna gaat hij onfrisse praktijken met ons uithalen. En elke keer lukt deze truc. Zijn bondgenoot heet stembusfraude….

    Like

  10. Jan zegt:

    Als socialisten met ideetjes komen

    Helft subsidies elektrisch rijden in 2018 naar ‘rijke’ Tesla- en Jaguar-rijders

    Een groot deel van de belastingkortingen voor elektrische auto’s is beland bij vermogende Nederlanders. Bovendien leidt de run op deze subsidie tot een tegenvaller van honderden miljoenen euro’s.
    ….
    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/helft-subsidies-elektrisch-rijden-in-2018-naar-rijke-tesla-en-jaguar-rijders~b118ea34/

    Like

  11. Elisah zegt:

    Ondertussen in zweden,
    https://www.breitbart.com/europe/2019/01/30/swedish-local-election-voided-populist-party-votes-not-counted/

    Swedish Local Election Voided After Populist Party Votes Not Counted

    The voiding comes after the two candidates, who had given their permission to be on the Sweden Democrat’s list, appealed the election result after finding they had not received a single vote, Swedish broadcaster SVT reports.

    Danish delegate Michael Aastrup Jensen said, “In all the many election observations I’ve been on, I have not seen anything that comes close to how undemocratic the Swedish voting system is.”

    Like

Plaats een reactie