Italië verbiedt andere schepen in de buurt te komen van de “Sea Watch 3”

screenshot_121

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse kustwacht heeft het verboden om in de buurt te komen van het geblokkeerde smokkelschip van de Duitse hulporganisatie “Sea Watch” voor Sicilië, bericht n-tv.

politikstube

De havenautoriteiten van de stad Syracuse gaven opdracht dat geen enkel schip zonder toestemming in een omtrek van een halve zeemijl in de buurt van de “Sea Watch 3” zou mogen komen. De maatregel zou zijn genomen “ter bescherming van de openbare orde en de openbare gezondheid”, staat er in de aanwijzing.

De “Sea Watch 3” had meer dan een week geleden 47 migranten opgepikt en ligt nu voor Syracuse. De Italiaanse regering verbiedt het de NGO de haven binnen te komen. In het weekend waren Italiaanse oppositionele parlementariërs zonder toestemming aan boord gegaan om met de migranten te praten en zich een beeld van de situatie te vormen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, belangenverstrengeling, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Linkse Kerk, NGO´s, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Italië verbiedt andere schepen in de buurt te komen van de “Sea Watch 3”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  De Sea Watch 3 vaart onder Nederlandse vlag dus let maar op, die 47 gelukszoekers komen allemaal naar Nederland.

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Parlevinkers gesignaleerd.

  Geliked door 1 persoon

 3. Williaan zegt:

  Hopelijk worden die Gutmenschen opgepakt in Nederland en het smokkelschip verbeurt verklaard.
  Bovendien geven die lieden de vluchtelingen valse hoop en houden ze die stroom in stand.
  Zeer vervelend voor deze vluchtelingen en een schande dat dat gebeurt, maar toegeven is het laatste wat je moet doen, want dan is het hek van de dam. Helaas zijn zij het slachtoffer van het domme EU beleid waar Merkel de motor van is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Kijk , die Italianen zijn de enige aan de west zijde van Europa nog de juiste beslissingen nemen .
  Dat ze nu een monetair beleid voeren dat zelfs Brussel te gortig is , dat zij dan maar zo .
  Ze doen precies het goede .
  Laten we dus besluiten om geen ontwikkelingshulp meer naar Afrika op te sturen , maar Italië te helpen met een enkele miljarden .

  Al dat geld uit Europa wat aan Afrika “geschonken” wordt , werkt averechts .
  Enerzijds worden enkele negers daar schandalig rijk van , maar de rest komt linea recta naar de basis waar het geld aan de bomen lijkt te groeien .

  En hoe komen al die Afrikanen aan zoveel geld voor de oversteek ?
  Als je in Afrika iemand op z’n kop houdt , dan rolt er normaal geen 15 cent uit zijn zakken ,
  dus hoe komen ze aan 10 tot 15 duizend euro per persoon ?
  Financieren we dat ook al ?

  Geliked door 1 persoon

 5. RottenPikwick! zegt:

  ‘k Hoop dat de (geen) ballentent Vak K morgen klapt!!!! Weg met die Zooi!! Liever geen Vak K, dan dit Hypocriete Rapalje! Weg met die Zooi!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Toen het gelazer met die “vluchtelingen” begon , heeft een Italiaanse admiraal al eens geopperd om een paar schepen gewoon uit het water te schieten , opdat de stroom parasieten ophoudt .
  Wat let ze om bij die boot van Seawatch de roeren er af te schieten ?
  Dan spoelt het ding vanzelf wel ergens aan in Lybië of Egypte .

  Dan heb je dáár voorlopig tenminste geen last meer van .
  Vólgende ………….

  Geliked door 1 persoon

  • Saeftinghe zegt:

   Een paar oorlogschepen zouden een schietoefeningen kunnen houden wanneer die criminele schepen de 12 mijls zone binnenvaren.
   Een paar keer zo´n schip terugjagen naar noord Africa zou goed kunnen helpen.
   Ze hoeven niet geraakt te worden, alleen maar duidelijk gemaakt dat het genoeg is.
   Desnoods terug duwen met ijsbrekers, die hebben een heel stevige boeg.

   Laat ze Africa maar gaan ontwikkelen.

   Like

 7. Henk.V zegt:

  Ik ben er een voorstander van dat ALLE schepen van ”hulporganisaties” die graag wat zielige ”vluchtelingen” naar Europa willen vervoeren ( tegen een vermoedelijk redelijke vergoeding natuurlijk ) moeten worden onderschept zodra ze binnen de territoriale wateren van een land komen, dat geen medewerking aan Merkels misdadige plannen wil verlenen. Deze schepen moeten blijvend aan de ketting worden gelegd en nooit weer worden vrijgegeven.Linkse organisaties die zich niet zelf kunnen ontdoen van hun obsessieve drang tot ””hulpverlening” hebben sterke signalen nodig om ze tot staan te brengen. In oorlogstijd kon men vijandige schepen nog wel eens naar de kelder jagen . Met veel mensen aan boord kan dat uiteraard niet meer, maar in beslagname van een schip moet een vast onderdeel van afweer worden voor vrijheidslievende landen.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat zal zo makkelijk niet gaan Henk.
   Deze schepen zijn allemaal of bijna allemaal gehuurd dus dan komt de feitelijke eigenaar janken en de wetten in Europa staan toe dat de eigenaar in zulke gevallen zijn eigendom terug krijgt.
   Ook zullen deze eigenaar in hun contract wel een clausule hebben dat ze op een of andere manier niet verantwoordelijk zijn voor de daden van de huurders.
   Het gaat namelijk ook in die hoek om geld.

   Like

 8. Mary zegt:

  De maatregel is genomen “ter bescherming van de openbare orde en gezondheid”, ze hadden het niet treffender kunnen uitdrukken, de meest gore besmettelijke ziektes nemen deze agressieve uitvreters met zich mee en dat varende onder een Nederlandse vlag………..walgelijk Rutte!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Aegolius cs zegt:

  Italië houdt voet bij stuk in zaak Sea-Watch: Nederland is aan zet

  Italië blijft erbij dat Nederland verantwoordelijk is voor de Sea-Watch 3, het schip met 47 migranten dat al dagen voor de kust van Sicilië ligt. In Italiaanse media hamert vicepremier Luigi Di Maio erop dat de vlag die het schip voert (een Nederlandse) “niet iets folkloristisch” is. De vlag duidt erop dat het een zaak is van Nederland, stelt de Italiaan.
  Sea-Watch naar Europees Hof
  Intussen is de Duitse hulporganisatie Sea-Watch, eigenaar van het schip, naar het Europees Hof voor de Mensenrechten gestapt.
  https://nos.nl/artikel/2269556-italie-houdt-voet-bij-stuk-in-zaak-sea-watch-nederland-is-aan-zet.html

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het schip staat geregistreerd als “pleziervaartuig”. Wat de goedmensen allemaal verzinnen om hun subversieve activiteiten uit te kunnen voeren.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 11. Bert zegt:

  Wedden dat dit echt de (aller)laatste keer is?

  Geliked door 1 persoon

 12. henk zegt:

  Allemaal een huurhuis met voorrang , 10.000 euro om het in te richtten en een bijstandsuitkering gevolgd door AOW tot aan hun dood, oh ja en een nieuw gebit bij de tandarts van 10.000 euro, Wellicht dat de 9% btw binnen 2 jaar naar de 12 % zal stijgen en de rest, en de Nederlander moet niet zeuren maar doorwerken tot 70 jaar ! Wat een Mongolen land leef ik in zeg !

  Like

 13. fleckie zegt:

  DUITS- sprakige. RTL tt.120 za.6.7.2019: SALVINI. “HAVENS. . BLIJVEN DICHT”.
  Im Streit und die Aufname von Migranten hat Italiens Innenminister Matteo SALVINI die Forderung von Bndesinnenminister Horst Seehofer nach Offnung der Italienischen Hafen fur Rettungsschiffe zuruckgewiesen. . “Die Bundesregierung bittet mich Italienische Hafen fur die Schiffe zu offnen? ABSOLUT NICHT” erklarte er. Seehofer hatte SALVINI zuvor aufgefordert,die Dauerkrise der Rettungsschiffe im Mittelmeer zu beenden. Er verlangden rasche Losungen in. gemeinsamer. . VERANTWORTUNG……………………..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s