VIDEO: Voor de verkiezingen gepaaid, na de verkiezingen genaaid!

 

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Nederland, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: Voor de verkiezingen gepaaid, na de verkiezingen genaaid!

 1. BigLJohn zegt:

  Na iedere verkiezing word je geconfronteerd met van die rare uitslagen. De VVD alweer de grootste. Verschuivingen op links, de ene een stuk kleiner en de andere een stuk groter. Alles blijft in feite van hetzelfde laken een pak. En wij worden in dit pak genaaid omdat we weer eens zo nodig moesten gaan stemmen. Stemmen die massaal in de afvalcontainer verdwijnen, of die opgeteld worden bij andere partijen. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kan men rustig stellen dat er in Nederland al jaren stembusfraude gepleegd word.

  Like

 2. Peter zegt:

  Geweldige titel !
  Voor de verkiezingen gepaaid, na de verkiezingen genaaid!
  Stuur deze aan uw vrienden ( indien u deze nog heeft ) , kennissen en ook uw vijanden toe.
  De Nederlanders moeten weten dat wat in de verkiezingen wordt beloofd slechts geldig is tot de dag na de verkiezingen.
  Kijk liever wat er bij de VORIGE verkiezingen aan u werd beloofd en wat hier is uitgekomen.
  Met deze kennis gaat u vervolgens naar het stemhokje.
  Onthoud dat de gewone Nederlander wordt gediscrimineerd !
  Gediscrimineerd ??
  Jazeker. U leest dit goed.
  Iedereen in dit land wordt geacht zich aan rechterlijke uitspraken te houden, maar vreemdelingen die dit juist niet doen worden steeds beloond met een verblijfsvergunning !

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Peter. “Iedereen in dit land wordt geacht zich aan rechterlijke uitspraken te houden, maar vreemdelingen die dit juist niet doen worden steeds beloond met een verblijfsvergunning” …en meer dan dat!!! Zij worden beloond om eeuwig op onze kosten te parasieteren. Denk maar niet dat een Syrier met een soepjurk of een Afrikaanse neger ooit op de werkvloer zouden staan? Ze gebruiken hun energie voor drie zaken: a) bidden in de moskee, b) hun bruine/zwarte kloten in beweging te houden en nog meer kinderen op onze kosten te kweken, c) zich met criminele activiteiten bezig te houden.

   Geliked door 1 persoon

 3. Tineke zegt:

  De spijker op de kop.
  Als met de verkiezingen het CDA 500 euro belooft,Stemt driekwart van de Nederlanders CDA.
  (zie toen met Rutte)

  En met dat stelletje aasgieren moeten wij dan de oorlog gaan winnen.
  Geen mens kun je eigenlijk nog vertrouwen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Helena zegt:

  De waarheid in een notendop. Chapeau !

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het voeren van een verkiezingscampagne moet verboden worden. Het is een uitnodiging om te liegen en te bedriegen. Het is het uitlokken van strafbare feiten. De kiezer heeft er niets aan; de politieke partijen wel.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 6. ronjaspers zegt:

  Ik ben maar een simpele boerenlul (man) met een gezond boerenverstand,ik denk zelfstandig,laat mij niets wijsmaken.Het is heel simpel,voor de verkiezingen wordt van alles belooft en afgesproken door diverse partijen,heeft 1 van de partijen gewonnen dan verdwijnen alle beloftes en afspraken als sneeuw voor de zon,dus stemmen heeft geen zin.Dan heb je ook nog de schaduwregering,dit zijn zeer machtige en rijke invloedrijke figuren o.a. de (nazi) bilderberg groep/illuminatie die de politici (gechanteerd,gekocht of bedreigd hebben) om hun bevelen uit te voeren.Wat ik wil zeggen stemmen heeft geen zin,alles is al gepland en bepaald door de satanische elite.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @ronjaspers. Wat jij zegt is 100% en meer dan dat waar. De grootste macht wordt eigenlijk uitgeoefend door de schaduwregering die inderdaad is samengesteld door machtige invloedrijke figuren. Zij zijn niet enkel rijk, maar multi-miljarders. Ze zijn van de Bilderberg/illuminatie groep van wie sommigen waren nazi’s- of zijn afstammelingen van mensen die de nazi’s aan de macht hielpen. Hen bemoeinis in Europees politiek is enorm; vooral via omkoping. Alle anderen zijn niet noodzakelijk.Politici zijn zo belust op geld dat niemand hoeft ze te chanteren of te bedreigen. Maar de politici en hun rijke “padrones” hebben niet de absolute macht. Zij kunnen geen miljoenen mensen tot iets dwingen. De Bilderbergers/NWO hebben bijvoorbeeld de komst van mensen zoals Salvini, Milos Zeman, Viktor Orban enz. niet ingeschat. Ze hebben ook niet de onrust in Europa niet vooraf ingezien die steeds groter wordt . Dus stemmen heeft degelijk wel zin, maar niet op de berg politieke vuil die wij al vanaf de 20ste eeuw op onze rug dragen. Tijd voor 21ste eeuw partijen zoals de PVV, FvD, de Duitse AfD enz.

   Geliked door 1 persoon

  • sjuad zegt:

   Vrijmetselarij Bilderberg bouwers.
   Op zich niets mis mee.
   MN op zich niets mis mee.

   Polititieke Parasieten daar schort het.

   Like

   • Tineke zegt:

    Niet met u eens heer/mevrouw sjuad.
    De vrijmetselarij en de bilderbergkliek niets mis mee?
    Dat is de schaduwregering die alles bepaald, waar de schaakstukken in het politieke veld neergezet moeten worden.

    De politieke parasieten waar het aan schort volgens u voeren het uit,en worden daar vorstelijk voor beloond!

    Geliked door 3 people

 7. Japio zegt:

  Helemaal mee eens.

  Like

 8. Jan zegt:

  VVD buigt definitief voor Kinderpardondrammers – 700 kinderen (en familie) mogen blijven
  ….
  https://tpo.nl/2019/01/29/vvd-buigt-definitief-voor-kinderpardondrammers-700-kinderen-en-familie-mogen-blijven/

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Het klootjesvolk trapt er iedere keer weer in !! De meerderheid van het volk is tegen het kinderpardon en wat doen de regenten………………….Juist ze hebben schijt aan de meerderheid, trap dat zooitje labbekakken het binnenhof uit !

  Geliked door 2 people

 10. koddebeier zegt:

  Goede video, 100% correct, maar wanneer snapt het klootjesvolk dat constant belazerd worden ??
  Stem voor de ommekeer, stem PVV.

  Geliked door 1 persoon

 11. Elisah zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/peiling-pvv-en-fvd-in-opkomst-regeringspartijen-vvd-cda-en-d66-verliezen-fors/

  Peiling: PVV en FVD in opkomst, regeringspartijen VVD, CDA en D66 verliezen fors

  Hoewel er natuurlijk geen Tweede Kamerverkiezingen aankomen komen er wel Eerste Kamerverkiezingen aan. En dat wordt zo te zien een waar festijn: in de Senaat zal de regering haar meerderheid verliezen, waardoor het opeens noodzakelijk wordt om zaken te doen met andere partijen… of om het kabinet op te blazen en nieuwe Tweede Kamerverkiezingen uit te schrijven

  Geliked door 1 persoon

 12. Wim zegt:

  Geweldig goed geobserveerd en onder woorden gebracht. Alleen zou ik niet willen spreken van ‘kiezen voor de veilige middenpartijen’. Die partijen mogen dan in de optiek van de ruggengraatloze kiezer veilig lijken, het blijken iedere keer weer levensgevaarlijke verraders van het Nederlandse volk.

  Like

 13. Elisah zegt:

  Daar gaan we weer,
  https://tpo.nl/2019/01/30/kinderpardon-vorige-week-uitgezet-armeens-gezin-wil-terug-naar-nederland/

  Kinderpardon – Vorige week uitgezet Armeens gezin wil terug naar Nederland
  Advocaat begint nieuwe procedure

  Het gezin Grigoryan, dat vorige week maandag werd uitgezet naar Armenië, gaat er alles aan doen om terug te keren naar Nederland. Hun Nederlandse advocaat is nu druk bezig met een nieuwe procedure. Dat meldt RTL Nieuws. “Dat wij zijn uitgezet is zuur en oneerlijk. De nieuwe regels geven ook ons hoop”, vertelt vader Hovik vanuit Armenië.

  Like

 14. Ruud zegt:

  Het kinderpardon; jaarlijks verkassen in Nederland, Europa en daarbuiten duizenden gezinnen met hun gewortelde!! kinderen naar andere plaatsen in binnen- en buitenland vanwege baan of andere overwegingen. Nooit komt de vraag op of dat in het licht van het kinderbelang al dan niet gewenst is. Als men daarentegen vanwege gesjoemel en oprekken van het onwettig verblijf in Nederland dreigt te worden teruggestuurd naar het land van herkomst is de wereld te klein vanwege allerlei onnozele bijkomende en verzonnen omstandigheden o.a. het z.g. geworteld zijn van de kinderen. Wat een nonsens en feitelijke oplichterij waar onze politieke elite steeds weer intuint. Klootzakken zijn het wat mij betreft, een voor een! Stem PVV of FvD, zo dat we van dit terugkerend gezeik afkomen.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Ruud; Volkomen mee eens ! Bovendien word verzwegen dat het juist kinderen zijn die zich prima aan veranderende omstandigheden kunnen aanpassen, zodat uitzetting naar hun natuurlijke omgeving totaal geen probleem is. Ze maken snel nieuwe vriendjes en – wortelen – net zo goed in hun eigen land, als ze dat ook deden alhier.

   Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  Van de 25.000 verkochte elektrische auto’s in 2018 waren er de helft Tesla’s of Jaguars I-Pace met cataloguswaardes van tussen de 80.000 en 120.000 euro.(Dat kosten ze nou eenmaal.) Het kostte de overheid 700 miljoen euro ( 0.7 Miljard) aan belastingcenten aan subsidies Per Jaar………het kostte Niet de luie overheid geld, maar wel de hardwerkende, actieve, doeltreffende , drukke, efficiënte, ijverige, krachtige, naarstige, nijverige, noeste, probate, vlijtige en bestopgeleide maar file rijdende en uitgeknepen burgers van dit land hun pensioen en een tientje per maand extra wegenbelasting voor Mark zijn afscheidsfeestje voor hij naar Brussel vertrekt……
  (eens kijken hoor 700.000.000 euro gedeeld door 25000 speeltjes) = 28000 euro gemiddeld.
  .Een Hele Goede Morgen, zegt het CDA, nu weet u waarom..

  Geliked door 4 people

 16. Thomasson zegt:

  Prima video die slaat spijkers met koppen. Wat wij kiezen zijn geen middenpartijen omdat er zijn geen links, rechts of middenpartijen. Zij verschillen in niets en hun agenda’s zijn op elkaar afgestemd (PVV en FvD achtergelaten). Hier zijn de hoofdpunten van alle agenda’s: a) links lullen en rechts zakkenvullen, b) SAMEN VOOR ONS EIGEN en laat de kiezers (dus de bevolking) de tyfus krijgen, c) Zij spelen Sinterklaas voor de EU en alle mogelijke internationale organisaties en multinationals op de kosten van de Nederlandse bevolking en hopen er later (persoonlijk) beter van te worden. Wij zijn de ezels van wie men kan en mag plukken. Voor de verkiezingen mogen de ezels – als zij braaf zijn – een klontje suiker krijgen. Kijk maar naar mijnheer Dijssel*** hij danste op twee feesten a) de EU en b) het ministerie van Financien en verkloot de boel bij beide. Nu mag hij toch verder doorgaan en de pensioenen van miljoenen Nederlanders te verkloten. Men speelt met het gedachtgoed dat de gasten zijn toch al oud. Als zij niet genoeg geld krijgen, gaan zij maar lekker vroeg dood. Goed voor de vergrijzing.

  Geliked door 1 persoon

 17. sjuad zegt:

  Ik stem iig niet, dus mag niet zeggen dat MP het schuimspanen hem goed ligt, al is dat niet moeilijk schuimen uit een en dezelfde pan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s