ISIS-kinderen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op ISIS-kinderen . . .

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Rini Stegeman zegt:

  deze “kinderen “krijgen natuurlijk ook een KINDERPARDON ………..als ze hier in Nederigland ASIEL aanvragen………….

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  “Klimaat kind” van 16, ziet er uit als10…..

  Geliked door 1 persoon

 4. Niet mee eens, want ze zeggen allemaal dat ze 18 jaar of zelfs ouder zijn….!

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Dat zelfs de Nederlandse kinderen niet eens tegen die ISIS-kinderen zijn opgewassen heeft vooral te maken met de huidige opvoedkunde waardoor veel kinderen door de oververwennerij hier en daarbuiten in watjes zijn veranderd, iets wat hier al vaker is aangekaart ! Lees daar dit artikel maar eens over:

  ‘Onze kinderen zijn verwende nesten en dat is onze schuld’

  Moeder Kimberly Valzania windt er helemaal geen doekjes meer om: onze kinderen zijn verwende nesten geworden, en we hebben ze helaas zelf zo gecreëerd.

  Ben jij er zo een? Zo’n zogenaamde helikoptermoeder die overal bovenop zit? Die alles regelt voor haar kind, nooit een gebeurtenis in zijn/haar leven mist, overal bij betrokken is en alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat hij/zij zich vooral speciaal en belangrijk voelt, met een fantastisch en rijk leven?
  Kimberly begrijpt dat best. Ze is er namelijk zelf ook één. Zo’n moeder het helemaal anders wil doen dan haar ouders vroeger, die geen idee hadden waar hun dochter eigenlijk precies mee bezig was in haar leven. Maar, schrijft ze op ScaryMommy, we hebben het, eigenlijk goedbedoeld, juist helemaal verkeerd aangepakt.
  Betrokkenheid is goed, maar we zijn er totaal in doorgeslagen. En nu zijn onze kinderen verwende nesten geworden die nauwelijks kunnen functioneren in deze maatschappij. Dat komt volgens haar vooral hierdoor:

  1. We onderhandelen erg vaak met onze kinderen. “Als je je lief gedraagt, krijg je iets lekkers.” En wanneer je kind zich daar niet aan houdt: “Goed, je krijgt nog één kans om te luisteren.” Wat er natuurlijk altijd meer worden.
  Zo luisteren onze kinderen natuurlijk nooit meer naar hun ouders of naar anderen.

  2. We ruimen vaak hun kamers op in hun plaats. Omdat we het gewoon niet meer aankunnen, de zooi en vuile was, maar onze kinderen toch toestemming hebben gegeven met vriendjes af te spreken of een film te kijken.
  Bovendien: als je het zelf doet, gebeurt het tenminste. Sukkels die we hierdoor zijn geworden. En nu weten onze kinderen niet beter dan dat een ander hun zooi wel voor hen opruimt.

  3. We dragen hun tassen in hun plaats. Omdat ‘ie tenslotte zo zwaar is, arm schaap, met al dat huiswerk erin. Alsof hij/zij hem zelf niet even uit de auto kan tillen als hij/zij er al de hele dag mee op school heeft rond gezeuld. Je bent uiteindelijk toch geen pakezel?

  4. We vragen steeds vaker wat ze ’s avonds willen eten. Is jou dat vroeger óóit gevraagd? Je at gewoon wat de pot schafte, laat staan dat we de keuze kregen of we uit eten wilden of gewoon zelf zouden koken.

  5. We laten de plannen van de kinderen tussen de onze komen. “Nee, we kunnen niet komen, want Pietje heeft een wedstrijd.” Wat natuurlijk prima is, want daar willen we zelf graag bij zijn. Maar moeten we echt ons eigen leven on hold zetten, als we ook prima eens een wedstrijd kunnen missen?
  Daar krijgt je kind heus niks van ofschoon deze kinderen ook niet altijd kunnen winnen zijn deze wedstrijden, iets wat veel ouders graag zien.

  6. We willen gewoon dat ze vrijwel altijd gelukkig zijn. Maar een keer níet gelukkig zijn omdat je je zin niet krijgt, is juist goed voor kinderen. Ze moeten leren dat het leven niet alleen om hen draait of rozengeur en maneschijn is.
  Daar krijgen ze namelijk karakter van, door tegenslagen.

  7. We vormen totaal geen front met onze partner. Mag het niet van mama? Vraagt je kind het toch lekker aan papa. Vind je het gek dat je kind jullie tegen elkaar uitspeelt, als jullie samen niet één lijn willen trekken?

  8. We geven onze kinderen geen taken en verantwoordelijkheden meer. Als je kind de tafel niet dekt en afruimt, de vaatwasser niet inruimt of de hond niet uitlaat, zou hij/zij potdorie huur moeten gaan betalen.
  De kinderen zullen uiteindelijk helemaal niet meer voor zichzelf kunnen zorgen.

  9. We bedenken allerlei smoesjes voor hun slechte gedrag of cijfers. “Ach, hij was zo moe.” “Ze had honger.” “Hij kon zijn huiswerk niet maken door voetbaltraining.” Hallo, zonder discipline wordt het nooit wat met de arbeidsethos van je kind.
  Kinderen kunnen tenslotte niet alles foutloos doen en zijn ook niet maakbaar of perfect.

  10. We gaan steeds in discussie met hun leraren en trainers. Prima dat je je kind verdedigt, maar een kind moet ook leren om voor zichzelf op te komen, én zijn meerdere te respecteren.
  O, en als de leraar zegt dat je kind een luie werkhouding heeft: geloof dat dan gewoon. Hij heeft het best voor met je kind. Want je moet niet altijd verwachten dat kinderen zich op andere plaatsen zich precies gedragen zoals thuis.
  Ze mogen op andere plekken namelijk niet alles.

  En kijk inderdaad maar eens naar een deel van deze (kind)generatie die zich in het openbaar zo lamlendig gedraagt bij demonstraties of als spreekbuis dienen voor allerlei organisaties!
  Ze zijn vaak ontzettend slordig geworden, hondsbrutaal, ze lijden aan het ‘Huilus-aanstelleritus-syndroom’ omdat ze gewoon hun zin willen doordrijven, kennen soms helemaal geen dankbaarheid meer naar degenen die hen goedbedoeld hebben vertroeteld en willen zelfs niet eens meer naar hen luisteren!
  Als de ISIS-kinderen erachter kwamen hoe deze eindgeneratie is opgevoed dan is het nog maar de vraag of de eersten nog met hen hadden willen ruilen! Ik in ieder geval nog voor geen 1000 jaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s