Eis van Scholz naar belastingverhogingen is een brutaliteit tegenover de burgers!

screenshot_154

Olaf Scholz (SPD) wil belastingen enorm verhogen: Verhoging van belastingen een brutaliteit tegenover burgers!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De eis van de Duitse minister van Financiën Olaf Scholz (SPD) is een grove brutaliteit tegenover de burgers en belastingbetalers. Sinds jaren kennen de staatsinkomsten slechts één richting: naar boven. In dertien jaar Merkel-regering zijn de belastinginkomsten van de staat, de deelstaten en gemeenten met 78% gestegen, het gemiddelde bruto-inkomen echter maar met 38%.

Van de burgers werden alleen vorig jaar al tientallen miljarden euro teveel ingepikt en gebunkerd in plaats van deze aan hen terug te geven. Wie in zo´n situatie nog meer belastingverhogingen eist, heeft het contact met de realiteit verloren en beschouwt de burgers alleen nog maar als melkkoe.

Meneer Scholz kan blijkbaar niet genoeg krijgen van het geld van de burgers. Nu al leveren de Duitsers via belastingen en premies meer dan de helft van hun zuur verdiende geld bij de staat in. In plaats van de staatsuitgaven nog verder op te blazen, moeten ze juist verminderd en tot het wezenlijke beperkt worden.

Wat er op dit moment moet gebeuren, is niet de belastingen verhogen, maar solidariteitstoeslag weg, premies naar beneden, koude progressie afschaffen. Van de “grote coalitie” van de rode en zwarte socialisten is er op dat gebied blijkbaar niets meer te verwachten. Adenauer had gelijk: het enige wat sociaaldemocraten van geld begrijpen, is dat ze het van andere mensen willen hebben.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Overheid, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Eis van Scholz naar belastingverhogingen is een brutaliteit tegenover de burgers!

 1. Claudia M. zegt:

  Loonslaaf is ook van toepassing en het is hier net zo erg!

  Like

 2. Pingback: Eis van Scholz naar belastingverhogingen is een brutaliteit tegenover de burgers! | eunmask

 3. Yvonne zegt:

  Met acties dat hele land platleggen, OV ,winkels enz ze denken die achterlijke burgers kunnen we alles bij flikken ze mompelen even en betalen braaf, net zoals hier met hier en daar paar % meer btw te verhogen,betalen zullen we
  Maar kom niet aan hun portemonnee waarom zij wel aan die van ons? Ik heb weer paar rekeningen van rond de 400.00 euro

  Like

 4. flo zegt:

  Allemaal voor de ausländer, kan niet anders!
  Dus: ausländers RAUS, ook hier!!

  Like

 5. Let op, de grote tsunami van Afrikaanse landen moet bekostigd worden en op de burger verhaald worden. De staat zal niets betalen…..dus ook Nederland is straks de klos….! Let op de volgende begroting Prinsjesklotendag….!!!

  Like

  • kampersrene zegt:

   Inderdaad De melkkoeien zijn de brave hardwerkende Duitse burgers die gemolken worden door mutti Merkel en haar regering.om een troep getaanden en negers alles te geven wat hun hartje lust Laten we hopen voor Nederland dat die uitbundige lach van Rutte plaats maakt voor een zure smoel

   Like

 6. Cathja zegt:

  Mevrouw Weidel heeft feitenkennis, terwijl dit bij veel anderen ontbreekt. Ze slaat steeds de spijker op zijn kop.
  Een geweldige vrouw, waarvan er veel meer zouden moeten zijn in de politiek. Dan zou met name de politieke situatie bij onze oosterburen er niet zo miserabel voorstaan!

  Like

 7. Peter zegt:

  Gelukkig hebben we de beelden nog ,dat die leipkezen met borden stonden ,welkom ,wir schaffen das .ze hebben nog niet door daar dat het echte feest niet eens begonnen is .Socialisten weten niet wat verdienen is ,maar hoe ze het moeten afpakken beter als geen ander .

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Het lijkt alsof Olaf Scholz en zijn bende (anders kan men de coalitie van SPD en CDU niet noemen) leven in het wereldje van Marie Antoinette; als ze geen brood meer hebben, dan eten ze toch gebak? Paar dagen geleden zag ik op de zender ARTE interessant programma over het linkse extremisme in Duitsland. De makers van dit programma schetsten een alarmerende politiek toestand in dat land. Het programma werd laat in de avond uitgezonden; kennelijk met de bedoeling om niet al te veel mensen te alarmeren. De burgers moeten gaan slapen met het idee dat alles nog goed functioneert en de staat waakt op ze. De toestand waarin Duitsland nu verkeert, is bijna dezelfde als in de Weimar Republiek; inclusief de gestaag groeiende chaos. De bewegingen behorend tot Links extremisme zoals de Zwarte Blok, Antifa enz. zijn overgegaan tot excessief geweld die bijna dezelfde mate heeft als de RAF van de jaren ’70 en begin jaren ’80. Het enige dat ze nog niet deden, is politieke moord en politieke ontvoeringen. Kennelijk hebben ze dat nog niet gedaan, omdat ze nergens heen kunnen vluchten. De “helden” van de Rote Armee Fraktion, kregen destijds logistieke hulp van de DDR en ze konden ook makkelijk (via derde landen) erheen vluchten als de grond te heet onder hun voeten werd. De links extremistische jongens strijden tegen de staat en burgers die aan de zijkant staat, door plegen aanslagen op Nutsbedrijven en zelfs tegen Duitse vervoerbedrijven. Er werden al aanslagen gepleegd tegen spoorbedrijven. Een tijdje geleden werd schade gebracht aan een kabel die de elektriciteitsvoorziening voor een deel van Berlijn voorziet. Mensen zaten urenlang zonder stroom. Er werden in het programma ook schrikbarende beelden uit Hamburg getoond (tijdens de G20 conferentie van juli 2017). De Duitse politie moet het opnemen tegen Islamitische terreur, links extremisme, rechts extremisme en zwermen van criminele vluchtelingen en tegen de groeiende gewone criminaliteit (bijna 100% allochtone criminaliteit). In zo’n situatie probeert men de rust in het land te houden; wat er nog van over is Maar dat kan men niet van de politici van traditionele partijen te verwachten. Ze hebben ze gewoon niet alle op een rij. .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s