“KINDERPARDON” . . .

screenshot_153

Rutteland: Voor Nederlandse kinderen is er geen pardon, velen leven in armoede, gaan met honger naar school, geen cadeau op verjaardag of 5 december En buiten zijn ze het doelwit van allochtone jeugdbendes die jacht maken op blanke kinderen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “OVC 16“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Barbarisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Patriottisme, PVV, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op “KINDERPARDON” . . .

 1. ruud beijer zegt:

  Helaas allemaal eigen schuld. De ouders stemmen graag op partijen die voor de islam en de asielparasieten zijn.Dit is het resultaat. Is uw kind al gepakt?Kwestie van tijd stelletje wegkijkers.Pvvers kijken niet weg. Wij zetten de asielparasieten uit. Wij verbieden de islam in Nederland. Stem 20 maart op de PVV.

  Geliked door 2 people

  • Taljaard zegt:

   Maar, maar….
   Dat is toch niet fatsoenlijk, menselijk, empathisch en solidair?
   Daar zijn die jonge oudertjes hun hele leven, vanaf het moment dat ze taal konden begrijpen, via de TV, het onderwijs en de media, mee volgepompt.
   Onder de goedkeuring en met de medewerking van hun ouders, bij wie de pedagogische beginselen van de marxist Benjamin Spock er zijn ingeramd. En die vanaf pakweg 1965 op dezelfde manier door de treurbuis en de kranten zijn gehersenspoeld.
   Want, wanneer je wilde DEUGEN, dan moest je ”progressief” en links en socialistisch zijn.

   Hun grootouders dachten er vaak heel anders over.
   Maar dat is een generatie, de generatie die NIET mentaal is verpest door het culturele marxisme van de Frankfurter Schule, die nu nagenoeg is uitgestorven.
   En slechts een minderheid van de huidige Nederlandse autochtone bevolking, die na de jaren `50 geboren is, is hier niet door misvormd. Of in staat geweest deze programmering te doorzien en er afstand van te nemen.
   Behoor zelf tot een kleine minderheid, waar vroeger als kind en adolescent geen TV in de huiskamer stond. En kan eenieder verzekeren dat dit heel wat scheelt in de mate van hersenspoeling en mentale programmering!

   Like

 2. Helena zegt:

  Zeker weten!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Bastiaan2000 zegt:

  De jacht van allochtonen op autochtone kinderen, maar ook op volwassenen is niet van de laatste jaren. Als kind werden wij al door groepjes. -zij in groepen wij meestal alleen- bedreigd en in elkaar geslagen. Toen mocht je ook niets zeggen, want jij was schuldig, lees de SamSam maar ( heel, heel erg links schoolblaadje, bestaat dat nog), vertelden ze jou dan.

  De deugers van toen, zijn nog starder geworden. Ze kunnen ook niet terug, als een indivudu dat doet, met bijvoorbeeld een documentaire, of gewoon feiten benoemen in de groep ligt hij of zij eruit. Dan is die persoon de vijand en moet kapot, op welke manier dan ook. Lijkt wel een beetje op de islam, ook daar mag je niet uit op straffe van dood of oid.
  Ik vraag mij af of die oorlog er gaat komen, de haat die links gecreeerd heeft zit diep. De opruierij naar nu bijvoorbeeld, schoolkinderen mtv het klimaat ( laat de economie maar klappen, de wereld moet gered worden).
  Maar is het eigenlijk ooit wel eens anders geweest in de wereldgeschiedenis. Of lijkt dat maar zo.

  Geliked door 1 persoon

 4. Daan Kranenburg zegt:

  Re. Ruud Beijer 17.56h Allemaal eigen schuld. (helaas laat ik weg want de meesten krijgen gewoon waar ze om gevraagd hebben met het rode potlood,) Ja de ouders stemmen graag op partijen die voor de islam en de asielparasieten zijn. Ben bang dat dit op 20 maart weer zo zal gebeuren en Nederland op de zelfde weg weer doorgaat.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: HET ECHTE KINDERPARDON! | eunmask

 6. RottenPikwick! zegt:

  Kinderen hebben veerkracht, die redden zich heus wel in hun nieuwe / oude vaderland. Maar daar moet je niet mee aankomen bij die Onnozele Hypocriete Wereldvreemden van Het Binnenhof. Ongegeneerd makkelijk scoren met barmhartigheid op kosten van de Belastingbetaler, afgejat geld van spaarzame ouderen, staat hoog in het vaandel. Een wijsneus zei lang geleden; ‘Barmhartigheid is de achillespees van de westerse / gristelijke beschaving’! Zeg maar gerust, de ondergang!

  Geliked door 3 people

 7. Joop zegt:

  Ter opfrissing van uw geheugen.

  Waarde heer Dijkhoff,

  U heeft de plaats van Joop den Uyl overgenomen.

  Er komt een ruime regeling voor gewortelde kinderen die eigenlijk geen recht hebben op verblijf.

  Lees ik dit nou goed ??

  Kinderen die eigenlijk geen recht hebben op verblijf.

  Het moet niet nog gekker worden, want dat is het al.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Alles heeft te maken met opvoeding .Wij zijn opgevoed met Christelijke deugden ,ge moogt niet dit en dat…De getaanden zijn opgevoed met het tegenovergestelde of Allah-opvoeding. Ze zijn geen kl… waard ….als wij willen overleven moeten wij iets doen aan die zogenaamde getaande en neger naastenliefde

  Like

 9. Elisah zegt:

  Kinderen in Nederland!
  https://www.famme.nl/doorverhuizen-uit-huis-geplaatste-kinderen/

  Een veilig thuis: stop het doorverhuizen van uit huis geplaatste kinderen
  Rachelle Abbas 24 jan 2019 Kids
  Verhuizen van opvang naar opvang, naar opvang, naar opvang. Voor duizenden in Nederland is dat de realiteit. Zij hebben geen thuis, zij kunnen niet meer thuiskomen en worden continu doorverhuisd van opvang naar opvang.

  Dat vele doorverhuizen zorgt ervoor dat kinderen steeds verder getraumatiseerd raken, maar het zorgt er ook voor dat ze nauwelijks toekomstperspectief hebben en het draagt ook niet bij aan de ontwikkeling. Dat moet stoppen.

  Like

 10. Pietersen zegt:

  En voort leven wij, van pardon naar laatste pardon, naar echt, heus waar, het ‘allerlaatste pardon’.
  Over afzienbare tijd de legalisering van alle illegalen in de bad bed en brood opvang in Amsterdam, en dit is geen leugen.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   En als het, echt, heus waar, aller-allerlaatste kinderpardon achter de rug is, dn noemen we het voortaan anders. Dan spreken we niet meer over kinderpardon, maar over verblijfsdispensatie of zoiets. Geloof me, hoofdman Rutte en zijn 40 rovers bedenken wel wat. En hij zal het hartelijk lachend brengen, zoals iedere keer dat hij ons beloog of belazerde. En de Kamer, gehoord de beraadslagingen gaat over tot de orde van de dag.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ten aanzien van het “kinderpardon” heb ik het volgende zitten denken. In verschillende TV-shows komen kinderen opdraven, hoofdzakelijk om de communis opinio te masseren, zodat we het toch allemaal wel erg zielig vinden. Maar wie er echt zouden moeten zitten zijn de ouders en de asieladvocaten. En dan niet om te zeggen dat we zo met hen meeleven, maar om te vragen waar ze in vredesnaam mee bezig zijn. Want het gaat niet alleen om hun eigen leven, maar ook dat van de kinderen.
  Tot nu toe is het zo dat als de ouders één procedure helemaal uitgemolken hebben, ze automatisch weer een advocaat krijgen beschikbaar gesteld voor de volgende procedure. Dit moet afgelopen zijn. Eén procedure tot in laatste instantie verloren: einde (gratis) rechtsbijstand. Dan zullen de advocaten niet meer zo happig zijn om die zaken op zich te nemen.
  Een andere overdenking. We zijn het er wel over eens dat het niet de schuld is van de overheid, als kinderen die hier geworteld zijn, moeten worden uitgezet. Het is de schuld van de ouders, die het vaak moedwillig zover laten komen. Dat komt in mijn ogen neer op geestelijke/mentale kindermishandeling. Je kinderen met opzet in langdurige spanning en onzekerheid brengen en ze inzetten als pionnen in de asielstrijd.
  Die ouders kunnen voor de keuze worden gesteld: óf u gaat terug met uw kinderen, óf de kinderen blijven hier, maar dan wordt u per direct wegens kindermishandeling uit de ouderlijke macht ontzet. En uzelf dient dan alsnog onmiddellijk het land te verlaten.
  Dit is een soort salomonsoordeel, maar zal, net als het oorspronkelijke salomonsoordeel, zijn uitwerking niet missen. Geen moeder wil haar kind in tweeën gehakt zien. Als ouders kunnen kiezen tussen het land verlaten of hun kinderen verliezen, zullen ze mét hun kinderen het land verlaten. Doel bereikt.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Iedere woord dat hier wordt geschreven, is waar als een Amen in de kerk. Echter, als men over Kinderpardon wordt geschreven, is er toch een verschil tussen kinderen die onder het pardon vallen. Van kinderen zoals Lilli en Howick of de Armeense kinderen die nu in de Haagse kerk zitten, hoeft niemand zorgen over te maken. Lilli en Howick en de andere Armeense kinderen, zouden hun school afmaken, verder studeren of een nuttig vak beoefenen. Zij zouden een positieve bijdrage leveren aan de Nederlandse samenleving. Maar wat kan de Nederlandse samenleving verwachten van moslim en Afrikaanse kinderen? Gevaar voor de veiligheid? Criminaliteitsproblemen? Is de zielige moslim kindje van vandaag niet de Jihadist- of de aanslagpleger van morgen? De toekomstige verkrachter of degene die voor de gezelligheid een pistool tegen het hoofd van een agent drukt? https://www.omroepwest.nl/nieuws/3762445/Man-die-agent-pistool-op-hoofd-zette-niet-onderzocht-wachttijd-is-te-lang Waarom heeft Nederland deze soort kinderen en hun (meestal parasieterende ouders) nodig? Veel ouders van deze kinderen zijn al tijdens hun afwachting van hun status- of kort daarna bezig met criminele activiteiten. Vraag iedereen die in een achterstandswijk in de grote steden woont, over het aandeel van vluchtelingen in georganiseerde criminele bendes. De moslims spreken altijd over Dar el Salaam (Huis van de Vrede; waar moslims wonen) en Dar el Harb (Huis van de Oorlog waar wij de “Ongelovigen” wonen). LAAT ZE MAAR LEKKER NAAR HUN HUIZEN VAN VREDE OPROTTEN!. Wij hebben ze niet nodig: hoe zielig ze ook zijn.
  WEG ERMEE!

  Wat de Nederlandse samenleving nodig heeft, is het recht om veilig in eigen land te mogen leven. Dat recht is van te veel mensen afgepakt. Tijd voor een ommekeer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s