“Sea Watch 3” aangemeerd in de haven van Catania – NGO vreest juridische vervolging in Italië

screenshot_155

De “Sea-Watch 3” in de Siciliaanse havenstad Catania.

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De smokkelhulp boot “Sea Watch 3” is aangemeerd in de haven van Catania. De 47 passagiers aan boord, die door eigen schuld in nood kwamen en voor de Libische kust werden opgepikt, hebben hun doel bereikt en de shuttle service over de Middellandse Zee heeft weer uitstekend gefunctioneerd.

politikstube

Maar heel weinig Europeanen willen dat het NGO-schip – en niet alleen dit – eindelijk in beslag genomen en aan de ketting gelegd en de bemanning voor de rechter gesleept wordt. Dat vreest waarschijnlijk ook de hulporganisatie “Sea-Watch”, want de officier van justitie Carmelo Zuccaro uit Catania geldt als hardliner, die rigoureus optreedt tegen NGO´s.

Zeit Online” van 31-01-2019:

Het reddingsschip van de Duitse hulporganisatie Sea-Watch heeft aangemeerd in de haven van Catania. In Catania vreest de Berlijnse hulporganisatie echter een juridische vervolging in Italië. “De ´Sea-Watch 3´ werd naar Catania gedirigeerd. Weg van een veilige haven, naar een stad wiens officier van justitie bekend staat om zijn agenda tegen NGO´s”, twitterde Sea-Watch. “Of dat geen politieke zet is, weten we niet. We hopen het beste en bereiden ons op het ergste voor.”

Officier van justitie Carmelo Zuccaro uit Catania had meermaals een onderzoek ingesteld tegen NGO´s. In 2017 liet hij het Duitse reddingsschip “Iuventa” aan de ketting leggen. Destijds was de beschuldiging hulp aan mensensmokkel. Dit werd echter nooit bewezen. Ook een schip van de Spaanse NGO “Open Arms” had hij tijdelijk in beslag laten nemen, en hij beschuldigde de hulporganisaties “SOS Méditerranée” en “Artsen zonder Grenzen” ervan met hun schip illegaal gevaarlijk afval in Italië te hebben gestort.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Sea Watch 3” aangemeerd in de haven van Catania – NGO vreest juridische vervolging in Italië

 1. Zogenaamde drenkelingen direct voor de Libische kust opvissen en niet terug naar Libië brengen is bewuste mensensmokkeltransport. Direct de kapitein en de NGO oppakken en vervolgen, beslag leggen op het schip met Nederlandse vlag.
  Kijken of Pinokkio zich nog flink houdt.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Neem dat NGO tuig gevangen en gooi de sleutel weg !!

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…hij beschuldigde de hulporganisaties “SOS Méditerranée” en “Artsen zonder Grenzen” ervan met hun schip “illegaal gevaarlijk afval” in Italië te hebben gestort.”

  Zo kun je een lading illegalen ook noemen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 4. Rapunzel zegt:

  Het is volstrekt idioot waar dat Seawatch mee wegkomt. Ook hier weer een reuze rode kruis partytent, 3 ambulancebussen alsof het niks kost. Voor een stel islamitische negers in de bloei van hun leven die niks mankeren. In Spanje zijn ze al zo achterlijk dat ze die parasieten een fleece deken omhangen, al zijn ze kurkdroog en loopt het Spaanse personeel in korte mouwen.
  Of nog gekker, ze rollen ze in aluminiumfolie!
  Trouwens het aller-aller-aller-achterlijkste op dit gebied zag ik eens op een foto van een “rechtbank” in Zweden. Een islamitische verkrachter/moordenaar zat daar IN EEN DEKEN GEHULD waar gewoon verwarming is en de advoclowns en het rechtbankpersoneel gewone kleding droegen.
  Echt hoor, zo debiel denken ze dat wij zijn, gooi er een deken over of rol ze in aluminiumfolie en dan krijgen de mensen wel medelijden met dat tuig van de richel.

  Die taferelen doen me altijd denken aan de film ET uit de jaren 80, als hij in een fietsmandje zit met een deken erover. Nu was die ET wel net zo lelijk, maar die donderde tenminste wel weer op naar huis! ET phone home!

  Dan doen die Seawatch parasieten niet hoor. Ja, wel phone home: “Kom ook! Het is hier geweldig! Alles graties! Hoeren neuken, nooit meer werken!”

  Like

 5. Peter zegt:

  Dit had de Nederlandse regering gelijk moeten doen, maar zo links als de pest, alles en iedereen het land in laten ,pardon erdoor jassen ,in Italie hoop ik dat ze die boot laten zinken .

  Like

 6. Marc zegt:

  Als het goed is, levert dat die lui dertig jaar cel op!

  Geliked door 1 persoon

 7. henk zegt:

  Lekker al die vieze ziektes hier weer in de EU zoals schurf en tuberculose en wat er nog meer gaat komen !

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Juristen willen Salvini omdat illegalen niet toe wil laten

  A court in Sicily ruled on Thursday that Italy’s far-right Interior Minister Matteo Salvini can be charged with kidnapping after he prevented refugees from disembarking from an Italian coast guard ship in August. “I confess,” Salvini said in a video posted to his Facebook page, “there is no need for a trial. It’s true, I did it and I’d do it again.”

  “I risk 3 to 15 years in prison for blocking illegal landings in Italy. I have no words,” wrote Salvini…

  https://www.dw.com/en/italy-court-rules-far-right-leader-salvini-can-be-charged-with-kidnapping/a-47224819

  Like

 9. Jan zegt:

  Gewoon daad stellen wat dat schip betreft

  Like

  • fleckie zegt:

   ZDF tt. 126 , TRAGODIE. IM. MITTELMEER: VIELE VERMISSTE. NACH. BOOTSUNGLUCK……..NACH einem Bootsungluck vor der Tunischen Kuste. befurchtet. die. Internationale ORGANISATION fur MIGRATION ( IOM) Dutzende Tote.
   Vier Migranten seien am Mittwoch von Fischers gerettet worden, sagte IOM- SPRECHER FLAVIO. DI. GIACOMO.
   Wie der Rote HALBMOND aus dem Tunischen MEDENINE mitteilte, sei einer der Geretteten inzwischen verstoren. Nach auskunft der Uberlebenden hatten sich insgesamt mehr als 80 Personen an Bord des Bootes. befunden. ……………………<~<~<~<~<~<~<~
   Fleckie: dat is altijd het risico als MEN in een boot( je) stapt. !!!!!! ( OF…….is het een of andere STRATEGISCHE. ZET, om het in EUROPA. BINNENDRINGEN van ‘ONUITGENODIGDEN’. te. TOLEREREN??!!….?………. Tegenwoordig kan men van ALLES. verwachten……..om HUN zin door te drijven , …….( wat dat betreft ben ik heel wantrouwend, …; de sluwheid onderkennend!!!……………………<~<~<~<~<~<~<~

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s