“Zorgen om openbare veiligheid” – Italiaanse minister van Verkeer kondigt ban voor NGO-schepen aan

screenshot_157

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de smokkelhulp boot “Sea-Watch 3” in Catania heeft aangemeerd en de 47 passagiers eindelijk hun doel hebben bereikt, wil Italië zich waarschijnlijk niet langer bij de neus laten nemen door de “zeenood activisten”, die om de zoveel weken hetzelfde toneelstuk opvoeren.

politikstube

Kronen Zeitung” van 31-01-2019:

Na dagenlang touwtrekken gaf de Italiaanse regering toestemming aan het reddingsschip “Sea-Watch 3” om aan te meren. Maar kort daarna kondigde de Italiaanse minister van Verkeer, Danilo Toninelli (foto), die verantwoordelijk is voor de Italiaanse havens, een “ban” voor NGO-schepen om redenen van de openbare veiligheid aan.

Sea-Watch zou het internationale zeerecht niet gerespecteerd hebben, bekritiseerde de toppoliticus van de populistische Vijfsterrenbeweging in een radio-interview. “Is het normaal dat een NGO-schip vrij voor Libië verkeert en alleen beslist waar de migranten naartoe gebracht moeten worden?”, aldus Toninelli. De bemanning van de “Sea-Watch 3” zou de migranten naar Tunesië en niet naar Sicilië hebben moeten brengen, zei de minister.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Criminaliteit, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Linkse Kerk, NGO´s, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Zorgen om openbare veiligheid” – Italiaanse minister van Verkeer kondigt ban voor NGO-schepen aan

 1. Ruud zegt:

  Piraten levenslang de cel in.

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Tóch weer door de knieën gegaan !
  Zo win je nooit de strijd .

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk Beije zegt:

  Deze mensen smokkelaars op pakken en 30 jaar de cel in !

  Geliked door 1 persoon

 4. Ronald zegt:

  Het beste is natuurlijk deze mensen meteen terugsturen! Als ze geen identiteitspapieren hebben helemaal….terug naar Libië! Al deze zgn. asielzoekers moeten terug als de landen van herkomst veilig zijn! Keihard optreden en CONSEQUENT zijn!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Stoere woorden maar intussen zijn ze toch weer aan land gelaten.
  Ze pikken ze enkele mijlen uit de kust op en varen vervolgens honderden mijlen om ze aan land te zetten, als het werkelijk om redden zou gaan dan kies je de kortste weg om ze in veiligheid te brengen, Libië dus want daar waren ze vlakbij.
  Geen geschikte haven? Dan enkele honderden meter uit de kust op de aanwezige reddingsboten zetten en het leed is geleden.
  Maar het gaat niet om ‘redden’ zoveel mag wel duidelijk zijn, ze zijn een verlengde van de mensensmokkelaars en dus misdadigers.

  Geliked door 1 persoon

 6. Herk zegt:

  Waarom nu eens een keer gewoon doen, en niet door schuiven die veroveraars. Terug sturen, en massaal! Dat is het signaal dat helpt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s