CARTOON

screenshot_164

Klimaatwetenschap. Afkoeling is de nieuwe opwarming!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", achterlijkheid, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON

 1. Hovawart zegt:

  De volgende klimaateis zal wel over ademhalen gaan, of het uitstoten van methaangassen na een lichte lunch of zware maaltijd, ze kunnen tegenwoordig alles verkopen, men trapt toch overal in…….met de ogen geopend.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   De klimatologen en hun handlangers zijn bezig om het klimaat naar de belastingbetalers toe zo te veranderen dat de goegemeente het accepteert om belasting te betalen over de door hen uitgeademde co2. Dat wordt dan berekend per liter middels een long in houdstest, vermenigvuldigd met het aantal uitademingen per 24 uur. Ook wordt er onderscheid gemaakt tussen sporters en niet sporters. Sporters verbruiken meer zuurstof en ademen dus meer co2 uit. Daar moet dus belasting over betaald worden. Denk niet dat ik gek ben want er zijn nu al van die klimaatgeschiften die dit soort dingen propageren. Uiteraard moet daarvan een administratie worden gevoerd, dus al weer ambtenaren erbij.die registreren, een directeur die de zaak runt en een toezichthoudend orgaan met voorzitter en bijzitters en stilzitters ( dat zijn lui die alleen op papier meedoen voor de vergoeding). Ik zou het bijna het beroepscollege vergeten waar je in beroep kan gaan als er verkeerd gemeten wordt. Dat college gaat bestaan uit gesjeesde politici (zoals de voormalig burgemeester van utrecht, Aleid Wulfsen die nu iets doet met kamperen geloof ik. Maar zoiets gaat het worden.

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Dat heb ik ook al eens uit de mond van één van de weermannen van het KNMI gehoord. Die had geen feestmuts op maar volgens mij was hij net zo gek.

  Geliked door 1 persoon

 3. M. zegt:

  Bijna iedereen snapt gelukkig wel dat het vullen van de bankrekening van een paar elite zwendelaars en het legen van uw burger bankrekening het klimaat enorm zal verbeteren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  We kunnen binnenkort wel tromgeroffel verwachten, van de Linksche Looney Brigade die hun eigen trom slaan over hun aanpak van de klimaatverandering, namelijk dat door hun methode de aarde nu is doorgeslagen in een diepvriesperiode, met tegenvallende oogsten en overstromingen in het verschiet, (maar dat nog even buiten beschouwing gelaten totdat ze daar ook een zondebok voor hebben gevonden)……..Typisch Linksch Gedrag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s