“De Duitse regering vervolgt vrienden van Israël, geen antisemieten”

Screenshot_178

(Vertaling: E.J. Bron)

Beatrix von Storch (AfD) in de Israëlische pers

De bekende Israëlische radiozender Arutz Sheva 7 (“Kanaal 7”) is een voorbeeld voor de Duitse media wat betreft eerlijkheid en waarheid. De Israëli´s berichten uitvoerig over het politieke misbruik van de Binnenlandse Veiligheidsdienst tegen de AfD en gebruiken als kop: “De Duitse regering vervolgt vrienden van Israël, geen antisemieten”.

pi news (2)

En verder: “De nieuwe chef van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst, Thomas Haldenwang, kondigde aan te onderzoeken of hij de pro-Israëlische AfD wil laten observeren, die racisme, vreemdelingenhaat en antisemitisme wordt verweten. De geheime dienst negeert echter duidelijk antisemitisme van een andere kant.”

Zo krijgt Beatrix von Storch, die in conservatieve kringen in Israël ook bekend is door haar pro-Israëlische houding uit haar tijd in het Europees Parlement – daar heeft ze de parlementaire groep “Vrienden van Judea en Samaria” ter bestrijding van de Europese BDS-wetgeving opgericht – uitvoerig het woord.

“Helaas heeft de Binnenlandse Veiligheidsdienst zijn rapport van 442 pagina´s niet gepubliceerd, waarin verklaard wordt waarom de AfD als zogenaamde bedreiging van de democratie wordt beschouwd. Het rapport werd echter stiekem doorgespeeld aan meerdere linkse media zoals de “Tagesspiegel” en de “Süddeutsche Zeitung”. De reden daarvoor is een politieke gedienstigheid van de Binnenlandse Veiligheidsdienst en zijn nieuwe chef Thomas Haldenwang tegenover de Duitse regering. Dit optreden moet iedereen verontrusten die zich zorgen maakt over de radicale islamitische terreur en de veiligheid van de Joden en christenen in Duitsland.”

Zo schrijft ze, net zoals hier in het Duitstalige artikel:

Laten we dus vasthouden: Een journalist van de niet als bijzonder AfD-vriendelijk bekend staande WDR stelt vast dat het in de moskeeën gebruikelijk is om op te hitsen tegen Joden en christenen. Hij citeert uitspraken van deskundigen van de Binnenlandse Veiligheidsdienst, dat dit van toepassing is op alle moskeeën en dat de Binnenlandse Veiligheidsdienst zich alleen bezighoudt met enkele extreme gevallen. Dat gebeurt in een tijd, waarin de Joden in Duitsland steeds vaker het slachtoffer van aanvallen door moslims worden. Vooral het islamitisch antisemitisme leidt ertoe dat Joden in Duitsland geen keppeltje in het openbaar meer durven dragen. Met het oog op deze bedreigingen appelleer ik in mijn toespraken aan de Binnenlandse Veiligheidsdienst om in het kader van zijn opdracht tegen grondwet-vijandige preken en de oproep tot haat tegen christenen en Joden in moskeeën op te treden.

En wat doet de nieuwe chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst Haldenwang? In plaats van islamisme en islamitisch antisemitisme te bestrijden, veroordeelt hij openlijk de eis, om op te treden tegen ophitsende en duidelijk grondwet-vijandige uitlatingen, zelf als grondwet-vijandig. Als het allemaal niet zo treurig was, zou het bijna grappig zijn. Het is echter treurig, omdat Haldenwang zodoende de Binnenlandse Veiligheidsdienst tot beschermende macht van islamisme en islamitische antisemitisme om-functioneert, dat hij eigenlijk zou moeten bestrijden…

Toda Raba (Bedankt) Arutz Shva 7!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op “De Duitse regering vervolgt vrienden van Israël, geen antisemieten”

  1. Republikein zegt:

    Geliked door 1 persoon

  2. Jan zegt:

    Als ik de tekst lees moet ‘geen’ in de kop ‘níet’ zijn, immers, de antisemieten worden met rust gelaten

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s