De engelen des doods . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Europa, Merkel, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op De engelen des doods . . .

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Gezamenlijk komen de engelen des doods nog niet in de buurt van de islam. Die heeft tussen de 275 en 300 miljoen moorden op haar geweten. Als we ze de kans geven om Europa in te palmen zal het aantal moorden enorm stijgen. Klaarblijkelijk is dat nu juist wat vele regeringen onder leiding van de E.U. graag willen.

  Like

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik mis in dit lijstje namen als: Julius Caesar, Karel de Grote en Napoleon. Die hebben ook voor hun eigenste eer en aanzien massa’s mensen de dood ingejaagd.
  Menslevens tellen blijkbaar niet voor machthebbers !!!
  Hoe meer doden de machthebber op zijn naam kan schrijven, hoe meer standbeelden voor hem worden opgericht.
  De wereld is rond en draait, maar wel de verkeerde kant op.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Adolf Hitler, Jozef Stalin en Mao Zedong waren dus inderdaad grotere moordenaars dan de wolf die vanuit Rusland naar Duitsland en Nederland is getrokken. Ik heb zelfs ooit een verhaal gelezen dat een wolf in 1943 puur toevallig bij Katyn (Wit-Rusland) een groot massagraf opspoorde met 20.000 Poolse officieren daarin die door de NKVD van Stalin waren vermoord en ironisch genoeg door middel van afschieten!
  Het ware beter dat Angela Merkel een heel stel roedels van hongerige wolven achter zich aan krijgt ofschoon Hitler zichzelf ook graag ‘Wolf’ noemde!

  Like

  • fleckie zegt:

   VOLKSKRANT 5.11.198Sovjet-functionaris acht nieuw onderzoek naar. KATYN nodig’…….Warschau: – Voor het eerst heeft een hoge Sovjet-functionaris gezegd dat er helderheid moet komen in de KATYN-AFFAIRE. KATYN is de naam van een bos bij de Russische stad SMOLENSK ,waar de lijken werden bevonden van 4.000 Poolse officieren. die. in. 1939 door het Rode Leger gevangen waren genomen.
   Over het algemeen wordt als vrijwel zeker aangenomen dat de officieren in 1940 in opdracht van Stalin werden gedood. De officiele Poolse en Sovjetlezi g is tot dusver geweest dat de moorden door de nazi’s werden gepleegd toen die in 1941 de Sovjet-unie binnenvielen.
   In een interview met het Poolse partij-weekblad Polityka zegt professor Joeri Afanasjev dat. ” Katyn’ het belangrijkste probleem in de Sovjet-Poolse geschiedenis is en dient tevworden opgehelderd.
   In het interview stelt Afanasjev dat de officiele geschiedenisboeken in Polen enn de Sovjet-unie talrijke leugens en ‘witte plekken’. bevatten. Terwille van de Russisch-Poolse samenwerking moeten deze zo snel mogelijk worden opgehelderd. ” Het is voor alles KATYN waarmee Poolse en Sovjet-historici zich gezamenlijk bezig moeten houden”.
   Eerder dit jaar is in de Poolse pets meegedeeld dat een bezoek van generaal Jaruzelski aan MOSKAU in april heeftn geresulteerd in de vorming van een Sovjet-Poolse commissie die de ‘witte plekken’. In de onderlinge geschiedenis moet onderzoeken. Waarschijnlijk is Afanajev lid van deze commissie.*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 4. kampersrene zegt:

  Gaat mutti Merkel hun record breken ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s