GroenLinks . . .

Screenshot_167

Het merendeel van de GroenLinkse partijleiding, ook tegenwoordig nog, komt voort uit de Communistische Partij Nederland (CPN), de Politeke Partij Radicalen (PPR) en de Pacifistisch Socialistische Partij (PSP), allen ideologisch Marxistisch-Leninistisch. Hieronder enkele voorbeelden van nog steeds actieve Marxisten binnen GroenLinks:

 • Nel van Dijk (CPN), oud-Europarlementariër en voorzitster van het wetenschappelijk bureau van GroenLinks.
 • Bram van Oijk (PPR), Tweede Kamerlid, voormalig fractievoorzitter en partijvoorzitter van GroenLinks.
 • Marijke Vos (PSP), Eerste Kamerlid, voormalig partijvoorzitster van GroenLinks.
 • Leo Platvoet (PSP), voormalig partijvoorzitter, voormalig Eerste Kamerlid, momenteel beleidsadviseur van GroenLinks.
 • Herman Meijer (CPN), voormalig partijvoorzitter, kandidaat Eerste Kamer. Activist tegen het taboe rondom pedofilie.
 • Henk Nijhof (PSP), voormalig partijvoorzitter van GroenLinks.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter 2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Communisme, Groenen, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op GroenLinks . . .

 1. Lars024 zegt:

  Hoezo enge inteeltclub? ExtreemLinksgroen is de gevaarlijkste anti-ons, pro-islam, pro-Antifa, pro-EU, pro-kinder(+ hele familie-)pardonnen, pro peperdure zinloze milieu-onzin en pro-meer-meer-meer (mosl)immigratie partij van ons land.

  Helaas zullen veel (nog) naïeve jongeren weer op GL stemmen, hun propagandamachine van list en bedrog loopt al op volle toeren (zie o.a. GeenStijl vandaag). Vooral de niet zelfstandig na kunnen/willen denkende alpha luchtfietsers aka sneeuwvlokjes smelten en soppen van Jesse K..

  Yasser Feras en RaRa Duyvendak ik kots op jullie linkse hypocrisie!

  GL in slechts 12 woorden (dixit: Martin Bosma): Van rood naar groen, van communisme naar islam, van Marx naar Mohammed.

  Geliked door 4 people

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Kijk vooral ook naar het interview met Peter Siebelt in Café Weltschmerz.
  https://www.cafeweltschmerz.nl/tag/peter-siebelt/

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @j.c.th.kohler Peter Siebelt is altijd sterk ondergewaardeerd.
   Ik heb het boek Econostra van hem en het grenst aan het onwaarschijnlijke wat deze man allemaal weet en ook keurig onderbouwt met officiële documenten, hij zuigt het niet bepaald uit zijn duim.
   Het beeld dat hij weet te schetsen van Links Nederland is op zijn zachtst gezegd beangstigend, je valt van de ene in de andere verbazing!
   Echt een aanrader om iets van zijn werk te lezen.
   (Het voorwoord in zijn boek was overigens van de hand van prof.dr. Bob Smalhout bij velen wel bekend.)

   Geliked door 1 persoon

 3. QENQ6 zegt:

  Straatnamen discussie in Rotterdam: ROT OP!

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Groen-Linksch voor een nieuwe Grote Depressie de 30er jaren periode in de 21e eeuw, dezelfde communistische partij met hun mantra dat het Westers kapitalisme niet werkt en gedoemd is tot de ondergang. Wederom een opmaak voor een kaalgeplukt land dat ten onder gaat aan parlementaire onmacht, intriges van landadel en industriebaronnen en straatgevechten van communisten en nationaalsocialisten, en de werkverschaffing weer van stal. Als in 2030 de Linksche Looneys in Brussel hun Nieuwe Economische Politiek zullen uitrollen, en gedwongen collectivisatie zal doorvoeren is dat de start tot de ontmanteling van de Europese Unie, en is de geboorte van de Communistische Unie een feit.

  Geliked door 1 persoon

 5. Daan Kranenburg zegt:

  Lekkere jongens en meisjes toch in groen links, niet dan? Mis Femke Halsema en vele andere ‘toppers’ in het rijtje. Kom op bakfiets-en zombieklootjesvolk 20 maart weer stemmen op jullie Nederlandse ‘Obama’ messias Jesse Klaver alias Yasser Feras om Nederland en de wereld te redden. Hij wordt nog eens een prominent leider in de open inrichting Nederland, let maar op. Met jullie stem op hem wordt Nederland het schoonste en gelukkigste land ter wereld waar elk mens gelijk, afhankelijk en verantwoordelijk is voor elkaars geluk. Mooier kan het toch niet! Laat Jesse/Yasser die droom waar maken!

  Like

 6. Ruud zegt:

  Brrrrrrr……………………..!

  Like

 7. Dr. Heinz zegt:

  Dat PPR, PSP, en CPN kreeg geld uit het Sovjet Unie destijds!! Vergeet dat nooit, het zijn gevaarlijke lieden. Die willen via dat milieu een ieder in Nederland onderwerpen en straatarm maken!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Rapunzel zegt:

  Zag vandaag een foto voorbijkomen waarop Marokkaan Jasser Feras alias Jesse Klaver een moslima omarmde die kennelijk door dat zoveelste bedonderpardon toch hier de boel verder mag oplichten, met de hele familie natuurlijk.
  Maar ze houden wél hun tweede paspoort, wat u en ik niet hebben.
  Zodat ze, als het geld hier op is en het hele land naar de typhus geholpen, zij fijn terug kunnen naar het Zand van herkomst, dan wél!

  En wij kunnen dan weer met bloed zweet en tranen proberen de boel op te bouwen. Nou dat wordt geheid een succes met die halve zolen die nu GL stemmen want oh het is toch zo zielig allemaal voor niet Nederlandse mensen.
  Voordeel is wel dat we dan eindelijk van die hardnekkige vieze bloed zuigende teken af komen zoals genoemd in bovenstaand artikel want die zitten net als de nazi’s lekker met een cocktail in de Zuid-Amerikaanse zon when the shit hits the fan. Dat hele schijnheilige zooitje vlucht naar Katholieke landen wat ik je brom. En wij kunnen doodvallen. Prettig weekeind.

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  In links utopia Los Angeles breidt de typhus-epidemie en rattenplaag zich steeds verder uit wegens de enorme zwijnenstal veroorzaakt door zwervers en illegalen
  https://tinyurl.com/yasojoow
  ..
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/02/typhus-epidemic-spreads-across-liberal-utopia-of-los-angeles-due-to-mountains-of-trash-growing-homeless-population/

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Och ik zou me niet druk maken Die foto toont den Jette met heel zijn aanhang Ik tel maar 15 personen

  Like

 11. Jan zegt:

  Ik wil niks suggereren, maar ‘k moet het wel even kwijt

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Hoe debiel moet je zijn om iedere keer weer op dat linkse krapuul te stemmen ??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s