Ik roep de SPD, de Groenen en Die Linke op om een einde te maken aan hun bagatelliseren van en kameraadschap met links-extremistische organisaties!

Screenshot_168

Moordoproep tegen AfD-politici: Antifa eindelijk als terroristische vereniging classificeren!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Op de links-extreme website “de.indymedia.org” werd op 30-01-2019 om 10.12 uur onder de kop “De AfD en de verkiezingscampagne” een moordoproep met een “handleiding voor aanslagen” met vuurwapens op AfD-politici gepubliceerd. Als doelen worden o.a. de parlementariërs Alexander Gaulandt, Beatrix von Storch, de partijwoordvoerder en EU-topkandidaat Jörg Meuthen en ik expliciet genoemd.

Met deze moordoproep wordt de links-extremistische terreur tegen de AfD naar een nieuw niveau van escalatie getild. Wanneer nu zelfs moordaanslagen met vuurwapens gepland en hiervoor daders gerekruteerd worden, zijn de laatste grenzen duidelijk overschreden.

Achter de zogenaamde “Antifa” zitten criminele structuren met terroristisch potentieel. Ik roep de Duitse regering op om de gewelddadige zogenaamde “Antifa” als terroristische vereniging te classificeren en te verbieden, evenals de blokkering en verwijdering van de hele “Indymedia”-website.

Ik roep de SPD, de Groenen en Die Linke op om een einde te maken aan hun bagatelliseren van en kameraadschap met links-extremistische organisaties en zich op niet mis te verstane wijze van alle geweldplegers te distantiëren.

En ik roep de Binnenlandse Veiligheidsdienst op om zich op de daadwerkelijke bedreigingen voor onze liberaal-democratische fundamentele orde te concentreren in plaats van ellenlange waardeloze dossiers over democratische oppositiepartijen te laten samenstellen.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, democratie, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Groenen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ik roep de SPD, de Groenen en Die Linke op om een einde te maken aan hun bagatelliseren van en kameraadschap met links-extremistische organisaties!

 1. droevige mof zegt:

  Uit een inegezonden brief in de extreemlinkse Taz:
  “… En de AfD speciale bescherming te bieden, omdat ze anders slachtoffer zou kunnen worden, is contraproductief en zou neerkomen op zich laten inpakken van de AfD-strategie. Nazi’s zijn geen slachtoffers. Meneer is altijd in z’n waardigheid gekrenkt.”
  http://www.taz.de/AfD-Auto-in-Berlin-abgebrannt/!5567196/

  Like

  • Thomasson zegt:

   @droevige mof. ANTIFA en gerelateerde organisaties hebben alle kenmerken van een terreurorganisaties. Ze zijn net zo gevaarlijke als destijds de RAF. Het is zeer vreemd dat de SPD, de Groenen/Bundnis ’90 en die Linke hun hand boven het hoofd houden. Daar zouden ze op een dag veel spijt van hebben

   Like

 2. Harry zegt:

  Ik ben bang dat mevrouw Weidel een roepende in de woestijn is !
  Het linkse geteisem gaat echt hun stoottroepen niet opofferen .
  Die hebben ze wekelijks nodig !

  Net zoals hier , soms wordt er wat van dat geteisem in Nederland opgepakt , zoals bij Pegida samenkomsten , we horen nooit dat ze zwaar gestraft worden .
  Noch dat hun structuur blootgelegd wordt .
  Hen wordt duidelijk de hand bovenste hoofd gehouden !
  Pechtold’s gestapo . Nu onder beheer van roboJet .

  Geliked door 2 people

 3. hans zegt:

  Paar aanslagen terug en dan een keer goed terug raak doet wonderen!!
  Braaf de democratie aanroepen die niet meer bestaat en wel simpelweg door dit soort marxistische terroristen helpt geen SAU!

  Like

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen,

  https://www.breitbart.com/europe/2019/02/02/assassination-guide-directed-at-german-populists-posted-on-antifa-linked-site/

  Assassination Guide’ Directed at German Populists Posted on Antifa-Linked Site
  Moord-gids die gericht is op Duitse populisten staat op antifa gelinkte site en
  roept op tot het vermoorden van verschillende hooggeplaatste Afd-ers, inclusief gedetailleerde instructies.

  Calls for the assassination of several major figures in the populist Alternative for Germany (AfD), including detailed instructions on how to do so, have been found on a web platform linked to Antifa far-left extremists.
  The post was made on the infamous “Indymedia” web platform that has long been used by far-left extremists in Germany and called for the murder of several AfD MPs, including co-chairs Alexander Gauland and Alice Weidel, Tichys Einblick reports.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s