Met dank aan alle NIET PVV-stemmers . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Patriottisme, PVV, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Met dank aan alle NIET PVV-stemmers . . .

 1. Gerrit zegt:

  Elke dag is op de BBC te zien hoe Britten na een week “proefdraaien” in Australie verbaasd zijn over de hoge staat van welvaart daar. Gemiddeld gaan ze er in huisvesting er erg op vooruit en houden per maand een 1000 pond over. De keus is dan snel gemaakt. Maar het laat ook zien dat met een strikt toelatingsbeleid er veel geld beschikbaar is voor de burgers. Alleen toelating tot Australie is met een visum en een beroep uitoefenen waar vraag naar is. En niet ouder dan 50 jaar.
  Het zou ons verwonderen hoe meer welvaart (en ruimte) we gehad zouden hebben als we niet de achterdeur wagenwijd hadden opengezet. En dan was er ook geen woningschaarste.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Gerrit. Ook in Nederland is een immens groot verschil tussen regio’s waar veel asielzoekers en allochtonen wonen, en waar de boel is nog van de autochtone bevolking. De regio’s van Friesland zijn nog steeds van de Friezen .. En dat merkt men in iedere opzicht. Friesland is een soort “Nederlandse Disneyland”, speciaal ontworpen voor mensen die heimwee hebben naar het Nederland van vroeger. Ik bedoel de mooie herinneringen daaraan. Het is daar : a) makkelijker aan een huis te komen (niet in Leeuwarden, wel in de dorpen), b) het leven is veel prettiger en de sociale band tussen de mensen hechter, c) de sfeer op scholen en middelbare scholen is prettiger. De leraren hebben te maken met kinderen afkomstig uit een homogene groep die dezelfde taal spreken, delen dezelfde mentaliteit en dezelfde normen en waarden. In de dorpen wordt thuis meestal Fries- of Bildts gesproken en daarbuiten Nederlands. De kinderen krijgen veel meer rust om te leren en te ontwikkelen. Ze hoeven niet hun energie te verspillen tegen de dreiging van bendes geïmporteerde griezels die een Mamba -slang mentaliteit ontwikkelen nog voor ze leren lezen en schrijven. De scholen kunnen hier met dezelfde budget als die van de Randstad scholen (en zelfs minder) veel meer doen om de kinderen goed op te leiden. …Shhht! ..Niet te hard zeggen! …In Den Haag zouden ze direct hun best doen om de boel in Friesland en de Waddeneilanden te verkloten.
   De bewoners van Nederland betalen een zeer hoge prijs voor de opvang van vluchtelingen en laagopgeleide (of analfabete) immigranten. Het land wordt systematisch onderworpen aan totale vernietiging. Er wordt geen rekening gehouden met de toekomstperspectieven voor de volgende generaties. In de tijd dat de huidige beleidsmakers in hun graf zouden rotten- of lekker in de hel roosteren, zouden hun klein- en achterkleinkinderen de tol voor de waandaden betalen.

   Like

 2. Bezorgde burger zegt:

  als je de hele dag met je luie flikker in je gesubsieerde huis zit heb je tijd voor andere dingen.
  En het brengt nog extra kinderbijslag op ook…

  Wat een toekomstperspectief voor ons nageslacht, weer 6 barbaarse strijders erbij.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rapunzel zegt:

  Helaas ken ik genoeg ouderen die hun laatste adem zullen gebruiken om de PVV en Geert Wilders te vervloeken. Alles om zichzelf een goed mens te vinden. Gatverdamme.
  Tijdje terug achter gekomen waarom de toenmalige secretaresse van Jan Maat Wil Schuurman haar been verloor bij die aanslag op het hotel in Kedichem waar de centrumpartij vergaderde.
  Bleek dus dat Wil Schuurman haar been verloor niet zozeer door die aanslag op zich maar omdat die verdomde antifa/linkse teringlijders de ambulance tegenhielden die op weg was om medische hulp te verlenen.
  Ik ben dan helemaal ondersteboven van zulke vuiligheid al is het lang geleden.

  Maar dat waren dus óók de oudjes die nu overvallen en beroofd worden, dak- en thuisloos worden en totaal aan hun lot overgelaten. Al die hufters die decennialang PVDA gestemd hebben.
  Als die nu op straat liggen te creperen stap ik er zo overheen. Sorry. Jij geen hart voor ons, ik niet voor jullie.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De man heette HANS JANMAAT. Godverdomme. Als je naam van de man niet eens weet, ga er dan niet zo interessant over zitten lullen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • A.J. deKoning zegt:

    Mijnheer Kohler, kan het niet een tandje minder, Rapunzel bedoelt het goed en en de achternaam klopt al is hij niet helemaal goed geschreven en hij zit er niet interessant over te lullen maar weet ook nog precies te vertellen wat er met Wil Schuurman is gebeurt (ook de juiste naam). Zou het niet beter zijn als u er rekening mee zou houden dat we het samen moeten doen, is alles wat u schrijft zo volmaakt? We moeten een lijn trekken.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Inderdaad ,
    heer Köhler heeft nogal eens de neiging ongegeneerd de bocht uit te vliegen .
    De ouwe mopperkont !

    Ik ken “Rapunzel” persoonlijk en meer betrokken en meer loyale dames zijn niet of nauwelijks vindbaar , zij heeft ook nog eens een heldere en verfrissende kijk op de samenleving .
    In telefoongesprekken komt zij steeds met nieuwe feiten , die zij zelf op duikelt !
    Zij verdient alleen lof !

    En dat gemopper allemaal vanwege één hoofdletter verschil ?
    Je moet het ook niet overdrijven , Köhler !
    Je komt toch niet uit het onderwijs ?

    Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Heeft u toevallig een slok op heer Köhler?
    U bent trouwens in uw reactie een lidwoord vergeten.
    Tussen je ….en …..naam,in de eerste zin.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    De Koning: nee, het kan absoluut niet een tandje minder! Ik word bloedlink van het quasi interessante geouwehoer door mensen die niet weten waar ze het over hebben. De achternaam klopt van geen kanten, want die Janmaat, niet Maat.
    Overigens is Rapunzel een vrouw, als ik het goed heb.
    We moeten samen een lijn trekken? Ik wil met iedereen samen een lijn trekken, maar dan wel met mensen die weten waar het over gaat. jaren terug heb ik met Rapunzel gecorrespondeerd, ik weet over wie en tegen wie ik het heb.
    Harry: ik ben inderdaad oud (73) en mopperen leer je vanzelf. En dan kun je het hebben over één hoofdletter verschil. Maar Jan Maat is iemand anders dan Hans Janmaat. Ik vind het een belediging aan Hans Janmaat als hij met de verkeerde naam wordt aangesproken/aangeduid. En nee, ik kom niet uit het onderwijs. Al heb ik me op een ander front jaren bezig gehouden met kennis overdragen.
    Tineke: ik heb en had géén slok op. En dat ik een lidwoord ben vergeten heeft ten eerste met het onderwerp niets te maken, dat sleep je er aan de haren bij. Ik heb De Koning ook niet aangesproken op het “is gebeurt”, met een T! Dat was het onderwerp van zijn reactie niet.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 4. BigLJohn zegt:

  Dit gegeven, waar Nederlanders flink gediscrimineerd worden t.o.v. moslims is overbekend. Moslims dienen de nieuwe bewoners te worden van Nederland, terwijl de oorspronkelijke bewoners desnoods aan het gas kunnen. Overal kunnen we dit in de maatschappij opmerken. Bij de justitie en politie, alwaar moslims beschermd worden, in de MSM media, worden zij neergezet als zielige oorlogsvluchtelingen die veel aandacht verdienen, terwijl zij de oogappel zijn van het schorem wat in Den Haag regeert. Het is overduidelijk; Nederland moet omvolkt worden en verworden tot een soort van deelstaat van Saoedi Arabie. Dit giftige proces is al decennia lang aan de gang en niemand KON of WOU dit proces stoppen. Zoals in sollicitatie formulieren gevraagd word; geslacht ? Ja met Pasen, en door de moslims. Omdat Nederlanders nog steeds alles blijven pikken van dat geteisem uit Brussel en Den Haag, zullen zij ooit het loodje leggen. U en ik die altijd door de Staat gemuilkorfd zijn, zullen moeten meerijden door die smerige acties van links Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thoth zegt:

  En, ze maken extra veel kinderen. Voor de ‘oude’ dag. Maar volgens het CDA, etc. moeten juist de kinderbijslag omhoog. Maar, ik heb geen kinderen, dus waarom moet ik het dan betalen voor iemand die hier juist binnenkomt, een huis krijgt, geen Nederlands leert, een moslim aanhanger is en van de bijslag leeft?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s