Spanje helpt immigranten met illegale doorreis

Screenshot_173

De socialistische Spaanse minister-president Pedro Sanchez en de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

(Door: Wolter Berends)

Hoewel de Balkanroute nog altijd in gebruik is, zwelt de immigratiestroom via Spanje steeds verder aan. Slechts weinigen blijven echter in Spanje. De meeste asielzoekers trekken verder. De Spaanse autoriteiten helpen hen daarbij. Anders dan voor de Franse autoriteiten is dit voor hoofdbestemming Duitsland echter geen aanleiding tot sterkere grenscontroles.

Meer dan 2100 immigranten zijn in de twee eerste weken van 2019 reeds vanuit het zuiden naar Spanje gekomen, via de Middellandse Zee en de Spaanse exclaves Ceuta en Melilla. Dat zijn  er meer dan in de hele maand december, die toch al alle records verbrak. Voor 2018 rapporteerde de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR in Spanje zo’n 60.000 immigranten, drie keer zo veel als in het jaar daarvoor. In 2019 zouden het er nog eens drie maal zoveel, oftewel 180.000 kunnen worden.

Lees verder>>>
(h/t “droevige mof”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, Spanje, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Spanje helpt immigranten met illegale doorreis

 1. Steven zegt:

  ..En zo worden we op korte termijn vervangen en uitgemoord met de goedkeuring van het zooitje in Brussel.
  Je dochter moet straks naar school gebracht worden en ook weer opgehaald om aan deze verkrachters te ontkomen. En over niet al te lange tijd bellen ze gewoon bij u aan met een man of 12 om uw dochter op te eisen.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Off topic, maar interessant

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s