Wat er zal gebeuren als we de klimaatverandering niet stoppen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, dictatuur, klimaat, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wat er zal gebeuren als we de klimaatverandering niet stoppen . . .

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Een zucht van verlichting. Alle bomen en andere planten zullen juichen omdat de plannen om hen de benodigde CO2 af te pakken niet doorgaan. De pinguïns, die al op weg waren om gewapenderhand in te grijpen kunnen terug naar de kazerne, resp. hun lekker koude Zuidpool. Ook de demonstrerende schoolkinderen mogen weer naar hun klaslokaal. Het demonstratiemateriaal mag op milieuvriendelijke manier vernietigd worden. Het schoonmaken van de luiers moet zoals gebruikelijk door de moeders verricht worden.

  Geliked door 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het getuigt van een verregaande arrogantie dat er mensen zijn die denken dat wij een klimaatverandering zouden kunnen beïnvloeden laat staan stoppen.
  Gesteld dat we dat zouden kunnen waarom hebben we dan niet lang geleden laten regenen boven woestijngebieden ?
  In Egypte woont 90% van de mensen op slechts 10% van de oppervlakte.
  Nu is er weer een grote holte ontdekt onder een hele grote gletsjer op Antartica.
  De reden? We hebben nieuwe apparatuur waar dat mee ontdekt is, wie zegt er dan dat die holte pas recent is ontstaan ? Voor hetzelfde geld zat die er al een paar eeuwen zonder dat we het in de gaten hadden!
  Als er al sprake is van een te grote uitstoot van CO2 dan is de achterliggende reden de toename van de wereldbevolking maar daar hoor je niemand over.
  Waarom kost het steeds meer moeite Nederland leefbaar te houden ?
  Omdat we terug zouden moeten naar ongeveer elf miljoen inwoners.
  Heb ik dat verzonnen? Nee dat liet Willem Drees al in de troonrede van 1950 uitspreken.
  Nederland zat met elf miljoen inwoners aan zijn taks.
  Dat was toen zo, en dat is heden ook nog zo.
  Maar we hebben er 17,5 miljoen en groeien gestaag door!

  Geliked door 6 people

 3. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. elena zegt:

  Tijl: ik ben het helemaal met je eens

  Geliked door 1 persoon

 5. sjuad zegt:

  Dan komt Generaal Yassar op een wit paard Oinke.(=leiden)
  Zoals Mohammed Jibriel (zeer kwalijke influisteraar) had heeft Yassar van Oink.

  Like

 6. M. zegt:

  We zouden er gigantisch op vooruit gaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Oeps zegt:

  @ Tijl Uylenspiegel (1 februari 2019 om 12:37)

  Dames en Heren.

  “laten regen boven de woestijgebieden”
  Mijn idee. Zie mijn reactie op “Klimaathysterie, Geplaatst op 31 januari 2019” (1 februari 2019 om 02:20).

  “Nu is er weer een grote holte ontdekt onder een hele grote gletsjer op Antarctica.”
  Deze holte schijnt het gevolg te zijn van een enorme warmtebron onder de dikke ijslaag. Waarschijnlijk gaat het om vulkanische activiteit. Zou dat soms ook door de mensheid zijn veroorzaakt ??? Deze vulkanische activiteit maakt waarschijnlijk deel uit van de “ring of fire” in de Stille Oceaan, die momenteel heel erg actief is. Deze warmtebron ligt trouwens ook op het verlengde van de Mid-Atlantische rif, een strook van vulkanische activiteit, die van IJsland naar Antarctica loopt.

  “de troonrede van 1950”
  Koningin Juliana zei het al in haar troonrede van 1950, toen ons land nog geen 10 miljoen inwoners telde. “Nederland is vol, vol, vol.”
  Zij herhaalde dat in 1979: “Nederland is vol, ten dele overvol.”
  En oud-ministerpresident dr. Jelle Zijlstra, schreef in 1997 nog: “Nederland is vol, vol, vol.” Nederland telde toen circa 12 miljoen inwoners.
  Deze mening werd ook gedeeld door vele buitenlandse experts.
  We kunnen nu inderdaad gerust stellen, dat we anno 2019 met 17,5miljoen inwoners ver boven onze taks zitten.

  Geliked door 2 people

 8. BigLJohn zegt:

  De klimaatleugen is als een kankergezwel wat heel Europa aan het aantasten is. Steeds meer kinderen in Europa in steeds meer landen gaan de straat op om de klimaatleugen te verdedigen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Een inktzwarte toekomst ! Dus een overwinning van links ? Misschien nog net niet. Doe in ieder geval uw plicht en probeer ze weg te stemmen. In hoeverre dat nog mogelijk is met al die stembusfraudes….

  Geliked door 2 people

 9. Wakeupkitty zegt:

  Het gaat er echt niet om het klimaat te veranderen. Het is de zoveelste melkkoe. De top zit nog steeds met de reet in de privéjet 6x per dag

  Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  In de tijd waarin een waarschuwend signaal werd gegeven dat de rivieren te vis waren en fauna en flora met uitsterven waren bedreigd, kon Nederland er veel aan doen- en heeft gedaan. Er werd opgelet dat fabrieken niet meer chemisch rotzooi in de rivieren op wilde weg loosden. Sindsdien wordt constant controle uitgeoefend en zware boetes uitgedeeld. De strikte handhaving geldt ook voor het binnenvaart: “De vervuiler betaald!”. Behalve dat kwamen ook zuiveringsinstallaties. Maar hoe wil men de CO2 reduceren? Stel men voor dat de overheid besluit een regeling te treffen die van kracht was tijdens de Hongerwinter: huishoudens en bedrijven krijgen beschikking van paar uur per dag op elektriciteit en gasvoorziening. In de avond zal het gezin zitten rondom een fiets en genieten van het dynamolicht. Zal dat helpen de CO2 in de lucht te reduceren? Nederland zit precies achter de kont van Groot Brittannië en dit land heeft wel een heel breed achterwerk: van Normandie tot ergens op de hoogte van midden Noorwegen. Het land is hoog geïndustrialiseerd. Dus, daarvandaan komt behoorlijk wat CO2 in onze richting. Ver in hoge noorden zit een gezellige eiland genaamd IJsland met zo’n 140 vulkanen, waarvan zijn 30 actief! https://www.google.nl/search?source=hp&ei=VGBUXMDyJ9DIwAKWmJToCQ&q=hoeveel+vulkanen+heeft+ijsland&oq De vulkanen spugen 24 uur per dag CO2 en andere gevaarlijke gassen de lucht in. Niemand kan deze vulkanen vertellen dat ze met hun activiteiten moeten stoppen. Ze hebben een lak aan de EU en alle mogelijke klimaatouwehoeren. Als een van de vulkanen begint te rammelen, ligt de rotzooi na paar dagen (grijze as) op de meubels van onze balkons. Verder als er een noordoosten wind waait, komen milieuschadelijke gassen uit Rusland, Ukraïine en andere Oost Europese landen naar West Europa. In de zomer mogen wij genieten van een Zuid -westelijk stroming die de prut uit Spanje, Frankrijk en België hierheen brengt. Dan blijf je met een lege portemonnee en gezwets over CO2-uitstoot. Thierry Baudet had gelijk toen hij beweerde dat de hele discussie is een leeg gezwets.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Geen idee waar u woont maar kennelijk is het nieuws over Chemours en Dupont u ontgaan, zij hebben het rivierengebied rond Dordrecht ernstig vervuild met GenX en zal ik eens iets geks vertellen ? Daar gaan ze tot vandaag de dag gewoon vrolijk mee verder !
   Mensen in de wijde omtrek worden gewaarschuwd geen fruit of groenten uit eigen tuin te eten maar gek genoeg heb ik nog nooit gehoord dat akkerbouwers in de buurt hun oogst lieten vernietigen, die ligt naar alle waarschijnlijkheid gewoon in de supermarkt.
   Wel zo gemakkelijk voor die winkels, die hoeven ’s nachts geen verlichting te laten branden, de groenten en het fruit geven ruimschoots voldoende licht !
   Als alternatief voor een chemokuur kun je tegenwoordig ook gewoon een paar keer per week in het Hollandsch Diep gaan zwemmen, 10 minuten is genoeg.

   Like

 11. Mary zegt:

  Niks er gebeurt helemaal niks!!!! met het klimaat, dat weten de criminelen van die klimaatclub ook wel maar het is de bedoeling dat u dat niet weet dat levert niks op he!!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Hovawart zegt:

  De jeugd heeft nu eenmaal idealen nodig in hun sociale vorming, om meer inzicht te verkrijgen in hun leefwereld en hun toekomst, maar als ze op jonge leeftijd al door de media, door leerkrachten en volksvertegenwoordigers worden voorgelogen en bedrogen, dan gaat dat nog wat worden later ……hun dromen en idealen komen zeker en vast bedrogen uit.

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  In bepaalde moslim kringen is deze dans not done voor kinderen, want er wordt gewaggeld met het kontje. De moslim invasie kunnen we niet stoppen maar het klimaat kunnen we wel beïnvloeden. Wat propaganda al niet vermag zowel in het ene als het andere geval.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s