Ex moslima Wafa Sultan: “De ISLAM past niet in de definitie van religie”

Screenshot_191

Typerend voorbeeld van islamitische “Taqiyya“. 

(Door: “Balkanske priče”)

De ISLAM is verschrikkelijk en moet liefst helemaal uit onze samenleving worden verwijderd! De meeste mensen denken dat de islam een godsdienst is zoals elke andere, met een vooral spirituele boodschap die elke gelovige naar beste vermogen probeert in te vullen. Niets is minder waar!… De islam is eerder een totalitaire machtsideologie dan een godsdienst, die het hele leven van de burger raakt en bepaalt en waarin God slechts een bijrol speelt. Ongeveer 67% van de Koran werd geschreven in Mekka en gaat over de ongelovigen of politiek. Van de Koran van Medina is 51% gewijd aan de ongelovigen. Rond 20% van Bukhari’s Hadith gaat over jihad en politiek. Religie is dus het kleinste deel van de islamitische basisteksten. Deze kleinste godsdienstige elementen in de islam hebben als doel de moslims samen te smeden tot een hechte militante eenheid, die de hele wereld moet veroveren en onderwerpen…

Lees verder>>>
balkans chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Ex moslima Wafa Sultan: “De ISLAM past niet in de definitie van religie”

 1. Hovawart zegt:

  De islamitische annexatie door de bezettingsmacht, een grootmacht die door zijn aanwezigheid op vreemde grond er de macht uitoefent, een bezetting onder civiel bestuur, waarbij de bezetter zelf burgerlijke ambtenaren aanstelt in het civiele bestuur, of creëert een eigen bestuur of aanvullende bestuursorganen en -posten, in het kader van een politieke agenda. Behalve met het bestuur is het ook mogelijk en zelfs waarschijnlijk dat de bezetter zich met de wetgeving en rechtspraak bemoeit. De economie wordt hier eveneens in de meeste gevallen dienstbaar gemaakt aan de bezetter, wat deze door de grip op het ambtelijke apparaat zelfs nog effectiever kan doorvoeren dan bij een zuiver militair bestuur. Dit gaat vaak samen met zuivering, herschikking en censuur. De bezetter grijpt hier meestal diep in, in het dagelijks leven. De bezetting is hier mede of grotendeels politiek gemotiveerd: men wil een gehoorzame vazalstaat creëren of de bezette gebieden inlijven. …….hoe duidelijk wil je het hebben.

  Geliked door 2 people

  • QENQ6 zegt:

   Het is wel duidelijk. Maar … Rutte c.s. kiezen voor de centjes, en het merendeel van het volk ook. Struisvogelpolitiek, heet dat. Want het gaat een keer fout…. en goed fout ook.
   Tot het zover is: dansen zolang de muziek speelt….

   Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Compliment aan de schrijver voor dit steekhoudend en goed beargumenteerde artikel!
  Maar waarom…. als wij lezers al jaren kennis van hebben over de (vertaalde… )koran en jihad blijven bestuurders der EU en NL de islam als een geloof zien? Zijn wij nu zo dom en het bestuurders zo slim?
  Dom zullen zij zeker niet zijn zoals het PVV cordon sanitair bewijst. Dergelijke PVV politieke opvatting wordt niet geduld:
  **PVV-leider Geert Wilders wil in de wet vastgelegd hebben dat de islam geen godsdienst is, maar een ,,totalitaire, gevaarlijke en gewelddadige ideologie, verkleed als een religie.Detotalitaire leer van geweld en onderdrukking, samen met de Sharia, bewijst dat”…**
  Het doorkruist het economische ruilprogramma jaren ‘70: olie voor islam. En waarlijk, in Europa loopt het islamprogram, conform de koran, goed geolied.
  Blijf stemmen op Wilders/PVV. Welke andere mogelijk kan er voor ieder weldenkend mens nog overblijven?!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ronald zegt:

  De islam moet inderdaad internationaal verboden worden!!! Eerst op nationaal vlak deze akelige levensgewoonte verbieden!!!

  Geliked door 2 people

 4. Elisah zegt:

  In Australië,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/beelden-knettergekke-is-terrorist-stak-buurman-neer-en-liep-met-machete-rond-in-woonwijk/

  Beelden! Knettergekke IS-terrorist stak buurman neer en liep met dolk rond in woonwijk!

  Geliked door 1 persoon

 5. Benedict Broere zegt:

  Een interessante aanvulling op dit artikel lijkt mij de volgende lezing door prof David Suurland voor de Leidse Universiteit over totalitarisme. Buiten ziekten als de pest en ebola en rampen als de inslag van een grote meteoor is er niets destructievers te bedenken voor de mens dan een totalitaire ideologie. Nazisme en communisme zijn overduidelijk totalitair van karakter. En ook de islam toont alle karaktertrekken van een totalitaire ideologie. Politici die ons die islam bezorgen door massaimmigratie en islamknuffelarij moeten gezien worden als rampzalig naief of anders diepcrimineel, in feite misdadigers tegen de mens en de menselijkheid. https://www.youtube.com/watch?v=_GP_Wn32dIU

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s