Nederland anno 2019 . . .

Screenshot_192.png

Om zes uur je bed uit om te gaan werken, zodat je genoeg belasting kan betalen om alle nieuwkomers, die nooit gaan werken, te onderhouden.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Angelique“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nederland anno 2019 . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Slavenarbeid verrichten tot je in je kist valt.
  Waarvoor leef je dan eigenlijk?

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Tistochwat, lees de tekst onder bloembollenfoto. Werkt zeer inspirerend, je zou er zo nog een baantje bijnemen om die hongerige negertjes te voeden, te kleden en te huisvesten.

   Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   dat vraag ik me ook af, alleen s avonds 1 biertje hooguit 2, bakje borrelnootjes vroeg naar bed om 5 uur er weer uit te moeten gaan en de nieuwkomers slapen lekker lang uit, gaan winkelen van uw zuurverdiende centjes, Nederland waar we graag en goed leven,dat graag kan er wel af en goed eigenlijk ook

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Wij leven en werken om de zakken te vullen van de satanische elite.

   Geliked door 1 persoon

 2. fransdewit zegt:

  Toen positieve discriminatie werd ingevoerd, is het echt verschil maken ontstaan.

  Geliked door 3 people

 3. BigLJohn zegt:

  Mijn zwaar invalide vrouw werd via een re-integratie-projekt, waarin ze medisch goedgekeurd werd, aan het werk gezet in de sociale werkplaats. Oorspronkelijk werd zij al vele jaren geleden voor 70 % afgekeurd. Ik zeg wel eens; Jij moet gaan werken om al die klaplopers uit Afrika een luilekkerland leventje te gaan bezorgen. Jaarlijks valt ze meerdere weken uit vanwege gezondheidsklachten. Arbeit macht frei is een tekst boven een bekend concentratiekamp. In een soort verkapte vorm is het concentratiekamp weer terug van weggeweest. Geen mishandelingen, maar wel werken tot je er aan dood gaat. Ze moet op die sociale werkplaats nog 7 jaar werken tot 68 jaar en 3 maanden….

  Geliked door 5 people

 4. RottenPikwick! zegt:

  Eerst een land naar de kloten helpen en dan er een ‘feel good’ video als panacee tegenaan gooien! Met als ondertiteling; ‘Het CDA wil dat Nederland een mooie toekomst tegemoet gaat. Een land om door te geven aan onze kinderen en kleinkinderen, met zorg voor elkaar en een eerlijke economie. En een land waarin we met respect met elkaar omgaan’.
  Weg met die Landverradersclub, hebben Het Land van Onze Voorouders verkloot!!
  ********* Stem ZE Weg!! *********

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Da’s helemaal van de ratten besnuffeld, bij Station Hollandsch Spoor gaan zitten in de ochtend en dan doen alsof alles koek en ei is.
   Vanaf dat het ’s avonds gaat schemeren sterft het daar van de BOA’s en politieagenten om het nog enigszins leefbaar te houden en Nederlands is daar niet langer de voertaal.
   Goedemorgen ! Geen hond die dat daar verstaat !

   Like

 5. henk zegt:

  Mooi verwoord de asielprofiteurs met voorrang een luxe woning , tot 10.000 euro om het in te richtten, gratis med. zorg en tandverzorging en tot aan hun dood eerst bijstandsgeld en daarna AOW. En wij doorwerken tot 70 jaar en steeds hogere belastingsdruk krijgen , Over discriminatie gesproken !

  Geliked door 1 persoon

  • RottenPikwick! zegt:

   Om te kunnen INBURGEREN kan men een lening (!) van 10.000 krijgen voor oa. een taalcursus, die later weer afbetaald moet worden. Maar ‘later’ valt er niks af te betalen, want “psychische problemen” belemmeren de inburgering! Wie denkt u wie die 10.000 uiteindelijk betaald????? Die hele Zielenpietenindustrie is 1 grote leugen en bedrogcircus! Zo gaat het al decennia! Kostenplaatje al zo’n 500 M I L J A R D!
   *********** Stem ZE Weg!! ************

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s