Nederland is een van de belangrijkste landen voor illegale migranten

 

Illegale migranten die zich niet kunnen identificeren, krijgen van de Spaanse overheid een uitwijzingsdocument en kunnen daarmee gaan en staan in Europa waar ze willen. “Nederland is een van de belangrijkste landen waar ze naartoe gaan”, aldus Jose Encinas van de Spaanse vakbond van de Guardia Civil. 

Bron:
Gerard de Boer

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Nederland is een van de belangrijkste landen voor illegale migranten

 1. BigLJohn zegt:

  Illegalen mogen niet meer Europa uitgezet worden en krijgen dezelfde rechten als autochtone Europeanen. Met dank aan Marakesh. Maar niet heus. Uitzetten is er niet meer bij. Afrikanen nemen dan een gratis advocaat die zich bij de rechter meteen er op beroept wat er in Marakesh vastgelegd werd. De tam tam, tegenwoordig GSM, doet in Afrika zijn werk. in de loop der tijd komt half Afrika de Europese kant op, en niemand die ze nog ooit weg krijgt. Nederland nu 17 miljoen inwoners, heeft over 10 jaar een gigantische overbevolking die nooit meer op te lossen is. Met alle problemen van dien die islam gerelateerd zijn. Allochtonen fokken ook nog eens als de konijnen. Gezinnen met 6 kinderen of meer zijn geen uitzondering maar regel.

  Like

 2. A.Ruygrok zegt:

  Dat doet je als NLer toch wel deugd dat wild vreemde mensen NL zo weten te waarderen en hier graag naar toe komen.., dat hebben we vast te danken aan ons innemend oranje huis en onze altijd vriendelijk lachende premier.., en mevr. van toorenburg, natuurlijk niet tevergeten.., en nog vele anderen.., vandaar boven de Waddenzee is er voor iedereen die aankomt niet alleen een zee van ruimte maar ook nog eens rust en schone lucht.., beetje extra verwennen mogen we ze natuurlijk wel..,
  A.Ruygrok,Monster.

  Like

 3. boorzalf zegt:

  Dat wordt een gezellige boel hier in Nederland, en kunnen ze in Apeldoorn weer gaan zingen. Het is dan ook geen wonder dat ze hier graag naar toe komen. Die beelden zijn natuurlijk heel Afrika overgegaan, met dank aan de groenlinkse parasieten.
  (PS. deze video kan hart klachten veroorzaken)

  Like

 4. Jan zegt:

  Hiddema vs DENK over kinderpardon: de kiezer wordt bij de neus genomen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s