Ongelooflijk: Macron noemt zichzelf “geel hesje” – en oogst spot en hatelijkheid

Screenshot_184.png

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag vindt de 12e protestzaterdag van de “gele hesjes” plaats. De activisten demonstreren al lang niet meer alleen maar voor het stopzetten van de bezuinigingspolitiek, maar ook voor het aftreden van president Emmanuel Macron en tegen het politiegeweld, waarbij rubberen kogels en shockgranaten worden ingezet. De druk op de ketel neemt toe, de lucht voor Macron wordt steeds ijler. Hoewel de “would-be-Napoleon” weet dat zijn argumenten en appeasement niet meer volstaan, permitteert hij zich in de omgang met de “gele hesjes” de volgende misstap en oogst spot en hatelijkheid.

politikstube

“t-online” van 01-01-2019:

Al maandenlang protesteren de zogenaamde “gele hesjes” tegen Emmanuel Macron. In een interview heeft de president zichzelf nu vergeleken met aanhangers van de protestbeweging. De reactie op Internet puilen uit van woede.

In principe zou hij zelf een “geel hesje” zijn: Met deze verbazingwekkende uitspraak heeft de Franse president Emmanuel Macron gezorgd voor spot en hatelijkheid van aanhangers van de protestbeweging. “Wanneer een ´geel hesje´ iemand is die opkomt voor een betere betaling van werk en voor een beter functioneren van het parlement, dan ben ik ook een ´geel hesje´”, zei de 41-jarige in een interview met meerdere media.

Op de sociale media barstte het daarna van spot over de staatschef. “Hahaha. De president van de rijken een ´geel hesje´”, schreef een gebruikster op Twitter. Een ander noemde de woorden van Macron een “nieuwe provocatie”. Velen kondigden aan vandaag opnieuw tegen de president de straat op te gaan.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Gele Hesjes", Barbarisme, burgermoed, Frankrijk, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ongelooflijk: Macron noemt zichzelf “geel hesje” – en oogst spot en hatelijkheid

 1. Rutte vind dat we eigenlijk allemaal een geel hesje aan hebben tot op zekere hoogte: https://youtu.be/q-sJzk5k-yM

  Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  PENETRATION PACIFIQUE……………………..????????????????????

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Iets anders uit Macron’s desinformatielab: De gele hesjes zijn een product van de Illuminati. Het onderstaande artikel weerlegt deze onzin.

  http://gedachtenvoer.nl/gilets-jaunes-verslag-van-acte-xii-live-gevolgd-op-de-voet-als-het-nieuws-gebeurd/

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  Net zo schaamteloos als alle andere ‘staatshoofden’ die op het volk parasiteren.
  Hoe dúrft die walgelijke ijdeltuit!

  Geliked door 2 people

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De Franse president Emmanuel Macron geeft er blijk van, dat hij er helemaal niets van snapt, wat er er zich in Frankrijk afspeelt en wat er onder de Fransen leeft. De babyface met kippenek is duidelijk nog niet droog achter zijn oren. Wat wil je ook van een oedipus die het met een oud onooglijk anorexia wijf doet.

  In plaats van met achting OP te kijken naar zijn volk, kijkt hij minachtend NEER op zijn volk. Wat biedt hij zijn volk ??? Tot op heden niet zo bar veel. Hij is geen leider, die zijn volk naar een hoger plan brengt. Nee, hij is een dictator, die zijn volk misbruikt. Hij eist en verlangt heel erg veel van zijn volk. Hij haalt het bloed onder de nagels van de Fransen vandaan. Hij wil het onderste uit de kan en snapt niet, dat je dan het lid op de neus krijgt. In plaats van aan te geven, dat hij de boodschap begrepen heeft en het roer omgooit, probeert hij met alle macht de uitslaande brand te blussen door alsmaar meer olie op het vuur te gooien. Hij gaat met veel branie en bravoure en ongeremde jeugdige overmoed te keer. Het ontbreekt hem overduidelijk aan de nodige levenservaring, inzicht en wijsheid. Als een spookrijder rijdt hij in volle vaart in de verkeerde richting op een éénrichtingsweg. Hij vraagt gewoon om ongelukken.

  Hier zakt toch je broek van af. De hele wereld fronst de wenkbrouwen. Dit zal niet lang meer goedgaan gaan. Nee, dit zal goed foutgaan gaan. Een kruik gaat te water, tot ie barst. Je kunt een kurk wel onder water duwen, maar die komt toch telkens weer bovendrijven. Uiteindelijk zal het Franse volk de dictator verdrijven. Ze weten maar al te goed, hoe dat moet. Ze hebben het al vaker gedaan. De Fransen zijn niet van de kerk van de dominee en lopen niet als makke schapen achter achter de de kerkleider aan. Ze laten zich niet alles welgevallen. Daarvoor zijn ze te heet gebakend. Dat zit bij hen in de genen.

  De kreet van de Gele Hesjes spreekt boekdelen. De boodschap is duidelijk. Daar is geen woord Spaans bij. “Marchons, marchons, marchons, on arrive !!!” (“Laten we lopen, laten we lopen, laten we lopen, we komen er aan !!!”) Het is een duidelijke vingerwijzing naar de Franse revolutie van 1789. Louis Capet (koning Lodewijk XVI) werd toen opgepakt en naar het schavot gebracht. Met de guillotine werd hij een koppie kleiner gemaakt.

  Oedipus Macron, hoe dom, hoe dom, hoe dom is hij bezig (?!?!?!)

  Like

 6. Marinuslans zegt:

  Moet niet gekker worden met die onbetrouwbare gek,wel nu dan hem de straat op sturen in Frankrijk en dan zo’n zelfde rubberen kogel tegen zijn kop schieten zoals bij vele Fransen.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Macron en tegen het politiegeweld, waarbij rubberen kogels en shockgranaten worden ingezet.

  De hoogste bestuursrechter heeft geroordeeld dat inzet van rubberen kogels geoorloofd is bij het neerslaan van de gele vesten.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/02/02/gele-hesjes-rubber-kogel-blijft-toegestaan-a3652686

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s