Valse jihadnichten boycotten Songfestival Tel Aviv

Screenshot_181

(Door: Arthur van Amerongen)

Eergisteren startte de extreme poot van de wereldwijde LGBTQIAP+-gemeenschap de officiële boycot van het Eurovisiesongfestival in 2019, in nauwe samenwerking met mohammedaanse homobewegingen en homoactivisten in Gaza, Ramallah, Teheran, Bagdad, Mekka & Medina, Khartoem, Tripoli, Qatar en Raqqa.  Het kan niet lang duren eer DENK, NIDA (de Rotterdamse nicht van Hamas) en Bij1 en de Anja’s Meulenbelten zich aansluiten bij deze jihad tegen het weerzinwekkende zionistische regime.

De boycot tegen Tiel Abieb wordt uiteraard ook ondersteund door de SEHAQ Queer Refugees Group uit Amsterdam. Die groepering bestaat uit homofiele en lesbische vluchtelingen uit islamitische landen. Daar werden ze in overeenstemming met de sharia en diverse lokale tradities met het hoofd naar beneden van het hoogste gebouw gemieterd. En wat doen ze in Amsterdam, waar ze bed, bad en darkroom krijgen: de grootste en vrolijkste gay event ter wereld boycotten. Ik zou me dood schamen als ik SEHAQ was.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Satire, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

17 reacties op Valse jihadnichten boycotten Songfestival Tel Aviv

 1. Thomasson zegt:

  “Queers Against Israeli Apartheid: we worden liever van een flatgebouw in Gaza gesmeten dan dat we naar het Eurovision in dat walgelijke Tel Aviv moeten kijken. pic.twitter.com/7MuHtdLWJr

  — Arthur van Amerongen (@DonArturito) January 31, 2019

  Jammer dat dat niet gebeurt! Gooi ze allemaal van een flatgebouw in Gaza (zo hoog mogelijk!). Als deze club valse nichten zo veel van de Sharia houden (de Sharia houdt niet van hen) wat doen ze dan hier in Nederland? Waarom zitten ze met hun vieze kont in Dar el Harb (Huis van de Oorlog; waar ongelovigen wonen) en niet in Dar el Salam (waar moslims wonen) waar ze met machetes en slagersmessen worden bewerkt?

  Like

 2. Jan zegt:

  De antisemitische sekte

  Like

 3. Jan zegt:

  concentratiekamp Gaza

  Like

 4. Gelukkig dat deze bende niet naar Israël komt , persoonlijk geloof ik dat De Schepper van hemel en aarde niets op heeft met homofilie en zeker niet met de goddeloze islam met zijn afgrijselijke boegbeeld Mohammed !!!( Israël heeft trouwens twee gay prides per jaar, over vrijheid gesproken .)

  Like

  • BertG. zegt:

   jezus was zelf een fanatieke stiekeme homo.
   Bracht altijd ze tijd door met ze 12 “vriendjes” op heuveltjes en in de bossen.
   En straatverlichting bestond toen nog niet.
   In geen enkel verhaal lees je dat daar een keer een lekker wijf bij was, altijd alleen met kerels bracht ie ze tijd door.
   Hoe wil jij zo iets noemen dan, vrij verdacht toch.
   Als je zoon (als je die hebt) zo ze tijd door bracht, dan ga jij toch ook twijfelen aan ze geaardheid.

   Like

   • BertG. zegt:

    ( Israël heeft trouwens twee gay prides per jaar, over vrijheid gesproken .)

    Dat is als eer betoon aan jezus en ze 12 “vriendjes”.

    Like

   • boorzalf zegt:

    BertGriezel U bent echte islam aanhanger. Wat is uw echte naam Mohammed?

    Like

   • BertG. zegt:

    Boor, onthou het nou toch een keer.
    Ik ben al jaren een fanatiek aanhanger van de leer van Pinkeltje.
    Gezegend zij zijn naam.

    Like

  • A.J. deKoning zegt:

   “persoonlijk geloof ik dat de schepper van hemel en aarde niets op heeft met homofilie”, daar weet u niets van net zo min als u zeker kunt weten dat er een schepper bestaat. Laat iedereen in zijn waarde.

   Like

 5. boorzalf zegt:

  Hier nog zo’n eng vies clubje BDS, dat wordt onder steunt door groenlinks, sp, denk, nida, pvda en de vakbond fnv.

  Like

 6. Corné zegt:

  Ik ben benieuwd naar de reactie van het COC. Na hun schijnheilige houding in de Nashville zaak zullen ze ook hier wel zwijgend, dus instemmend, achter de Israël boycot staan. Want tja, de anti- Israël houding is nu eenmaal standaard onderdeel van hun linkse vrienden en sponsors. En die zijn overwegend pro moslim. Dus steek je hoofd maar in het zand.

  Like

 7. RottenPikwick! zegt:

  En dan te weten dat die hele anti-Tiel AbiebZooi een stel Steuntrekkers zijn, gefaciliteerd vanaf Het Binnenhof!! Maar 1000en hebben straks in mei de week van hun leven! Tiel Abieb bruist dan nóg meer dan het anders al doet. In Islamsterdam zitten dan de ‘Queers (LELLEBELLEN) Against Israeli Apartheid’ met hun tasjes op schoot zich op te geilen bij de zoveelste mohammedaanse ESCORT!! Ook al betaalt door Het Gajes van Het Binnenhof! Rutteland = KUTTEland!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Overigens, wie kent Dana International niet, Cornet Maas wel.

  Like

 9. Jan zegt:

  OMG!

  Linksvolk, 24/7 herkenbaar
  https://www.bitchute.com/video/qe93Q8KkYL1v/

  Das war wieder zum kotsen. Trannies, walvissen en ander gestoord volk. Geen wonder dat alles naar de verdoemenis gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s