VIDEO: De PVV is er voor u!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nederland, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: De PVV is er voor u!

 1. fransdewit zegt:

  Gelukkig is er 1 partij van en voor het volk, gelukkig wel

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Klaas. Deze Farrakhan heeft een geweldig idee waar 90 – 95% van de blanke Amerikanen zouden ondersteunen. De andere 5% of 10% horen bij de schijnheilige politiek-correcte multi-culturalisten die voor hen ware mening niet durven op te komen . Overal in Amerika waar de negers heen komen, brengen ze totale verloedering, drugs, jeugdbendes en zware criminaliteit met zich mee. Bijvoorbeeld: de State Minnesota in de Mid West, is een van de meest welvarende state in Amerika. De bevolking van deze state zijn hoofdzakelijk van Scandinavisch en Duits afkomst. Dankzij de sociale voorzieningen, werd de state, in de laatste 10 – 15 jaar, overspoelt met negers afkomstig uit Chicago, Detroit enz.. Zij kwamen daar lekker parasieteren op het werk van anderen. Vanzelfsprekend brachten ze de bijhorende verloedering met zich mee naar alle buurten waar ze wonen. Het is waar dat de Zwarte Amerikanen hebben muziekgiganten voortgebracht, maar deze mensen zijn verdwijnen en hun plaats werd ingenomen door een totaal gedegenereerde slag mensen. Het beetje dat ze ooit hadden, is verdwijnen. Hoe eerder Trump zal voor ze een state creeeren en ze daar dumpen, hoe beter zal het voor de rest van Amerika zijn. Maar wedden dat de meeste van hen zouden er niet heen gaan?

   Like

 2. George van der Sluis zegt:

  wat is het treurig geworden in mijn Holland wat ben ik blij om daar niet meer te wonen tussen de islamieten wat een tuig is dat ze presteren niets ze weten alleen zonder in brengst en niet werken waar dit tuig om bekend staat HAAT naar andere geloven en die idioten in Holland nemen dit allemaal hoe gek moet je zijn. ik heb de 1939 -1945 oorlog meegemaakt en gelukkig overleefd ik smeek de echte Nederlander sta nu op ! morgen ben je te laat en dannnn ja je vecht voor je leven en eet suiker bieten. en ben overgeleverd aan het tuig!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @George van der Sluis. Het is inderdaad treurig geworden in uw Holland. Een groot deel van Nederland is in de laatste 50 jaar stelselmatig geïnfecteerd en letterlijk vervuild door de islam. De politiek (vooral links) doet haar best om zo veel mogelijk vervuilers te importeren uit islamitische landen en Afrika. Het resultaat ligt er niet om. Grote stukken van Nederland zijn al geïslamiseerd; inclusief de Randstad en urbane gebieden elders in het land. Moslims nemen in de grote steden (en nu ook in randgemeenten) steeds meer buurten met sociale woningen in beslag. Ze zijn bezig de autochtone bevolking (en niet moslims) hardhandig te verjagen. De overheid staat laconiek, zo niet afwezig tegenover praktijken die gericht zijn tegen haar eigen mensen. Gelukkig zijn er nog in Nederland gebieden in het noordoosten, noord Nederland en de Waddeneilanden waar de Nederlanders nog steeds baas zijn in eigen dorp of stad. Dankzij de lage aantalen van geimporteerde beesten van Allah in deze gebieden, mag het noordelijke deel van NL genieten van vrijheid en rust. Maar voor hoe lang nog? De EU en de politieke afval dat wij uit de 20ste eeuw meenamen naar de 21ste eeuw is bezig om dat kleine beetje ook te vernietigen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Thomasson 3 februari 2019 om 12:02

    Dankzij de lage aantalen van geimporteerde beesten van Allah in deze gebieden, mag het noordelijke deel van NL genieten van vrijheid en rust. Maar voor hoe lang nog?

    Ik kan hier in het noorden nooit de deur uit zonder minstens één kopvod of spooktent te zien. Zelfs bij de huisarts en de tandarts moet ik mer ergeren aan de islamisering.

    Like

   • Tineke zegt:

    Dan ben je nog niet hier geweest,
    Als ik naar buiten ga,waan ik me na 5 minuten op het Tahir plein.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    mer ergeren
    =
    me ergeren

    Like

 3. zwartschakel zegt:

  Tja ,met het roepen van loze herhaalde kreten ,en dat al negen jaar , net als u ,Citaat van Geert nr,hoeveel al ,en welke invloed hebben onze stemmen op hem gehad ? 0 ,hij roept en blaat ,maar komt met 0 voorstellen ,behalve dan stem ze weg , wake up ,of nog 1 a 2 jaar tweets v Geert publiceren ,totdat uiteindelijk het moslimmes ook op uw keel drukt ,en u plotseling uw eenrichtings PVV denken te laat inziet ?

  Like

 4. Giny zegt:

  Zwartschakel, heb zo’n gevoel dat u hier alleen maar reageert om de mensen te ontmoedigen
  PVV te stemmen, gaat u niet lukken. Als u Geert continue zou volgen, zou u niet zoveel onzin uitkramen. Een partij die niet in de regering zit, kan geen besluiten nemen, wel goed oppositie voeren om wetten tegen te gaan. Als er iemand is die goed oppositie voert dan is het Geert met de hele PVV fractie wel. Daarom is het zo belangrijk om massaal PVV te stemmen bij de PS, om een meerderheid te krijgen in de eerste kamer om wetten tegen te kunnen houden.
  FvD, waarschijnlijk uw partij gaat de coalitie steunen in de eerste kamer, is dat wat u wil?
  Dat de PVV geen grote congressen kan houden omdat ze geen miljoenen van de overheid krijgen, het niet eens zouden willen, verdient alleen maar respect. FvD loopt maar te blaten dat ze de supsidieslurpers gaan aanpakken, zelf zijn ze niet vies van ons belastinggeld!!!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s