Clan insider: “Minister van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen heeft zichzelf belachelijk gemaakt!”

Screenshot_219.png

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Essen – Essen heeft de strijd tegen de clans verloren. Tot dit resultaat komt de Libanese clan insider, streetworker, journalist en succesvol schrijver Hammed Khamis. In een artikel in de krant “Der Westen”, die regelmatig bericht over de clancriminaliteit in het Ruhrgebied, maakt de 38-jarige de naïviteit van minister van Binnenlandse Zaken Herbert Reul (66, CDU) daarvoor verantwoordelijk. Tegelijkertijd roept de voormalige crimineel op tot meer dialoog met de scene. Alles andere zou tot nog meer splijting leiden. De grote meerderheid van de Libanese “Mhallami” zou niet crimineel zijn. In zijn familie zouden een bouwkundig ingenieur, een radioloog, apothekers, machinisten en een hogere ambtenaar zitten.

journalistenwatch

“Essen is verloren, verloren aan de Arabieren”. Met deze provocatieve woorden vestigt de Libanees vooral de aandacht op het schaduwboksen van de politie. Als grootste flop in de strijd tegen de clancriminaliteit noemde Khamis de grote razzia in het Ruhrgebied, die met 1300 politiemensen ook behoorlijk duur was. Het resultaat becommentarieert de kenner van de scene als volgt: “Reul is een voormalige leraar, ik vind hem ook sympathiek. Maar met de razzia heeft hij zichzelf belachelijk gemaakt. 1300 politiemensen vinden een paar kleine jongens en een beetje tabak.” Het geheel zou volgens hem “dom en onbegrijpelijk” geweest zijn. Als de staat grip op de clans wil krijgen, moet hij inzetten op dialoog, zei Khamis tegen de krant: “Want zonder ons gaat het niet meer”.

Hammed Khamis heeft na  zijn carrière als inbreker in 2006 zijn leven compleet veranderd. Hij werd bekend door zijn boek “Opvattingen van een bandiet”. Voor zijn reportage over de jungle van Calais werd hij genomineerd voor de Grimme Online Award. Inmiddels werkt de in 1978 in Osnabrück geboren zoon van een migrantenfamilie aan zijn derde boek. Het gaat om het zelfbeschikkingsrecht van een vrouw in het islamitisch milieu, om Turks nationalisme en Koerdische vrijheidsstrijd. Daarnaast werkt Khamis ook als streetworker en begeleid hij jongeren met een migratieachtergrond.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Clan insider: “Minister van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen heeft zichzelf belachelijk gemaakt!”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  @ “Essen is verloren, verloren aan de Arabieren”. Met deze provocatieve woorden vestigt de Libanees vooral de aandacht op het schaduwboksen van de politie.@

  Inderdaad, het is slechts schaduwboksen wat de politie doet. Dat is een goede oefening voor als het echt op boksen aankomt. En ik weet zeker dat die Duitsers dat kunnen, dat hebben ze in het verleden wel bewezen. Het is slechts een kwestie van tijd, maar dat het politieke circus 180 graden gaat draaien is een ding wat zeker is.
  Essen is zeker niet verloren. En dat geldt overigens voor heel Duitsland. Als het echte “bokswerk” gaat beginnen, zou ik maar eieren voor mijn geld kiezen, want de mogelijkheid om hier te blijven hebben jullie de laatste 50 jaar volledig verkloot. Erschossen auf den Flucht, of rennen voor jullie leven om Europa te verlaten. Meer opties zullen er niet zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Joannes, u doet aan wensdenken. Duitsland is echt VERLOREN. De macht van het volk komt nooit meer terug. Waarom? Omdat de moslims bestuurd en aangestuurd worden door hun imams in de moskeeën. De duitsers hebben geen verzetsbeweging. merkel zal dat met letterlijk alle middelen, inclusief geweld tegen het eigen volk, verhinderen.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Scherpschutter, de Duitsers staan er niet alleen voor. De rest van Europa is er ook nog. Gezamenlijk gaat ons dat lukken. De huidige politieke correctheid kan geen stand houden en een politieke omwenteling, niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa zal een gevolg zijn. Het verbaast me overigens dat er nog geen moordaanslag op Merkel gepleegd is. Ik ben er overigens van overtuigd dat er een tijd komt dat Europa voor 100% moslimvrij zal zijn. Al zal dat niet zonder slag of stoot gebeuren. De weerstand van de vijand zal groot zijn en enorme bloedbaden, ook aan onze zijde zullen niet te vermijden zijn.
    Grote kans dat Erdogan dan met zijn leger Europa komt binnen vallen, mogelijk vergezeld van legers uit andere islamitische staten. Dat is niet te hopen, want dan vrees ik het ergste. WO 3 kan dan niet uitblijven.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Joannes, u heeft gelijk maar er ontbreken 2 dingen om die slag ( die onherroepelijk gaat komen zoals u schrijft), te winnen. In europa ontbreekt het zelfs in Nato-verband, aan de benodigde wapens en manschappen on zo’n oorlog tegen turkije en andere moslimstaten, te winnen. Met europa kan je geen oorlog winnen. De amerikanern zullen hun handen niet meer aan ons vuil maken. Volkomen terecht.

    Like

 2. Bert zegt:

  Essen is niet verloren. Verkiezingen kunnen verloren worden. De juiste volgorde is: verkiezingen > regering > politie. Dan is de oplossing voorhanden.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het is de gewetensvolle benadering van justitie die de ‘verrijking’ niet wenst aan te pakken, de meerderheid binnen de rechtspraak heeft een linksche overtuiging en is er alles aan gelegen om deze cultuur in stand te houden, zelfs al meet men met twee maten en heeft de politiek een doorslaggevende stem in de gerechtshoven, het CBB en de CRVB, (de Raad voor de rechtspraak).
  (wil er nog iemand een banaan? er groeien genoeg trossen bananen in Nederland om er een republiek mee te beginnen).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s