De islamisering van Wenen: Zonder hoofddoek zijn vrouwen loslopend wild voor islamitische macho´s

Screenshot_221.png

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Er komt een brandmelding, die aantoont hoever de islamisering in enkele grote Europese steden dankzij ongebreidelde immigratie en welkomstcultuur is voortgeschreden, uit Wenen. Marcus Franz vertelt in gesprek met de hoofdredacteur van “oe24”, Nikki Fellner, en activiste Lena Jäger over Weense vaders, die hun dochters hoofddoeken meegeven om in bepaalde stadsdelen van Wenen niet als autochtone Oostenrijkse, maar als moslima te gelden. Reden daarvoor zouden enorme seksuele intimidaties door meest illegale immigranten zijn.

journalistenwatch

Zoals de voormalige parlementariër van de Oostenrijkse Volkspartij (ÖVP) en arts Marcus Franz in een interview met “oe24” verklaarde, kent hij persoonlijk vaders, die in “probleemzones” een hoofddoek aan hun dochters meegeven, opdat zij zodoende niet als autochtone Oostenrijkse herkend en dus tegen intimidatie beschermd worden. Het zou volgens Franz vooral gaan om het 15e district van Wenen. Het zogenaamde “Rudolfsheim-Fünfhaus”, een aan de westelijke binnenstad grenzende arbeiderswijk uit de 19e eeuw, was altijd al multicultureel beïnvloed in de veelvolkerenstaat Oostenrijk. Volgens Wikipedia bedraagt het aantal buitenlanders 42,3%. Al in 2001 was 35% van de bevolking niet in Oostenrijk geboren. De meeste immigranten kwamen uit Servië, Kroatië, Polen, maar ook uit Turkije. Op een gegeven moment kwamen er toen waarschijnlijk ook anderen, en nu is de sfeer enorm omgeslagen.

“Er vinden permanent kleine agressies plaats”, aldus Franz. “Men probeert de meisjes te versieren. Maar op een andere manier dan we hier gewend zijn, met een agressieve houding. En de meisjes, de jonge vrouwen, en ook de oudere vrouwen zijn gewoon bang.” Deze dingen kan men volgens Franz in de bevolking waarnemen. En pas goed wanneer men werkzaam is in een sociaal beroep. Franz benadrukt dat men heel duidelijk onderscheid moet maken tussen diegenen die er nieuw zijn bijgekomen en diegenen die hier al langer zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op De islamisering van Wenen: Zonder hoofddoek zijn vrouwen loslopend wild voor islamitische macho´s

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Laten wij alle blanke mannen bewapenen met vuurwapens zodat zij hun vrouwen kunnen verdedigen tegen de moslims.

  Liked by 2 people

  • Yvonne zegt:

   Er zouden in het Westen sowieso geen moslims moeten zijn dan zou het ook niet nodig zijn onze mannen dus zich moeten bewapenen, maar ja wij moeten onze kop houden en aanvaarden wat de politiek wil,nou Den Haag dit wil ik dus niet en velen met mij
   Loopt dat zooitje ongeregeld die regeren wel eens door het centrum van de stad?

   Like

  • jannes zegt:

   Waarom? De europeese vrouw speelt voor het vijandige team. Als je wil weten wie de grenzen open heeft gegooid dan moet je na het avondeten naast je op de bank kijken. Deze vrouwen conformeren zich aan de overwinnaar. Dit deden ze ook toen de moffen/amerikanen binnentrokken. Kinderen krijgen laat ze liever over aan fatima en samira, Feminisme heeft westerse beschaving gesloopt, deze migratie is slechts een neven effect

   Like

   • J. Vulkanoloog zegt:

    Spijker op de kop Jannes! Het probleem is o.a. de gefemininiseerde samenleving waarin hordes van die onnozele wijven (sorry dames die zich hier aangesproken mochten voelen) mogen bepalen hoe onze (gezamenlijke) toekomst eruit komt te zien (veel islamitischer want dát zijn ook mensen, of zo…). Vrouwen zijn geen beschermers van de cultuur, zij gaan voor het zielig-zielig-effect etc. Levensgevaarlijk voor een beschaafde wereld. En inderdaad, en maar geen kinderen willen omdat ‘ze nog zoveel hebben te doen/ te willen’ (echt gehoord). Bovenstaande is nota bene geschreven door een homoseksueel. Jaja, die stemmen heus niet allemaal GL of D66, steeds meer ervan doorzien die praatjes van die socialistenclubs. Die socialisten die dadelijk het hardst staan te klappen en juichen van culturele diversiteit als wij homoseksuelen van de hoogste toren worden gegooid door de nieuwe heersers.

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Het is in Wenen niet anders dan in andere steden binnen Europa, enkel durft men in Wenen er iets over te melden, is men niet (meer) gemuilkorfd door de Linksche Looney Brigade die zó vreselijk bang is voor de harde waarheid….

  Like

 3. Frauke zegt:

  https://froot.nl/fotografie/iraanse-vrouwen-jaren-60-hijab/ Wat staat ons vrouwen te wachten in de toekomst ?

  Like

 4. QENQ6 zegt:

  Wenen: een van de prachtigste historische steden van Europa. Waar is Jan Sobieski III?
  Of beter: IV.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Dat is de andere kant van de hoofddoek: wie hem niet draagt is een hoer. Een minderwaardige, ongelovige slet. Onbegrijpelijk dat linxe politici dit niet kunnen inzien.

  Like

 6. Elisah zegt:

  https://news-for-friends.de/ungarische-zeitung-deckt-auf-wie-soros-die-eu-migrationspolitik-bestimmt/

  Ungarische Zeitung deckt auf: Wie Soros die EU-Migrationspolitik bestimmt

  Die ungarische Regierung unter Ministerpräsident Orbán wird von Medien und westlichen Politikern immer wieder kritisiert, weil sie sich in Kampagnen gegen den „Philanthropen“ und Mega-Spekulanten George Soros wendet. Budapest wirft Soros und den von ihm gesponserten Organisationen Einmischung in die ungarische Politik und die gezielte Einschleusung von Migranten nach Europa vor. Seine wichtigsten „Flaggschiffe“ in Ungarn mußten im zurückliegenden Jahr allerdings die Segel streichen – sowohl die von ihm mitgegründete Central European University (CEU) wie seine Open Society Stiftungen sahen sich wegen einer verschärften Gesetzeslage veranlaßt, ihre Zelte in Budapest abzubrechen und nach Wien bzw. Berlin auszuweichen.

  Like

 7. GT zegt:

  Wat vinden Moslima,s van mooie atletische blanke mannen als ze eens een knipoog krijgen en een sissend geluid en verkracht worden?

  Like

 8. Jan zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s