Geen interesse in migratie: Hongarije boycot gemeenschappelijk standpunt van de EU

Screenshot_225

Minister-president Viktor Orbán van Hongarije.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse regering onder minister-president Viktor Orbán heeft opnieuw een moedige streep door de rekening gehaald van de EU en haar migratiepolitiek: Boedapest heeft nu voor een bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken met de Arabische Liga een gemeenschappelijk standpunt verhinderd en zodoende vooreerst de nauwere samenwerking met Noord-Afrikaanse en Arabische landen geblokkeerd.

duits - zuerst

Vanuit Brusselse diplomatieke kringen was te horen dat Hongarije daarmee in de kring van de overige EU-landen voor heftige kritiek gezorgd zou hebben. Het persbureau dpa citeert een EU-diplomaat met de woorden: “We zijn vrijdag getuige geworden van een diplomatieke amokloop van Hongarije” en: “De Hongaarse regering heeft zelfs verstrekkende compromisvoorstellen om ideologische redenen afgewezen en zichzelf met deze blokkadehouding geïsoleerd in de EU-kring.”

De bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU met hun collega´s van de Arabische Liga moet een topontmoeting eind februari in het Egyptische Sharm-el-Sheikh tussen beide partijen voorbereiden. De EU verwacht van een nauwere politieke economische samenwerking ook vooruitgang tegen de illegale migratie via de Middellandse Zee. Hongarije stoorde zich bij het voorwerk in de kring van EU-landen echter aan formuleringen over een mogelijke samenwerking in migratiekwesties. Hongarije wijst elke migratie naar Europa en in het bijzonder naar Hongarije strikt af.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Arabische wereld, belangenverstrengeling, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Maghreb/Noord-Afrika, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Geen interesse in migratie: Hongarije boycot gemeenschappelijk standpunt van de EU

 1. wauso zegt:

  Net op NPO 2. een zwarte (jonge) ‘vluchteling’ en een reporter. Vraagt de reporter: Wat verdien je. Zegt de ‘vluchteling’: Met mijn werk verdien ik 800,– Euro (de NPO hoeren zullen hem wel hebben uitgezocht). Ik kan hier geen woonplek mee afhuren zegt de ‘vluchteling’. Waarop de reporter vraagt: Verdien je die 800 Euro per maand of per week ?
  Om zo’n vraag te stellen moet je toch echt wereldvreemd zijn ! NPO hoeren krijgen zo’n 10.000 Euro per maand om mensen thuis te misleiden. Mogen programma’s maken terwijl ze geen besef hebben van wat er werkelijk speelt ! Het was overigens niet de grootste hoer (P. de Leeuw) die hier weer even zijn wekelijks good feeling momentje mocht komen halen en om ons te verblijden met zijn kennis !

  Geliked door 2 people

 2. Thomasson zegt:

  De Hongaren hebben ballen, de rest van de EU-club een staart tussen hun benen en een natte onderbroek van angst. Men wordt kotsmisselijk van deze laffaards die hun eigen volkeren en natiestaat openlijk verraden. Dat is al eerder gebeurt; tijdens Het Verdrag van Munchen over Tsjecho-Slowakije in 1938. Chamberlain kwam met Peace in our Time. Van de Peace bleef pies. Het hielp ze toen geen bal; de oorlog kwam toch en het koste miljoenen mensen het leven. Net zo goed dat Hitler was verraderlijk in zijn gedrag, zo zijn ook de Arabische Liga en de bende moslims die ze vertegenwoordigen. Zij zouden de top in Sharm el Sheikh gebruiken voor verdergaande chantage. Denk maar aan honden: die bijten zodra ze zien dat iemand bang voor ze is.

  Geliked door 2 people

 3. Ruud zegt:

  Op dit punt heeft Orban groooooot gelijk. Patriottisme heeft voor hem tenminste nog een onderscheidende betekenis. Doffe toekomstige ellende zal voor alle andersdenkenden hun deel zijn. Kortzichtigheid zal de meest ernstige en onderschatte ziekte blijken te zijn zonder probaat geneesmiddel. Het einde van Europa zal een kwestie van tijd zijn tenzij de komende verkiezingen in alle landen het tij keren. De schuldigen zullen door de miskende volkeren berecht worden.

  Geliked door 2 people

 4. Cleo zegt:

  In ieder Europees land moet een Orban aan de macht komen; want het stelletje mietjes dat nu in veel Europese landen zogenaamd ‘regeert’, zoals Rutte, Macron, Merkel, pleegt hoogverraad aan hun nationale bevolkingen!

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Thomassen. rake typering

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Chapeau voor de Hongaarse regering en minister-president Viktor Orbán !! Weg met de EU dictatuur !

  Like

 7. henk zegt:

  Hadden wij Orban hier maar !! Kom net terug uit Den Haag, je bent gewoon een buitenlander in je eigen land, schandalig wat de regering ons aandoet hier

  Like

 8. Sandokan zegt:

  Ik kom al sedert 1966 in Hongarije en heb daar veel vrienden die voor 10000000% kunt vertrouwen. Waarom die gekken bij de EU (in opdracht van Soros, alias Schwartz hun ‘taken’ vervullen en ons ‘hun stemvee’ de afgrond in duwen is en blijft mij een raadsel. Ik heb een besluit genomen en vertrek naar het mooie, vriendelijke Hongarije en verder kan ieder de pest krijgen in Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s