Hongarije: Vicevoorzitter van de EU is Soros-man

Screenshot_205

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Boekarest – Eurocommissaris en eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, raakt onder zwaar vuur van Hongarije: hij zou een “Soros-volgeling” zijn, verklaarde de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó (foto). Timmermans zou de aanwijzingen en plannen van miljardair Soros en diens NGO´s opvolgen als het om de immigratie van nog eens honderdduizenden naar Europa zou gaan.

journalistenwatch

De Europese linksgeoriënteerde politici zouden een “geordende immigratie” organiseren, aldus de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken. Dat zou “gevaarlijk” zijn en door de Europeanen bij de komende verkiezingen verhinderd moeten worden, deelde de 40-jarige Szijjártó volgens “Hungary today” mee tijdens een bijeenkomst van ministers van Buitenlandse Zaken.

“De immigratie moet gestopt in plaats van georganiseerd worden”, aldus de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken tegenover journalisten in Boekarest. Het zou duidelijk zijn dat de Nederlandse vicevoorzitter van de Europese Commissie, Timmermans, en de Europese socialisten de aanwijzingen van Soros´ netwerk zouden uitvoeren en voorstander zouden zijn van meer immigratie in richting Europa.

“We hebben het bij Timmermans heel duidelijk over een Soros-man, anders zou hij hem niet viermaal ontmoet hebben en diens NGO-vertegenwoordigers al talrijke keren”, stelde Szijjártó vast.

Soros´ plan zou duidelijk zijn. Hij zou een speciale manier willen ontwikkelen, een nieuwe mogelijkheid om migranten naar Europa te brengen en het doel hebben dat de pro-migratie partijen de meerderheid blijven houden in het Europees Parlement en de Europese Commissie. “Dat is heel gevaarlijk voor Europa. De veiligheidsrisico´s van de immigratie waren de afgelopen jaren duidelijk”, waarschuwde de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hongarije: Vicevoorzitter van de EU is Soros-man

 1. Astrid zegt:

  Waarom niet wat gif door zijn een van zijn vele 8-gangen diners? Fascisten moet je immers nooit meer tolereren, we hebben al eens eerder gezien waar dit soort lieden toe in staat zijn. Deze narcist heeft teveel netwerkjes en de democratische manieren om hem en consorten weg te werken zijn te traag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  Als dit waar zou zijn moet zijn politieke kop er onmiddellijk af!

  Like

 3. Steven zegt:

  Europa zal en MOET vernietigd worden… en daar gaat VAST & ZEKER fraude voor gepleegd worden bij de komende verkiezingen.
  Men laat zich natuurlijk niet afnemen wat het gedrocht Brussel al half heeft afgemaakt…

  Geliked door 1 persoon

 4. A.J. deKoning zegt:

  Hongarije heeft volkomen gelijk, ik had Frans Timmermans een mail gestuurd dat als hij in de Tweede wereldoorlog had geleefd met zijn denkbeelden hij een als een landverrader zou zijn beschouwd., daar was hij erg door beledigd en binnen 10 minuten kreeg ik een mail terug maar bleef natuurlijk bij mijn standpunt. Hetzelfde gebeurde met Diederik Samson toen ik hem een mail zond van wat Frans Timmermans gezegd had op zijn rede voor de EC over omvolking, hij gaf ook binnen 10 minuten antwoord “en waar zou Frans dat dan wel gezegd hebben” en vroeg een copie
  van die rede waarop ik zei die rede staat gewoon op internet alleen even “Frans Timmermans Omvolking” intikken. Daarop zei hij “ik wist wel dat u mij geen copie kon zenden want dat heeft Frans nooit gezegd”. Nadat ik hem opnieuw een mail heb gestuurd bleef het stil.

  Geliked door 2 people

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Hear, hear, zegt het voort. Dit is van belang in verband met de komende verkiezingen. En wat de stembusfraude betreft. Ga kijken bij de telling en meld het als je wat verdachts ziet. Het kan de activiteiten van de fraudeurs wellicht enigszins afremmen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Natuurlijk is hij een “Soros” volgeling de linkse idioot!!!, de gefrustreerde linkse tuinkabouter en zijn macht items, zie hem nog staan schreeuwen in de Oekraïne, helemaal in zijn element, de kleine nazi!!!!.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het uiterlijk en de monologen van Timmermans zijn nét wat te ‘heilig’ om overtuigend en authentiek te kunnen zijn, deze PvdA-muppet heeft de schijn tegen dat hij oprecht en eerlijk is, een mens die we als “nep” bestempelen en niet zo’n hoge achting heeft als hij zichzelf graag hoog in het vaandel wil doen voorkomen.( Fake People) verenigd in Brussel……de ER.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Zoals Nigel Farage al eens opperde in de Europese Raad, heeft het merendeel van de leden een meer dan hechte band met de Sorosiaanse Maffia, dus waarom zou de oud-Dom66 en PvdA-engerd die vicevoorzitter van de Europese Commissie, en gedoodverfde nummer 2 is, daar een uitzondering zijn…..Deep in the pocket bij de Deep State, onze Frans.

  Like

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Inderdaad Hovawart, Soros heeft waarschijnlijk zo ongeveer de helft van de Brusselse maffia in zijn portefeuille zitten en het is allang bekend dat deze manipulant bij veel vergaderingen aanwezig is.
  Moet iemand mij maar eens vertellen wat hij daar mee van doen heeft.
  Soros is een speculant die de UK bijna naar de kloten hielp en bij Denemarken probeerde hij het ook.
  Denkt iemand in Brussel dat Soros ervoor terug deinst om ook de EU te naaien.
  Of is het zo dat de Brusselse kliek al weet dat ze mee kunnen delen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s