Nederland wordt een Sharia-staat!

 

(Door: “Balkanske priče”)

Nederland is op weg naar een Sharia-staat. Pim Fortuyn waarschuwde dat de islam een bedreiging vormt voor de Nederlandse normen en waarden. Volgens Fortuyn zijn de Nederlanders zo met zichzelf bezig dat ze niet doorhebben dat belangrijke onderdelen van hun cultuur door de islam worden bedreigd. Hij waarschuwde dat Nederland – zonder dat het land het bewust doorheeft – de eigen culturele normen en waarden verliest en daarvoor in de plaats normen en waarden krijgt die gelden in het heilige boek van de islam, de Koran. En ook andere politici, zoals Frits Bolkestein, zeggen dat het islamitische “geloof” niet samengaat met de westerse waarden…

Lees verder>>>
balkans chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Nederland wordt een Sharia-staat!

 1. Pingback: WAARSCHUWING: LAAT ZE HUN GANG NIET GAAN! | eunmask

 2. RottenPikwick! zegt:

  Tuurlijk, kun je vergif op innemen, dit zag zelfs Jan L. 30 jaar terug al aan komen! Maar we moesten niet zeuren (lees discrimineren). En nu is het te laat, dit landje is DOOMED! Met dank aan het een na het andere NepKabinet vanaf de jaren 70. Maar in het laatste decennia ging de islamisering snoeihard, met als aanjager Mark Rutte (en zijn laffe hypocriete bendes). Mooi dat dit is vastgelegd voor het nageslacht! Hier een video van de Grote Aanjager op zijn best, waarin de kritische Nederlander weer bij het grof vuil gezet wordt! Met Mark Rutte en zijn laffe hypocriete bendes zijn wij snoeihard de afgrond in gegaan! Opgepast, hypocriete draaikont Madeleine Van Toorenburg komt ook in beeld! Lang Leve Geert Wilders!!

  Geliked door 2 people

  • Pietersen zegt:

   Overgrote deel van de islamiet zit in de bijstand en integreert niet…, de derde generatie is oververtegenwoordigd in de criminaliteitsstatistiek, de islamitische groenteboer uit de Schilderswijk werkt voor zijn islamitische klantenbestand…Hoezo bijdrage leveren aan dit land ? De sukkel kletst uit z’n nek en begrijpt de islam niet.

   Like

 3. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. N.E. Derlander zegt:

  Het CDA zei (bij monde van Piet Hein Donner) in 2006: als twee derde van de Nederlandse bevolking de sharia wil, dan krijgt ze de sharia.

  Dan moet je dus zorgen dat twee derde van de Tweede Kamer islamiet is…….

  Geliked door 2 people

  • N.E. Derlander zegt:

   De manier, waarop het kinderpardon recentelijk definitief veilig gesteld is, is hierbij kenmerkend.

   Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Het doordrukken van het Marrakesh Pact is hierbij tekenend.

   Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Het terughalen van IS moeders met kinderen, is hierbij veelzeggend.

   Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Het steunen van de motie Halsema (GL) in 2010, waarin het partijkartel: “de regering verzoekt in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering GEEN doelstelling van beleid is”, is een goeie graadmeter van de mate waarin die twee derde van de Tweede Kamer in 2010 al bereikt was.

   Like

   • fleckie zegt:

    Aanvulling: en als. de binnendringende koppensnellers zich niet meteen in. woningen kunnen ‘NESTELEN’!! heeft ‘ KONINGIN. UTOPIA’…( HALSEMA) wel een. ‘OPLOSSING!!’

    Like

  • Tineke zegt:

   Inderdaad,al lezende kwam die zin van die braakbal van Donner in mijn herinnering.
   Hij nam vast een voorschot,waar het CDA voor stond en nog steeds staat.
   Christenen Dienen Allah,weliswaar wordt dat als grap bedoelt,maar het is een feit dat waar is.

   Heer Fortuyn’,dood, van Gogh ,dood,Hans Jansen dood,Pamela Hemelrijk(goede vriendin van Pim) dood allemaal nog redelijk jong en waarschuwde tegen de islamisering van Nederland.
   Toeval?

   Toeval bestaat niet………..het valt je toe.

   Geliked door 2 people

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Wij bevinden ons in een uiterst merkwaardig tijdsgewricht.

  Hele volksstammen van vooral jonge mensen zien de hele wereld als hun speeltuin waarin iedereen alles moet kunnen zijn in de vorm van welke gender dan ook, iedereen overal moet kunnen en mogen wonen en iedereen gelijk is, deze mensen geloven werkelijk in een utopie.

  Hetgeen zij echter los hebben gelaten, althans in hun bovenkamer, zijn de wetten van moeder natuur.
  Het recht van de sterkste is daar bepalend voor het voortbestaan van de soort en dat is maar goed ook, daarmee zullen de sterke exemplaren voortbestaan.

  Echter met dit loslaten van de wetten van moeder natuur ontkennen zij deel te zijn van moeder natuur en denken alles met hun neocortex te kunnen aansturen en de wereld en moeder natuur te kunnen overrulen (overheersen) hetgeen uiteraard niet mogelijk is.

  Moeder natuur bepaald, niet de mens die pas 200.000 – 250.000 jaar hier rondloopt.
  (Vergelijk dat maar eens met krokodillen die inmiddels ca. 200 miljoen jaar de aarde bewonen en met succes mag ik wel zeggen).

  Hetzelfde is van toepassing met de islam, een sterke macho-cultuur waartegen de zachtgekookte westerling niet is tegen opgewassen en aan ten onder zal gaan, kwestie van tijd.

  Like

 6. RottenPikwick! zegt:

  5 voor 12 ??????? Volgens mij is het al ver over twaalven!! De islamisering is niet meer te stoppen. Lachen, bij een mohammedaanse meerderheid in gemeenteraden gaan de LGHTB-tenten / darkrooms op slot! Sharialanden met olie / gas kunnen ook dictaten opleggen aan hun soortgenoten in W-Europa, anders geen olie / gas. W-Europa in de wurggreep van de islam!

  Like

 7. Bert zegt:

  In Hongarije stemt meer dan 50 % van de mensen op de partij van Orban. Het is het heel eenvoudig: als de inwoners van Nederland zich nu eens niet laten vertellen wat ze moeten stemmen maar gewoon opkomen voor hun eigen belang dan zouden de verkiezingen een heel ander resultaat laten zien.

  Like

 8. Elisah zegt:

  Bij de buren,
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190201_04146624

  Syrische burgemeester: “De Belgische jihadisten waren bij de ergsten”

  De burgemeester van de voor 80 procent verwoeste Syrische stad Raqqa is ontgoocheld terug vertrokken naar haar stad. Leila Mustafa bezocht Brussel om te praten over de repatriëring van kinderen van jihadisten, maar de vergadering die haar beloofd was met Buitenlandse Zaken kwam die er niet. La Libre wist haar te strikken voor een gesprek. “De Belgen waren bij de ergste jihadisten”, zegt ze.
  Leila Mustafa zou bij Buitenlandse Zaken overleggen over de repatriëring van de kinderen van Belgische jihadisten zonder hen te scheiden van hun ouders. De jonge burgemeester van Raqqa zakte daarvoor naar Brussel af, maar kwam voor een gesloten deur te staan. “Ik ben niet tevreden, nee”, zegt ze in La Libre.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Citaat uit The Balkans Chronicles; Als we niks doen aan deze islamisering/shariasering, dan bestaan we aan het eind van deze eeuw niet meer….Wat een optimist. Nog 80 jaar te gaan eerdat de sharia een feit zou zijn. Nederland en andere Europese landen staan nu al op omvallen. Een klein duwtje is al genoeg. Een minderheid aan moslims is al in staat om een succesvolle revolutie te starten. Nog steeds gesteund door de politiek, De MSM media en de justities, en het feit dat Europa overloopt van verwijfde venters en genders. Al zo’n 50 jaar lang kon of wou niemand iets ondernemen tegen steeds meer allah mannen in Europa. Die werden en worden massaal gedoogd. Vele miljoenen moslims kwamen, maar gingen nooit meer weg. Europeanen, als jullie niet bereid zijn echte strijd te leveren, niet achteraf gaan zeuren als jullie voorgoed in de nesten zitten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s