Waarom protesteert niemand tegen de kerken?

Screenshot_223

Synoniem voor mensensmokkel van Afrika naar Europa: de Keulse kardinaal Woelki met vluchtelingenboot voor de Dom. 

(Door: “Martin” – Vertaling: E.J. Bron)

Profiteurs van de omvolking

In Duitsland zijn de beide kerken de grootste financiële profiteurs van de mensenhandel van Afrika naar Europa. Waarom worden uitgerekend deze belangrijkste OW´ers van de omvolking verschoond van welk protest dan ook?

pi news (2)

Op de dodelijke route van de Subsahara naar Centraal-Europa bestaan er – financieel gezien – twee hoofd-profiteurs. Enerzijds de mensenhandelaars in Libië, wier dienstverlenende ondernemingen de overtocht naar Europa organiseren en voor de reis in hun “zeewaardige” rubberboten tot € 5000,- per passagier berekenen – een miljardenbusiness. Anderzijds de Duitse kerken, die in Duitsland door de gemeenten vorstelijk beloond worden voor de kost en het logies van de Afrikaanse reizigers: bij een volledige verzorging incasseren Caritas en de Diaconie bedragen van meer dan € 1200,- per maand – en dan hebben we het over de onderbrenging in ruimtes met veldbedden en minimale personeelskosten dankzij de uitbuiting van vrijwilligers. Zelfs bij “slechts” ongeveer 200.000 binnengesmokkelde personen per jaar, die bijna allemaal via Caritas en de Diaconie worden doorgesluisd, levert dit een onvoorstelbaar bedrag en een uitstekende rente op, die dankzij de mensenhandel ieder jaar in de kassen van de kerken stroomt.

Daarom is het ook geen wonder dat de kerken steeds opnieuw in de handhaving van de smokkel van Afrika naar Europa investeren. De zogenaamde Duitse “zeenood redders”, die verantwoordelijk zijn voor de overtocht van de Libische kust naar Europa, worden maatgevend met kerkmiddelen gefinancierd. Onlangs nog schonk kardinaal Marx opnieuw € 50.000,- aan de mensensmokkelaars in de Middellandse Zee. Zulke bedragen zijn peanuts in vergelijking met de opbrengsten: al na één enkele overtocht met slechts 50 personen loont zich deze investering al financieel voor de kerk.

Een instorting van de mensenhandel van Afrika naar Centraal-Europa zou dus niet alleen voor de mensensmokkelaars in Libië een financiële catastrofe zijn, maar ook voor de Duitse kerken. Beide betrokkenen hebben dienovereenkomstig eenzelfde belang bij de handhaving van de dodelijke route van de Subsahara naar Europa. Dit gemeenschappelijke doel van voortdurende aanvoer om hun financiële opbrengsten veilig te stellen, kunnen ze alleen gemeenschappelijk bereiken: de mensenhandelaars hebben de infrastructuur van de kerken als eindstation van deze route nodig om hun passagiers een min op meer zekere garantie voor een zorgeloze doorreis te kunnen bieden. Geen enkele “arme” Afrikaan telt € 5000,- neer voor een reis naar Duitsland wanneer onderkomen en verzorging aan het eind van de reis niet gegarandeerd zijn.

De Duitse kerken op hun beurt hebben de Libische mensensmokkelaars nodig met hun netwerk in de Subsahara, omdat zij uit “morele gronden” zelf niet direct de mensenhandel kunnen exploiteren en daarom zijn aangewezen op bemiddelaars. Na de overdracht op de rubberboot wordt de business verdeeld: de Libische mensenhandelaars organiseren de reis van de Susahara tot het instappen in de boor en innen daarvoor de desbetreffende prijs van de reis. De kerken nemen de passagiers vanaf de rubberboor over van de door hen ingeschakelde zogenaamde “zeenood redders” en innen in het doelland een nog hoger bedrag van de gemeenten. Zo wast de ene hand de andere.

De mensenlevens die deze gemeenschappelijke business kost, spelen met het oog op het enorme financiële succes van de betrokkenen een hoogstens ondergeschikt rol. Zij zijn nevenschade van een miljardenbusiness: enerzijds al die mensen die al in de Sahara op weg naar Libië omkomen of later in de Middellandse Zee verdrinken, anderzijds al die mensen die hier in Duitsland door de binnengesmokkelde Afrikaanse en Arabische nieuwe kolonisten worden vermoord. Het bloed van deze mensen kleeft aan de handen van de beide partners: Libische mensenhandelaars en Duitse kerken exploiteren dit zakenmodel gemeenschappelijk, dus dragen zij ook de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de slachtoffers van hun maatschappelijke partnerschap, en wel gezamenlijk voor alle slachtoffers op de hele route.

Verbazingwekkend genoeg wordt er tegen deze smerige business nergens in Duitsland geprotesteerd – hoewel er in elk dorp een kerk staat en plaatselijk protest gemakkelijk te organiseren zou zijn. Het lijkt alsof de dorpskerk en meneer pastoor/de dominee in zijn parochiehuis volledig onwetend zijn van deze mensenhandel. Uiteraard is dat niet het geval: de pastoor maakt tijdens iedere zondagsdienst reclame voor de handel en bedelt om nieuwe giften, opdat het transport van mensen over de Middellandse Zee gegarandeerd blijft. En hij leeft heel goed van het geld dat de kerk hem als tegenprestatie maandelijks op zijn rekening overmaakt: smerig verdiend geld, waarvoor vele mensen met hun leven betaald hebben.

Maar die beste meneer pastoor organiseert ook ieder jaar de kerstmis. Dan zet hij overal in de kerk kaarsen neer en zingt “Oh jij blijde”. Op deze manier roepen de kerken elk jaar opnieuw herinneringen uit onze kinderjaren op. Het is juist deze emotionele geraffineerdheid die ons van protest tegen deze organisatie afhoudt, evenals van een protestwake voor de pastorie en van zuivere tegenspraak wanneer meneer pastoor in de preek weer reclame maakt voor zijn smerige handel. Men bespeurt bij zichzelf nog altijd een bepaald respect voor dit gebouw, men bespeurt ook respect voor het parochiehuis, en men groet meneer pastoor heel netjes, omdat men zich hem kan herinneren uit de kerstmis en exact dat beeld graag in zijn hart wil behouden: het beeld van een onschuldige kerk, die kerstmis viert, en niet het beeld van een hebzuchtige instelling met bloed aan de handen, die gemene zaak maakt met mensenhandelaars.

Dat alles weet men natuurlijk ook in de hoge regionen van de evangelische en katholieke kerken in Duitsland. En precies daarom zal alles zo verdergaan als tot nu toe: de kerken zullen met hun mensensmokkel enorm veel geld blijven verdienen, ze zullen eveneens geen aandacht schenken aan de doden in de Sahara en de doden en verkrachtingen in onze straten. En ook in de toekomst zullen we niet protesteren tegen deze duistere zijde van onze dorpskerk, maar met Kerstmis braaf in de rij zitten en “Oh jij blijde” zingen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Martin”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Christendom, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Waarom protesteert niemand tegen de kerken?

 1. elena zegt:

  goed artikel, het klopt de kerken snappen helemaal niet dat God heeft bedoeld om grenzen te zetten en op moet komen voor je land waar je woont en als er vreemdelingen binnen komen zij zich moeten AANPASSENaan het land waar ze binnen komen, dat is wat DE BIJBEL zegt

  Geliked door 1 persoon

  • QENQ6 zegt:

   De Wetten van het Oude Testament wijzen op regulering van het leven: de Tien Geboden. Daar is niets verkeerds aan (mits juist toegepast). Het lijkt er op dat “grenzen stellen” iets is wat taboe is geworden, iets wat onheilig is. De aard van de wereld is nou juist dat zaken begrensd zijn, en dat is niet onheilig en ook niet onvrij, zoals veel luchtfietsers zonder discipline, graag verkondigen. Logisch dat ze dat verkondigen, want ze willen niet weken en geen verantwoordelijkheid nemen, maar de liefdevolle mens uithangen (met bijstandsuitkering uiteraard).

   Like

   • D.G.M.Holland zegt:

    Zelfs dieren, zoals o.a. honden zijn zo “geschapen”, dat ze hun gebied afbakenen door erop te pissen. Grenzen bepalen hoort bij het dna.

    Like

  • M. zegt:

   De meeste kerken worden allemaal misbruikt om onder de vlag van naastenliefde hun naaste te vernachelen.
   Wie nodigt men ten slotte uit ?
   Wie financieren ze ?
   De vrienden of de vijanden van de Schepper?

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @ Elena

   (Jouw) god is een verzinsel en de bijbel is niets meer dan een opsomming van menselijke ervaringen waarvan vele zeer wijselijk maar daar stopt het.

   Mensen die in een zgn. god geloven zijn als de de dood voor de dood.

   Zielig is dat om aan de eindigheid van je eigen bestaan niet toe te willen geven.

   Wat is dat toch met mensen die niet kunnen begrijpen dat iedereen maar wat aan rommelt en dan de pijp uitgaat?

   Like

   • reageerbuis zegt:

    God is geen verzinsel; er zijn heel wat mensen die de kracht van God ervaren. Al die martelaren, ook die van de moderne tijd zoals de door IS onthoofden op het Libische strand, hadden hun leven kunnen redden als zij God verloochend zouden hebben.
    Het zijn juist slecht mensen die bang zijn voor de dood. Goede mensen sterven vredig in de verwachting van het paradijs.

    Like

 2. Harry zegt:

  “ Waarom protesteert niemand tegen de kerken “ ?

  Nou de gelovigen volgen de leiders van die kerken blind !
  Zij zijn niet gewend autonoom te denken .

  De ongelovigen worden bij iedere gelegenheid aangevallen door de volgers en gebombardeerd met religieuze spreuken .
  Gewone argumenten worden niet of nauwelijks aangevoerd , slecht religieus gebazel .
  Je wordt met een raar soort geheimtaal aangevallen .
  Wat kun je daar tegenover stellen ?

  Zo valt gewoon niet te discussiéren , de ellende is , moslims hebben diezelfde discussie techniek .
  Lijkt me niet dat christenen daar trots op moeten zijn !

  Afschaffen , dan maar ?

  Geliked door 2 people

  • benkok zegt:

   Ja, vandaag nog afschaffen die lauwe zooi, zum kotzen . Opb. 3:16
   En dan Yeshua gaan volgen zoals Hij ons voorleefde en leerde.
   Zie tora-yeshua.nl
   Shalom
   Ben Kok, joods-chr. pastor

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Hee Ben,
    Ik vind het prima als de gelovigen jouw voorstel volgen ,
    maar ik doe niet mee , hoor !
    Ik vind het toch zo’n zalige rust om géén religie aan te hangen .
    Dat is al zeventig jaar zo , het zal die laatste paar maanden echt niet meer veranderen .

    Like

  • QENQ6 zegt:

   Itt tot de islam, is het Christendom door de Verlichting gegaan! Klein verschilletje, lijkt me.

   Like

   • Harry zegt:

    Dat ze door een verlichting gegaan zijn , wil alleen maar zeggen dat de oorspronkelijke uitgave niet deugde Q&Q .
    Net zoals de herdruk van een boek waar van de eerste versie geen donder klopte en daarom herzien moest worden .
    Hoe kun je dat nou uitleggen als een winstpunt ?

    En de islam ?
    Dat is een onverbeterlijke debiele ideologie .
    Daar moet je zo ver mogelijk vandaan blijven .
    En niet voor je eigen gelijk proberen in te scheren .

    Like

   • benkok zegt:

    Het christendom is zo “verlicht” dat het als een luchtballon is geworden, alle kanten opdraaiend, je prikt em zo lek.Geld ook voor het Jodendom overigens.
    Men heeft de Schepper tot iets abstracts gemaakt, God is alleen maar liefde, Hij is het “goede” in ons en meer van dat soort new age gekakel.
    O ja, Hij is ook nog interreligieus, JHWH, de koranallah, shiva, boedha, het is allemaal hetzelfde, ondanks het feit, dat de afgoden en de enige ware God (JHWH) zich allemaal in de bronboeken geheel verschillend beschrijven.
    Hoe kom je achter de waarheid omtrent de Schepper? Luister naar wat Hij over Zichzelf zegt in de Bijbel en in Yeshua ha Mashiach (Jezus Christus).
    Ik ken geen kerk, die die dat oprecht en compleet doet en er naar handelt, zo zeer heeft de Verlichting de kerken verduisterd.
    De rest van de religies is sowieso duisternis, islam voorop, kappen er mee.
    Als Tora-Yeshua gemeente zijn we zo compleet mogelijk bezig om Yeshua te volgen , uiteraard in een groeiproces en er zijn er maar weinig die hun leven zo willen inrichten, want het gros van de mensen wil niet verder dan het “eigen huisje , boompje, beestje” denken en doen.
    Dat is overal zo, buiten de religies en binnen al die religies.
    Wees van harte welkom om het anders aan te pakken, dus wel Yeshua volgen op Zijn wijze, kun je gewoon in de Bijbel lezen en dat doen we met elkaar op onze website en in ontmoetingen op shabbath en de andere Feesttijden van JHWH.
    En wees bereid om de duisternis te ontmaskeren, dat gebeurt vanzelf als JHWH in je leeft, vanuit Zijn Licht zie je de grote hoeveelheid duisternis op elk gebied veel scherper en dan vindt er confrontatie plaats tussen Zijn Licht en de wereldomvattende duisternis.
    Op alle gebied is de mensheid in crises en de oorzaak is, dat men los van de Schepper wil leven.
    Zoek Hem voor het te laat is, voor jou persoonlijk en voor deze wereld.
    https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
    Shalom
    Ben Kok (joods-chr. pastor)

    Like

   • QENQ6 zegt:

    @Harry
    Door de Verlichting gegaan: dat betekent de toets der kritiek van de rede hebben doorstaan.

    Like

  • fleckie zegt:

   In DE studies, waaronder …PSYCHOLOGIE! Investeert de clerus minimaal 6 jaar, zodoende zijn ze met ‘afdoende’ antwoorden een ander altijd de baas ( mooi voorbeeld: op de Engelse zender. BBC-One, : ‘FATHER. BROWN’, ) , …….wat de ‘financiële ondersteuning betreft van NGO’s, …….in DLD wordt NOG ALTIJD de KIRCHENSTEUER door de clerus geïnd , die dit jaar weer meer voor hun ‘opbrengt’!
   *~*~*~*~*~*~*~

   Like

  • Tom zegt:

   @Harry, ik ben zo’n gelovige maar ik heb geen ‘leider’…

   Tevens stel je vast dat gelovigen niet of nauwelijks argumenten aanvoeren. Ik heb eerder gereageerd op jouw bijdragen met duidelijke argumenteringen. Meestal betrek ik daar het geloof niet eens bij.

   Je maakt jezelf constant schuldig aan je eigen bewering dat gelovigen niet of nauwelijks met argumenten aankomen. Jouw enige bijdrage op het vlak van theologische onderwerpen op deze website is enkel het afgeven op gelovigen. Je gedraagt je op dit gebied als de haatsmurf. Er volgt geen enkele onderbouwing of argumentering van jouw kant…

   Je stelt jezelf de vraag ‘wat je daar tegenover kunt stellen?’
   Ik zou zeggen: ga jezelf eens ergens in verdiepen. Verdiep je eens in de Bijbel, desnoods ook in de koran, en verdiep je ook eens in de wetenschap. Je kunt dan goed onderbouwde reacties geven… Blijf nou niet hangen in je eigen belevingswereldje. Verbreed je horizon.

   Overigens ben ikzelf christelijk. Tot op bepaalde hoogte beïnvloed door het Joods denken. Verder ben ik geen fan van welke religieus instituut dan ook en mijn enige leider zou Jezus Christus moeten zijn.
   Ik vind het uitdagend en interessant om te praten en te discussieren met christenen, Joden, atheïsten en soms zelfs met moslims indien zij daar voor open staan.
   Van al deze groeperingen valt mij op dat de atheïsten de minst onderbouwde argumenten hebben omdat zij domweg ‘geloven’ (blind aannemen) wat andere mensen hen vertellen wat ze moeten geloven.
   Moslims, altans de eerlijke, erkennen tenminste nog duidelijk dat zij geen andere keus hebben dan bij hun standpunten te blijven.

   De vraag waarmee dit artikel begint is waarom niemand protesteert tegen de kerken. ‘Niemand?’ Ik protesteer regelmatig tegen het instituut ‘kerk’… Dat is er dus al 1 meer dan ‘niemand’.

   Like

   • Martha Haazebroek zegt:

    Omdat en dan heb ik het over de christenen, waar ik ervaring mee heb. Zij houden de hand boven hun hoofd want het zijn broeders en zusters dus je kan niet anders. Een broer of Zus verraad je niet hebben zij mooi verzonnen. Wij zij broeders en Zusters dus…mondje dicht. Ja Dominee zeggen zij dan in koor. Ik was als Kind zo geschrokken van het verhaal dat Jezus aan het kruis genageld is dat ik dacht hé bah wat luguber. En later kwam ik er ook nog achter dat, dat voor onze zonde was. Zijn ze besodemietert. Als ik een fout maak moet ik daar voor gestraft worden dat laat je een ander toch niet doen? Brrrr en dan eren zij ook nog die God die daar voor gezorgd heeft. Als hij bestaat en ik ga ervan uit dat hij niet bestaat. Maar laat mij verrassen en geloof mij dan heb ik wel een appeltje met hem te schillen. Zal zeggen zo dus U heeft Uw zoon voor mijn zonden laten kruisigen? Nou laat ik U dit zeggen dat had U voor mij niet hoeven doen. Brrrr een luguber verhaal en eren zij die God ook nog.

    Like

   • Harry zegt:

    @Tom ,

    Wat voor bewijs voeren christenen aan voor hun geloof ?
    Ze geloven iets en dát vinden ze dan het bewijs dat er iets is .
    Desnoods “onderbouwd” met bijbelteksten .

    Dat is geen onderbouwing , dat is voortborduren op dezelfde onzin .
    Je kunt hélemaal niks bewijzen !

    Als ik datzelfde niet geloof , dan voer ik dus géén bewijs aan .
    Logisch , het is ook geen bewijs .
    Maar gelovigen doen dat evenmin , dan staan we dus quitte , niet ?

    Dan rijst dus de vraag waarom je iets zou willen geloven .
    Dat weet ik ook niet helemaal , maar een heleboel mensen zijn onzeker , labiel en zoeken een soort van houvast .
    Ook al is het een zeepbel , ze klampen zich er aan vast .
    Net zoals een drenkeling op zee zich aan een halve bezemsteel probeert boven water te houden .
    De stabiele zelfverzekerde mensen hebben daar geen behoefte aan .
    Evenmin aan die beschouwingen en preken van god’s hulptroepen , de posterplakkers van de religie .

    Ik heb in mijn omgeving zoals bij herhaling gemeld, een hele zwerm zo zwaar mogelijk gelovigen , EN VELEN LOPEN BIJ DE PSYCHIATER OMDAT ZE ZO ONZEKER EN LABIEL ZIJN ALS DE PEST !
    Er zijn er ook een aantal die regelmatig opgenomen worden omdat ze dan helemaal van het padje af zijn !
    En daar zijn drie dominees in mijn omgeving voor verantwoordelijk !
    Met hun donderende hel en verdoemenis preken !

    En de grootste smeerlap , genaamd dominee Overduin , zag met zijn gereformeerde smoel kans om zeven ! kerkgangsters zwanger te maken !
    En op zondag vanaf de kansel weer zwammen over Sodom en Gomorra !
    De hypocriete smeerlap !
    Één van de echtgenoten van één van de dames heeft hem tijdens een huisbezoek bij zijn lurven gepakt en DWARS DOOR HET RAAM NAAR BUITEN GEDONDERD !
    En zijn volgelingen lopen met gebogen hoofden naar de kerk en weer terug naar huis .
    Mogelijk voelen ze zich schuldig omdat ze wel eens over een ander fantaseren .

    Stop nou alsjeblieft eens met die onzin , dit ga je toch niet winnen !

    In mijn dorp ontstond er eens een discussie over regeltjes van de overheid versus een bedrijf .
    De betrokken ondernemer zei : ik heb thuis een boek in de kast staan van pakweg 2000 jaar oud .
    Oh ja, joh ? Ja de bijbel !
    We hebben hier 31 christelijke kerkgemeenschappen en állemaal leggen ze die bijbel ánders uit , anders waren het niet 31 verschillende .
    Wie heeft er nou gelijk ?

    Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Moet je daar dan wat tegenover stellen?
   Denk je dan dat je zo iemand, die begaan is met waan ideeën en wan voorstellingen kan overtuigen met een redelijk argument en daar dan ook nog over kan discusseren?
   Denk je dat je ooit b.v. een mossel tegen komt die gaat zeggen, Harry, je hebt volledig gelijk, zo heb ik het nog niet gezien.
   Verspil je moeite hier dan niet aan en laat niet meer dan merken wat je eigenlijk van ze vind.
   Namelijk, dat het eigenlijk trieste hoopjes mens zijn die in hun kindertijd zijn blijven hangen, volgestopt met onzin, leugens en fantasie verhalen.
   Zonder dat ze zelf beseffen dat ze hier nooit meer uit komen.
   Hoe zouden ze anders tegen hun jeugd en tegen over hun ouders moeten aankijken,
   Toegeven dat ze altijd misleid zijn en groot gebracht in een fantasie wereld vol met leugens?

   Harry, dat gaat nooit gebeuren.
   Dus nogmaals, bespaar je de moeite en je kostbare tijd.

   Like

   • BertG. zegt:

    Harry, je kan net zo goed proberen om een gesprek met je hond aan te gaan waarom die ene tennisbal veel beter is dan die andere tennisbal die b.v. lek is.
    Denk je zelf dat het zin heeft?

    Like

   • QENQ6 zegt:

    Hey BertG,
    Wat een mooie dag voor jou weer. Ga los, zou ik zeggen, en geniet er van.

    Like

   • BertG. zegt:

    QenQ, blijkbaar ben je er wel van overtuigd dat iets tegen Harry inbrengen nog wel zin heeft.
    Vergeet het maar.
    Maar ik hoop dat je er van kan genieten, de waarheid kan soms wat hard zijn voor tere zieltjes.

    Like

   • QENQ6 zegt:

    Argumenten, Bertg!!!!!!!!!!!!!

    Like

   • Harry zegt:

    Ach Bert , er is toch niks op de tv en ik zit hier op mijn gemak in een comfortabele stoel , met een snurkende hond naast me .
    Als ik me beweeg wordt die hond wakker , dus dat wil ik niet .
    Maar misschien kan ik met m’n middelvinger nog wat vromen tot nadenken aan zetten .
    Maar of het zin heeft ?
    Ik denk het niet , maar omgekeerd blijven ze het ook proberen toch ?
    Laat ze niet het idee krijgen dat ze gewonnen hebben .

    Like

   • BertG. zegt:

    Met welke argumenten komen al die andere dan aan, die ook, net als ik, schijtziek worden van al dat geplug van jou fantasie vriendje.
    Maar op 1 of andere manier durf jij daar niet je smoel niet tegen open te trekken, maar ga je schijnheilig mee zitten kletsen.
    Jezelf ergens binnen slijmen, noemen ze dat ook wel.
    Het enige argument wat je zelf aandraagt is, lees de bijbel.
    Iets wat jouw waarheid is, is voor mij nog geen argument om op in te gaan, maar een fantasie kronkel die je opgedrongen is in je jeugd.
    Ga in dat geval je ziekelijke ouders aanpakken voor wat ze jou aangedaan hebben.

    Of gebruik je mij om je meer weerbaar te maken als je weer eens in een hopeloos gesprek komt met je bek vol tanden.
    Daar begint het wel op te lijken.
    Dat mag, maar je moet van goede huize komen.
    Tot op heden heeft er geen gelovigen meer het lef om bij mij aan te bellen.
    Je vind jezelf wel zo bijdehand, maar eigenlijk ben je niet meer dan een zielenpoot met een fantasie vriendje.

    Like

   • QENQ6 zegt:

    @BertG
    je komt me onmachtig en woedend over met je scheldpartijen. Wel goed dat je het niet opkropt, natuurlijk. Je moeten je uiten.

    Like

   • BertG. zegt:

    En nog wat Q&Q, vanaf heden, wanneer jij mij vervelend en irritant blijft achtervolgen hier.
    Ik ga steeds een stapje verder in grofheid, en zal de grenzen opzoeken van het redelijke.
    Zover zelfs dat jij zal zitten janken achter je pc, geloof het maar.
    Je komt mij behoorlijk mijn strot uit inmiddels, ik heb je al vaker vriendelijk verzocht om iemand anders lastig te vallen.
    Dus daag mij maar uit, ik heb je gewaarschuwd.
    Alles en je malle moer als hoer zal ik er bij betrekken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Q&Q, je hebt weer mazzel.
    De moderator had medelijden met je, daarom is mijn bericht verwijderd, vermoed ik.
    Daar kom je weer mooi mee weg.
    Ik had je namelijk wat beloofd.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @BertG.

    Nee, de moderator heeft je bericht NIET verwijderd!

    Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. David zegt:

  Is die 1200 euro per maand dan per persoon?

  Like

 5. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2019/02/04/paus-vraagt-in-radicaal-islamitische-emiraten-om-dialoog-tussen-religies/

  Paus vraagt in radicaal-islamitische Emiraten om ‘dialoog’ tussen religies
  Knuffelt top-imam, denkt dat dialoog met radicale moslims mogelijk is

  Like

 6. kampersrene zegt:

  protesteren tegen de kerken ….dat is voorbehouden voor de Paus het hoofd van de kerken….maar die veegt zijn kl…aan alles …..waar is de tijd toen zijn voorgangers ten strijde trokken tegen de islam ….Dat waren Pausen….die we nu kennen….doet het omgekeerde

  Like

  • fleckie zegt:

   HOE denken de christelijken dan over: ‘buitenaards leven’, ! ( waarom zou alleen DEZE
   planeet bewoond zijn? )… …. zou …DAAR… dan….OOK. ….HET. … CHRISTUSVERHAAL ……. moeten. gelden??!!!

   Like

 7. Republikein zegt:

  Kamer 100, lekker rustig in gesprek met God.

  Like

 8. zwartschakel zegt:

  Heeft u deze vraag ook aan Geert Wilders voorgelegt ?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   U begint me eerlijk gezegd een beetje de keel uit te hangen. U wordt irritant. U zuigt. Eerste officiële waarschuwing! Er volgt geen tweede!

   Webmaster

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Gelukkig krijgen dit soort trollen of zuigers, of subversieven hier veel minder de lengte dan bij DDS , bij voorbeeld .
    Daar kunnen ze haast ongestoord jaren dóór etteren .
    Soms onder andere schuilnamen , ze zijn nog niet verwijderd of de volgende dag zijn ze weer terug met een andere nick , maar met dezelfde schrijfstijl en – fouten .
    Alleen hebben ze dat daar kennelijk niet door .

    En dan moet ik tegen mijn gewoonte in toch de dames eens een compliment maken , die spotten dat meestal als éérste .
    Kan ook toeval zijn , natuurlijk . 😛

    Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Paus brengt historisch bezoek aan Arabisch schiereiland, zo las ik, de lamme ontmoet de blinde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s