De meeste jongeren spijbelen niet om het klimaat, die willen een dagje vrij

Screenshot_229

(Door: Chris Aalberts)

Op het schoolplein wordt echt niet gepraat over de klimaattafels van Ed Nijpels

Het was in Almere. De docent maatschappijleer van de lokale scholengemeenschap had vijf leerlingen naar een apart klaslokaal gestuurd om onder lestijd met mij over politiek te praten. Er zaten vijf VWO-leerlingen van een jaar of vijftien aan tafel. Ik wilde weten wat ze van politiek vonden en liet ze wat videofragmenten zien om de discussie op gang te brengen. Het waren geen bijzonder geïnteresseerde jongeren. Dat moest ook, want ik wilde weten wat gewone jongeren van politiek vinden, niet de leden van politieke jongerenorganisaties.

Lees verder>>>
post online
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, Desinformatie, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op De meeste jongeren spijbelen niet om het klimaat, die willen een dagje vrij

 1. Republikein zegt:

  Ijsvrij werd afgeschaft, iets alternatiefs.

  Like

 2. Ad zegt:

  Laat die jongeren eerst maar de rotzooi opruimen die ze achterlaten zoals lege blikjes lege chips zakken

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk.V zegt:

  Ik zou de veroorzakers van de hersenspoeling die het grut doet demonstreren tegen de klimaatsverandering allemaal permanent vrijaf willen geven.
  Ophoepelen, jullie godvergeten groen-linkse manipulators!
  In de tijd van de kruistochten had je ook mallotige lieden die kinderen opzweepten massaal naar het Midden-Oosten te trekken om Jeruzalem te bevrijden en de moslims uit het Heilige Land te verdrijven. Laten we maar zeggen dat die bevrijdingsactie geen succes was..
  De ”opvoeders” die de kinderen nu opzwepen om samen te vechten voor een beter klimaat zitten, zo’n duizend jaar na de Kinderkruistocht precies op hetzelfde denkniveau. Een terugval in het denken van duizend jaar.
  Ook toen de aarde nog zeer dun bevolkt was kwamen er al enorme schommelingen in het klimaat voor, ZONDER toedoen van mensen. Leren jullie dan NIETS, oliedom links volk?

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Ben ik opgelucht dat de jongeren eigenlijk gewoon spijbelen voor een vrije dag. Dan is er in elk geval nog hoop voor de toekomst.

  Like

 5. rakkertje zegt:

  Het is een rage geworden, die spijbelende jongeren die (in Belgie) betogen voor het klimaat. Elke week zijn ze aan het betogen en dat willen ze doen tot het verkiezingen zijn. Tot 26 mei. Weten die jongeren wel goed waar ze mee bezig zijn ? Ik denk het niet. En dan die slogans die ze gebruiken zoals bijvoorbeeld “Destroy my pussy, not my earth” daaraan kan je al zien hoe hoog hun IQ is. Zelfs de kleuters worden gebrainwashed. Ook die heb ik al zien betogen hier int Leuvense samen met de kleuterjuf uit verschillende scholen. Niet te geloven ! En de politiekers keuren het goed natuurlijk. Vooral Groen. Die gaan natuurlijk veel stemmen halen van al die snotneuzen die niet beter weten. Alles zal duurder worden maar zo ver denken ze niet na. Zelfs hun ouders niet. Achteraf klagen natuurlijk, zoals gewoonlijk. Deze week is er weeral een betoging op komst in Leuven. Ze verwachten zo’n 10 000 scholieren (https://www.hln.be/regio/leuven/extra-maatregelen-want-anuna-17-komt-mee-betogen-in-leuven~af7e00a4/?fbclid=IwAR2clRQ-1legoME0pL1IWFRqnvKmz69zQmz382p64nAVQgw01Ofj8YaakD8&referer=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F). Het is te zot voor woorden. Oke, betogen mag maar elke week is een beetje teveel van het goede.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s