Paus vraagt in radicaalislamitische Emiraten om ‘dialoog’ tussen religies

Screenshot_228

Paus Franciscus met de sjeik van Dubai en de kroonprins van Abu Dhabi.

Knuffelt top-imam, denkt dat dialoog met radicale moslims mogelijk is

Paus Franciscus is zondagavond aangekomen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). De leider van de rooms-katholieke kerk werd verwelkomd door sjeik Mohammed bin Zayed al-Nahyan, de kroonprins van Abu Dhabi. Deze stelde hem voor aan sjeik Ahmed al-Tayeb. De hoogste imam van de Egyptische al-Azhar moskee omhelsde de paus.

post online

Franciscus, die voor zijn vertrek de oorlog in Jemen nog eens ten strengste had veroordeeld en dus ook de rol van de VAE daarin, is de eerste paus die een bezoek brengt aan het overwegend conservatief-islamitische Arabisch schiereiland. Hij zal maandagmiddag tijdens een interreligieuze bijeenkomst aandringen op een dialoog tussen de geloofsstromingen, in het bijzonder tussen christenen en moslims.

‘s Morgens staat onder meer de officiële ontvangst door de kroonprins op het programma en een ontmoeting met het islamitisch seniorenconvent in de fraaie sjeik Said-moskee. Dinsdag draagt Franciscus een mis op in het grootste stadion van de emiraten aan de Golf. Er worden 130.000 gelovigen verwacht. Van de bevolking is bijna 10 procent christelijk.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabieren, belangenverstrengeling, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, Linkse christenen, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Paus Franciscus, Rotzakken, VAE, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Paus vraagt in radicaalislamitische Emiraten om ‘dialoog’ tussen religies

 1. Republikein zegt:

  Mispunten bij elkaar.
  Satansgebroed😤.

  Geliked door 2 people

  • D.G.M.Holland zegt:

   Waarschijnlijk worden ter verbroedering ook alle internationale pedofielen-verenigingen voor die mis uitgenodigd. “Laat de kinderen tot ons komen”

   Like

 2. Ruud zegt:

  Dan zal toch eerst dat terroristisch handboek van tafel moeten stel ik mij zo voor. Overigens zie ik dat niet gebeuren als ik veel van die heethoofden bezig zie in al die achtergebleven islamitische landen.

  Like

 3. rob van marle zegt:

  de argentijnse gek

  Like

 4. Anneke-0118 zegt:

  Een fusie van de islam en de katholieke kerk, in zicht??? Beide religies hebben toch wel enige overeenkomsten…Aanbidders van twee MM-tjes: Maria en Mohammed, die kralensnoer tijdens het gebed, Vaticaanstad en Mekka…Het antisemitisme moet eveneens niet worden vergeten.

  Geliked door 2 people

 5. Peter zegt:

  Iets echt schokkends ????
  Oud-PVV’er Joram van Klaveren bekeert zich tot islam !!
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3108229/oud-pvv-er-joram-van-klaveren-bekeert-zich-tot-islam

  Hoe is dit in godsnaam mogelijk ?
  Wie het weet mag het zeggen.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Deze ultralinkse kneuter in een witte soepjurk zou ik niet direct een verdediger van zijn geloof willen noemen, even aangenomen dat deze man nog ergens in gelooft. Het is mij een raadsel dat deze socialist die nooit opkomt voor vervolgde en door moslims vermoorde christenen en ook geen afkeurend oordeel velt over de steeds toenemende Jodenhaat, nog in zijn kerk wordt geduld.Er zijn wel voor mindere redenen pausen afgezet in het verre verleden.
  Net als zovele andere kerkleiders is deze man een verloochenaar van wat hij heet te geloven. Deze persoon staat voor mij symbool voor de godslasterlijke infiltratie van het linkse denken in alle sectoren van de westerse samenleving. Het linkse denken is doodziek en doodziek makend.
  Ik zal het bestrijden met alles wat in mij is.

  Geliked door 2 people

 7. Peter zegt:

  Voor Joram en andere idioten overwegen over te stappen naar de islam.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Seniele, ouwe, hypocriete paap!

  Geliked door 1 persoon

 9. Yvonne zegt:

  Ach Popi Jopie gaat aandringen op een dialoog tussen christenen en moslims, dat zal lukken hoor in landen die 10% christenen hebben , zij moeten ons niet en wij hun niet, Amen

  Like

 10. fredjohan zegt:

  If you can’ t flight them, join them.

  Like

 11. Daan Kranenburg zegt:

  Wat een walgelijke en luxe vertoning van die zgn vertegenwoordiger van god op aarde, voorzitter van bestuur van de oudste en rijkste multinational, het Vaticaan, met een stelletje moslim topcriminelen uit die Arabische zandbak waar olie onder zit. Een genoeglijk samen zijn van geestelijke-en wereldse machthebbers. Laat ons allen op eigenwijze bidden dat dit soort ongedierte van de wereld gevaagd wordt.

  Like

 12. Harrie V. zegt:

  Deze goede man is al van het padje af………toenadering zoeken tot een ideologie die dood en verderf zaait…….het maakt hem straks medeschuldig aan aanslagen die uit naam van de islam gepleegd worden….. Hoe stompzinnig kun je zijn.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Wat zullen ‘we’ doen met verraders? In elk geval heeft hij verraad gepleegd tegenover talloze christenen wereldwijd, die door moslims koelbloedig zijn vermoord!
  Hebben we ooit zijn afkeer hierover gehoord?

  Nee, ‘meneer’ kust en wast liever de voeten van degene die ons willen onthoofden.
  Ook al een JUDAS!

  Geliked door 2 people

 14. Pietersen zegt:

  Dialoog ?? Die islamieten vinden het allemaal prima zo’n gek die langs komt om hen te vermaken en gaan hem finaal in de maling nemen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Eigen volk eerst zegt:

  Is de paus nu echt zó dom?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s