Recordaantal buitenlanders in Duitse gevangenissen

Screenshot_238

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal buitenlanders in Duitse gevangenissen heeft in alle deelstaten een nieuw record bereikt. In Berlijn en Hamburg komt al meer dan één op de twee gevangenen uit het buitenland. In de deelstaat Nordrhein-Westfalen steeg hun aantal sinds 2015 van 33% naar nu meer dan 36%, bericht de “Rheinische Post” op basis van een peiling onder de 16 ministeries van Justitie van de deelstaten.

contramagazine

Ook het aantal buitenlanders in de gevangenissen in de lange tijd onder het gemiddelde liggende nieuwe Duitse deelstaten stijgt deels snel. Zo registreerden de gevangenissen in de deelstaat Sachsen in maart 2016 nog 482 buitenlanders, twee jaar later 601 en op dit moment 981.

De grootste groepen zouden gevangenen uit Polen, Tunesië, Libië, Tsjechië en Georgië zijn.

In de westelijke deelstaten nam het aantal buitenlanders in gevangenissen sinds 2016 in Hamburg van 55% naar 61%, in Berlijn van 43% naar 51%, in Niedersachsen van 29% naar 33%, in Rheinland-Pfalz van 26% naar 30%, in Baden-Württemberg van 44% naar 48%, in Bremen van 35% naar 41%, in Schleswig-Holstein van 28% naar 34%, in het Saarland van 24% naar 27% duidelijk toe.

Hessen registreerde drie jaar geleden al een percentage van 44,1%, dat licht steeg naar 44,6%. Beieren registreerde sinds 2012 een toename van 31% naar 45%.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Allochtonen, Criminaliteit, Duitsland, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Recordaantal buitenlanders in Duitse gevangenissen

 1. Jules Vismale zegt:

  De Nederlandse en communistische metselaar Marinus van der Lubbe (1909-1934) uit Leiden, die ook in ‘s-Hertogenbosch heeft gewoond, zat ook in de gevangenis van Den Haag en later, na de brand in de Reichstag van Berlijn, in Duitse gevangenissen in Berlijn en Leipzig! En in de laatste gevangenis verloor hij op 10 januari 1934 zijn hoofd onder de guillotine en deze valbijl werd tientallen jaren later juist in een kelder van dezelfde Reichstag teruggevonden!

  Like

  • fleckie zegt:

   Typisch dat ‘ HITLER meteen schreeuwde, toen hij de rode gloed boven de Tiergarten zag:” Dat zijn de communisten”, en hij vertrok met Goebbels naar het toneel van de brand. …Ze troffen GORING. In het brandende gebouw aan, een kolossale figuur in een kameelharen jas en met een bruine hoed op met van voren opgeslagen rand….Hij was een van de eersten geweest die bij de brand was aangekomen en zijn eerste bevel was kenmerkend voor hem: Redt de wandtapijten”. Hij vertelde Hitler dat dit het werk was van de roden.’Er was een aantal communisten hier in de Rijksdag,twintig minuten voordat de brand uitbrak.We hebben een van de brandstichters weten in te rekenen’En toen Goebbels opgewonden informeerde’Wie was dat?’, antwoordde Goring ..voldaan…’Dat weten we nog niet,maar we zullen het wel uit hem persen,geloof dat maar, doctor”. …….De ‘kanselier maakte o.a. De opmerkingen:'” Die ouwe keet zijn we gelukkig kwijt”, …….en ” God geve dat de communisten het hebben gedaan”, zei de Fuhrer,een bewijs voor de correspondent dat hij niet helemaal zeker was van het rode komplot, maar er alleen op hoopte…………pag .323 boek’Adolf Hitler, het einde van een mythe. auteur John Toland, uitg. A.W.Bruna & Zoon, Utrecht. isbn 90.229.5224.X*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
   Op pag. 164 van dit boek staat onder meer ‘De Putsch in de BIERHALLE ‘.beschreven.
   Op pag.envog. over o.a, de HOHENZOLLERN?*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 2. andre zegt:

  als de grenzen worden opengezet dan heb je een intocht van randdebielen, logisch toch!

  Like

 3. henk zegt:

  Eerst komen ze op het gratis huis , medische zorg en bijstandsgeld af , vervolgens vervelen ze zich dood en gaan ze illegaal geld erbij verdienen

  Like

 4. Steven zegt:

  Wie had dat ooit gedacht…

  Like

 5. Bert zegt:

  Ook in Nederland vormen buitenlanders 80 % van de gevangenispopulatie, al tientallen jaren. Ook als je corrigeert voor leeftijd binnen de populatie vreemdelingen in Nederland zijn vreemdelingen significant vaker crimineel dan autochtonen. Zelfs de Anne Frankstichting heeft dit toegegeven in een publicatie begin jaren 90. Met die informatie is nooit iets gedaan.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  ???? Hoezo ?? Wat hadden ze anders verwacht dan ??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s