VIDEO: “Plaasmoorde: The Killing Fields”


(Klik voor Engelse ondertiteling rechts onderin de balk)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Genocide, Racisme, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: “Plaasmoorde: The Killing Fields”

 1. zwartschakel zegt:

  Tip vd dag ,stuur uw video,s ook naar Wilders ,want in zijn belevenis ,is het ergste wat hedentendage gebeurt ,dat vrouwen voor hoer worden uitgescholden ! @Bijscholing

  Like

 2. t.troubadour zegt:

  Committe zuidelijk afrika waar zijn jullie ????
  Linkse wegkijkers waar zijn jullie???
  Predikanten en Priesters waar zijn jullie????
  Pasdt zeker niet in julkie plaatje

  Geliked door 1 persoon

 3. Gerrit zegt:

  Er is een politiek klimaat geschapen vol haat. Presidenten die roepen “Skiet die boer!”
  Veel Afrikaners zijn vertrokken naar Australie. In een stad als Perth leven er al 60.000
  Maar zie je bezittingen maar eens te verkopen…..
  Toen daar woonden merkten we dat er veel arme hardwerkende Afrikaners waren. Na Mandela raakten die hun baan en vaak ook hun huis kwijt. Verder leven in een caravan….
  Het is nu daar hetzelfde als In Rhodesië toen. Het is een kwestie van tijd geworden tot ze voor je deur staan. Triest.
  De Afrikaners zijn wel het zwaarst beproefde volk ter wereld. Eerst De Groote Trek naar Transvaal om onder de Britse overheersing van de Kaap uit te komen. Toen de vondst van goud en diamanten in de nieuwe Boerenrepublieken Transvaal en Oranje Vrijstaat. En daar kwamen de Britten weer op af met de Boeren oorlog tot gevolg. De tactiek van de verschroeide aarde. Boerderijen platbranden en vrouwen en kinderen naar een concentratiekamp waar er 45.000 stierven. Gevangen genomen Boeren gingen in gevangenschap op Sint Helena of Ceylon.
  En nu in 2019 een leven vol angst op het platteland.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  En de regenten en het gedogend pluche klevend krapuul zwijgen !
  Als straks de laatste farmer vertrokken is, zeker in inzameling voor hongerend Zuid Afrika ???.
  Dan mogen ze van mij creperen !

  Geliked door 1 persoon

 5. koosv8 zegt:

  Rascisme in de zuiverste vorm, dus deze documentaire is voor de mainstream media TOTAAL NIET INTERESSANT!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De moordpartijen in Zuid-Afrika nemen hand over hand toe. We kunnen wel “ach en weer, hoe errug en wat ziellug” gaan roepen, maar daarmee veranderen we niets aan de situatie.

  Laten we de feiten eens onder ogen zien. De tijd van de “apartheid” ligt achter ons. Het tij is gekeerd. De negers hebben momenteel de macht. Zij zijn vervuld met haat en nijd jegens de blanken. Dat is een obsessie geworden. Dit resulteert erin, dat blanken nu op grote schaal worden uitgemoord. De regering doet weinig of niets, om hieraan een eind te maken. Integendeel, het wordt zelfs stiekem gestimuleerd. De blanken zijn nu feitelijk vogelvrij. De blanken denken dat zij rechten hebben, omdat het land hebben opgebouwd, maar de negers zijn aan de macht en die denken daar dus anders over. Rechten hebben is een ding. Rechten kunnen uitoefenen iets anders. De blanken kunnen wel blijven hopen, dat de tijden zullen veranderen. Maar ik voorzie niet, dat dat binnen afzienbare tijd zal gaan gebeuren. Wat ik wel voorzie, is dat het moorden voorlopig onverminderd door zal blijven gaan. De blanken willen niet opgeven en houden vast aan hun zogenaamde rechten. Ze willen de werkelijkheid niet onder ogen zien. Ze hebben hebben hun kop in het zand gestoken, Ze grijpen zich vast aan een strohalm. En ze zijn aan het trekken aan een stervend paard. Wat een kortzichtige domheid !!!

  De blanken in Zuid-Afrika zouden er wellicht beter aan doen, zich te realiseren, dat de mooie tijden van weleer niet meer terugkomen. Blanken, wees wijs. Zie de realiteit onder ogen. Je rechten zijn niets meer waard. Laat die valse hoop schieten. Besef, dat er niemand is, die een reddende vinger, laat staan een reddende hand, naar je uitsteekt. Trek je plan. Kies eieren voor je geld. Probeer het vege lijf te redden. Wacht niet langer. Eerdaags is het te laat. Neem je verlies. Trek weg uit het door God verlaten land. Pak je koffers. Probeer te vluchten zo lang het nog kan. Ga terug naar daar, waar je roots liggen, Nederland, Engeland, of waar dan ook. Meld je daar als vluchteling en vraag om asiel. Probeer van daaruit een nieuw bestaan op te bouwen. En laat die negers maar gewoon in hun eigen vet gaarsmoren. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar wat is het alternatief, wachten tot je het volgende slachtoffer bent, dat voortijdig het gras van de onderen mag gaan bekijken ???

  En de PVV mag zich het lot van deze Zuid-Afrikaanse blanken best wel aantrekken en de landsdeuren voor ze openzetten. Geert Wilders, zet het op de politieke agenda !!! Deze blanken zijn per slot van rekening ons eigen volks. Ze zijn destijds vertrokken voor de koloniale belangen van de VOC. Zij behoren tot onze verantwoordelijkheid voor ons koloniale verleden !!! En ze spreken nog Nederlands ook. Ze hebben onze steun nodig !!! Organiseer een repatriëring !!!

  Geert Wilders, roep niet: “ach en wee, hoe errug en wat ziellug”.
  Dit is je kans. Grijp deze met beide handen aan !!!
  Het kan je grote politieke verkiezingsstunt zijn, waar we op zitten te wachten !!!
  Hiermee kun je de ruttige coalitie om de oren slaan met hun eigen wapenen !!!
  Smeed het ijzer nu het heet is !!!
  Het momentum is nu !!!
  Laat zien, wat je waard bent !!!

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Katie Hopkins, een vrouw die een standbeeld verdient. Het Westen heeft mensen nodig met ruggengraat. Het luisteren naar het verhaal en het kijken naar de beelden van deze aangrijpende video is heel belastend, maar kijken moet IEDEREEN.

  Het verhaal laat iets over de mateloze hypocrisie van links zien Links wil altijd ”goed doen” nen wanneer het goed doen vorm heeft gekregen, wendt men zich af van de gevolgen van de linkse keuzes.
  Links leert NOOIT iets bij. Dat zien wij in deze afschuwelijke film over de slachtpartijen onder de blanke boerengemeenschappen in Zuid-Afrika.
  Maar horen wij links? Horen wij: wij hebben het helemaal bij het verkeerde eind gehad? Nee! en waarom horen wij niets: er staan allang weer andere hulpprojecten op het schema, nieuwe problemen die met donder en gewelf moeten worden aangepakt . Geen tijd voor bezinning op de uitkomst van het linkse denken.
  Links, ik vervloek jullie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s